Læs den officielle beskrivelse

Handelshøjskolen (SU SBA) i Karvina er historisk den ældste del af Silesian University. Den moderne bygning af skolen giver en behagelig atmosfære for sine studerende. Fakultetet har i alt cirka 2 000 registrerede studerende (200 af dem fra udlandet) og 80 lærere. Skolen er orienteret mod uddannelse af eksperter inden for økonomiske, finansielle, sociale, administrative fagområder samt computerstudier.

115933_115837_8.jpeg

Universitet

Silesian University er en af ​​de yngste universiteter i Tjekkiet, der blev grundlagt i 1991. På nuværende tidspunkt har Silesian University i Opava tre fakulteter "Det Filosofiske Fakultet i Opava, Handelshøjskolen i KarvinĂ, Det Offentlige Fakultet Politikker i Opava "og Institut for Matematik i Opava. På Silesian University Campus forbereder fremtidige akademiske specialister sig på det faglige eller videnskabelige liv inden for økonomi, økonomi, markedsføring, historie, fysik, matematik, litteratur, sprog, gastronomi, sundhedspleje, multimedier og kunst. Fakulteterne tilbyder flere dusin bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser, der alle opfylder normerne for det europæiske kreditoverførsels- og akkumuleringssystem (ECTS). Undervisningen understøttes af et netværk af professionelle eksperter og gæsteprofessorer.

115937_115833_5.jpeg

Fakultet

Handelshøjskolen i Karviná (SU SBA) er en af ​​fakulteterne for det schlesiske universitet i Opava, Tjekkiet. Moderne lokaler og faciliteter på SU SBA tilbyder en behagelig atmosfære for alle sine 2 000 studerende og 80 fakultetets medlemmer. SU SBA tilbyder 3-årige kandidatuddannelser, 2-årige kandidatuddannelser og et 4-årigt ph.d.-program. Studiet majors omfatter erhvervsøkonomi og ledelse, bankvæsen, social forvaltning, offentlig økonomi og administration, regnskab og skatter, hotel og turisme ledelse og ledelsesinformatik. For at give de bedste betingelser for studerende fokuserer SU SBA på forskning og videnskab, samarbejde med virksomheder og internationalisering. Byen Karvina er med sine 60.000 indbyggere et godt sted at nyde din tid. Det ligger i nærheden af ​​den tredjestørste by i landet Ostrava, tæt på polske og slovakiske grænser samt bjergområder i Beskydy Mountains.

Universitetsområde

Sovesal

Vores campus tilbyder bedst fra begge verdener, både studerende og socialt liv. Til studier kan du drage fordel af vores moderne universitetsbibliotek og mange studieklubber. Dit sociale liv kan være rig takket være mange forskellige måder at møde mennesker på og nyde din tid sammen. Du kan gøre forskellige sportsgrene på vores campus, uanset om du kan lide at køre, spille boldspil eller slå på gymnastiksalen. Vi har endda sportsligaer til konkurrencedygtige typer. Pas på et godt måltid efter det? Vi har fået dig dækket af vores egen restaurant og bar. Kan du lide at spille spil? Besøg vores spilrum. Og selvfølgelig er der nogle hyggelige og rolige steder til tiden med venner, både indendørs og udendørs.

Indkvartering

Studerende kan leje vores dobbeltværelser, der er fuldt udstyret med møbler, internetforbindelse, pude og tæppe (sengelinned er også tilgængelig og ændres regelmæssigt), kun håndklæder leveres ikke. Hvert to værelser deler badeværelse og toilet. Det fælles køkken er udstyret med tallerkener, køleskab, mikrobølgeovn og komfur. Receptionen er åben døgnet rundt.

115931_115842_10.jpeg

Bibliotek og computerfaciliteter

Universitetsbiblioteket er placeret på campus og er state of the art med titusindvis af kilder, mange bøger digitaliseres, eleverne kan bruge læseværelse, internetadgang, multimediecomputer klasseværelse og multifunktionel kopimaskine. Alle vores bygninger og campus er dækket af gratis Wi-Fi-netværk. Alle vores bygninger har også computer klasseværelser, der kan bruges frit af vores studerende når som helst.115936_115836_3.jpeg

Undersøgelse i Karvina

En tidligere industriby i den smukke dal i Olše-floden og i Beskydys nordlige forbund. Det ligger 18 km øst for Ostrava, den tredjestørste by i Tjekkiet. En del af Karviná nordkanten er også den nationale grænse med Polen.

Selv om det ved første øjekast måske ikke virker så, er denne industriby også rig på kulturel og social historie. Byen har gennemgået en kompliceret og multidimensionel udvikling i mere end syv århundreder.

Tidligere var byens betydning bestemmes af dets strategiske beliggenhed på den kommercielle rute, der fører fra Ungarn til de baltiske områder. Dette har gjort byen til det kommercielle, økonomiske og kulturelle centrum af hele lokalområdet. Opdagelsen af ​​kul i anden halvdel af det 18. århundrede var den faktor, der havde stor indflydelse på byens næste udvikling. På trods af at vores by tilhører de områder med en tæt koncentration af industrien, er den kommercielle og turistmæssige del blevet styrket i de sidste år.

Omgivelserne i Karvina giver en række steder at nyde dit liv, som Beskydy og Jeseníky bjergene med store skove, søer Těrlicko og Žermanice for nogle sommer sjov, indkøbscentre i Ostrava, og Stodolní gaden med mere end 100 barer.

115932_115838_4.jpeg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Silesian University - School Of Business Administration

En kandidatgrad i erhvervsøkonomi og ledelse er et stadig vigtigere redskab i en global økonomi. Takket være sin tværfaglige tilgang giver den dig en solid baggrund i ava ... [+]

Master i økonomi og ledelse

En kandidatgrad i erhvervsøkonomi og ledelse er et stadig vigtigere redskab i en global økonomi. Takket være sin tværfaglige tilgang giver den dig en solid baggrund i avanceret erhvervsøkonomi og ledelse og giver dig mulighed for at opgradere dine færdigheder i anvendt moderne ledelsesteknikker kombineret med viden om internationale iværksætteraktiviteter repræsenteret af en række forelæsede discipliner inden for fire specialiseringer Marketing og handel, iværksætteri, corporate finance og regnskab og skatter, for en karriere i erhvervslivet og iværksætterkultur.

Dagens elever er trods alt morgendagens fagfolk. Kom med os i et nyt og moderne studieprogram, hvor avanceret forskning mødes med det regionale universitets familiære atmosfære.... [-]

Tjekkiet Karvina
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Opava School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3
Karviná

Karvina, Moravian-Silesian Region, 73340 CZ
Social Media