Silesian University - School of Business Administration

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Handelshøjskolen (SU SBA) i Karvina er historisk den ældste del af Silesian University. Den moderne bygning af skolen giver en behagelig atmosfære for sine studerende. Fakultetet har i alt cirka 2 000 registrerede studerende (200 af dem fra udlandet) og 80 lærere. Skolen er orienteret mod uddannelse af eksperter inden for økonomiske, finansielle, sociale, administrative fagområder samt computerstudier.

115933_115837_8.jpeg

Universitet

Det schlesiske universitet er et af de yngste universiteter i Tjekkiet, der blev grundlagt i 1991. I øjeblikket har det schlesiske universitet i Opava tre fakulteter “Fakultet for filosofi og naturvidenskab i Opava, School of Business Administration i Karvina, Det Offentlige Fakultet Politikker i Opava “og Institut for matematik i Opava. På det schlesiske universitetscampus forbereder fremtidige akademiske specialister sig til det professionelle eller videnskabelige liv inden for økonomi, finans, markedsføring, historie, fysik, matematik, litteratur, sprog, gastronomi, sundhedsvæsen, multimedia og kunst. Fakulteterne tilbyder adskillige dusin bachelor-, kandidat- og doktorgradsuddannelser, som alle opfylder standarderne i det europæiske kreditoverførsels- og akkumuleringssystem (ECTS). Undervisning understøttes af et netværk af professionelle eksperter og gæsteprofessorer.

Fakultet

Handelshøjskolen i Karviná (SU SBA) er en af ​​fakulteterne for det schlesiske universitet i Opava, Tjekkiet. Moderne lokaler og faciliteter på SU SBA tilbyder en behagelig atmosfære for alle sine 2 000 studerende og 80 fakultetets medlemmer. SU SBA tilbyder 3-årige kandidatuddannelser, 2-årige kandidatuddannelser og et 4-årigt ph.d.-program. Studiet majors omfatter erhvervsøkonomi og ledelse, bankvæsen, social forvaltning, offentlig økonomi og administration, regnskab og skatter, hotel og turisme ledelse og ledelsesinformatik. For at give de bedste betingelser for studerende fokuserer SU SBA på forskning og videnskab, samarbejde med virksomheder og internationalisering. Byen Karvina er med sine 60.000 indbyggere et godt sted at nyde din tid. Det ligger i nærheden af ​​den tredjestørste by i landet Ostrava, tæt på polske og slovakiske grænser samt bjergområder i Beskydy Mountains.

115936_115836_3.jpeg

Universitetsområde

Sovesal

Vores campus tilbyder bedst fra begge verdener, både studerende og socialt liv. Til studier kan du drage fordel af vores moderne universitetsbibliotek og mange studieklubber. Dit sociale liv kan være rig takket være mange forskellige måder at møde mennesker på og nyde din tid sammen. Du kan gøre forskellige sportsgrene på vores campus, uanset om du kan lide at køre, spille boldspil eller slå på gymnastiksalen. Vi har endda sportsligaer til konkurrencedygtige typer. Pas på et godt måltid efter det? Vi har fået dig dækket af vores egen restaurant og bar. Kan du lide at spille spil? Besøg vores spilrum. Og selvfølgelig er der nogle hyggelige og rolige steder til tiden med venner, både indendørs og udendørs.

Indkvartering

Studerende kan leje vores dobbeltværelser, der er fuldt udstyret med møbler, internetforbindelse, pude og tæppe (sengelinned er også tilgængelig og ændres regelmæssigt), kun håndklæder leveres ikke. Hvert to værelser deler badeværelse og toilet. Det fælles køkken er udstyret med tallerkener, køleskab, mikrobølgeovn og komfur. Receptionen er åben døgnet rundt.

Bibliotek og computerfaciliteter

Universitetsbiblioteket er placeret på campus og er state of the art med titusindvis af kilder, mange bøger digitaliseres, eleverne kan bruge læseværelse, internetadgang, multimediecomputer klasseværelse og multifunktionel kopimaskine. Alle vores bygninger og campus er dækket af gratis Wi-Fi-netværk. Alle vores bygninger har også computer klasseværelser, der kan bruges frit af vores studerende når som helst.

115931_115842_10.jpeg

Undersøgelse i Karvina

En tidligere industriby i den smukke dal i Olše-floden og i Beskydys nordlige forbund. Det ligger 18 km øst for Ostrava, den tredjestørste by i Tjekkiet. En del af Karviná nordkanten er også den nationale grænse med Polen.

Selv om det ved første øjekast måske ikke virker så, er denne industriby også rig på kulturel og social historie. Byen har gennemgået en kompliceret og multidimensionel udvikling i mere end syv århundreder.

Tidligere var byens betydning bestemmes af dets strategiske beliggenhed på den kommercielle rute, der fører fra Ungarn til de baltiske områder. Dette har gjort byen til det kommercielle, økonomiske og kulturelle centrum af hele lokalområdet. Opdagelsen af ​​kul i anden halvdel af det 18. århundrede var den faktor, der havde stor indflydelse på byens næste udvikling. På trods af at vores by tilhører de områder med en tæt koncentration af industrien, er den kommercielle og turistmæssige del blevet styrket i de sidste år.

Omgivelserne i Karvina giver en række steder at nyde dit liv, som Beskydy og Jeseníky bjergene med store skove, søer Těrlicko og Žermanice for nogle sommer sjov, indkøbscentre i Ostrava, og Stodolní gaden med mere end 100 barer.

115932_115838_4.jpeg

Placeringer

Karvina

Address
Silesian University in Opava
School of Business Administration in Karviná
Univerzitní nám. 1934/3

73340 Karvina, Moravisk-Schlesisk region, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig