Læs den officielle beskrivelse

Fakultetets økonomi og regnskabsopgave er at give universitetsuddannelse i akkrediterede studieprogrammer, der læres på højeste niveau, udvikle videnskabelig forskning og udføre habiliteringsprocedurer og procedurer for udnævnelse af professorer i akkrediterede discipliner.

Fakultetet for økonomi og regnskab blev oprettet 1. juli 1991 som følge af organisatoriske ændringer ved universitetet for økonomi, Prag (VSE) under de politiske forandringer efter 1989 revolutionen. Det blev bygget på baggrund af traditionen for fakulteternes finans-, regnskabs- og didaktikøkonomiske studier, der er (sammen med deres kurser), universitetets epicenter siden oprettelsen i 1953 og fortsætter med at være i hele sin mere end tres år af eksistens.

Det nyoprettede Fakultet for Finans og Regnskab blev fra starten støttet af et stærkt og stabilt team af videnskabelige og uddannelsesmæssige fagfolk, der med den kombination af traditionel tilgang til økonomisk uddannelse og præcist planlagte uddannelser har opnået en konkurrencemæssig fordel, der holdes til denne dato. Dette stabile team samarbejdede med fakultetet siden oprettelsen og dannede en gruppe fremtrædende fagfolk fra både det faglige område og det eksterne felt som virksomheder og offentlige institutioner, der deltog væsentligt i postrevolutionens ændringer inden for det tjekkiske samfund.

Takket være denne usædvanlige konstellation blev fakultetet en af ​​de bedste økonomiske fakulteter i Tjekkiet, og det lykkes at holde denne prestigefyldte position i dag. Fakultetet for økonomi og regnskab tilbyder alle tre niveauer (bachelor, master og doktorale) af studier på tjekkisk sprog.

Siden 2015 er fakultetet stolt af at kunne tilbyde kandidat- og doktorgradsstudier fuldt ud på engelsk. Det toårige Masterprogram i Finans og Regnskab (MIFA) og den treårige ph.d.-studie i enten Finans eller Regnskab og Corporate Financial Management. Denne kendsgerning er endnu et bevis på fakultetets moderne tilgang og forsøg på at tilbyde sine studerende noget mere værdifuldt for deres karriere.

Fakultetets høje kvalitet afspejles i den løbende toprangering af undersøgelser og afstemninger, der samles af fagfolk, journalister og studerende . En anden del af fakultetets dokumenterede kvalitet er hos alumni-studerende.

Deres vellykkede karriere i banker, revisorer og konsulentfirmaer, produktions- og erhvervsvirksomheder, herunder offentlige institutioner og også inden for nonprofit-sektoren taler for sig selv. Ved bedømmelsen af ​​den årlige statistik for alumni-beskæftigelsesfrekvensen er vores fakultet i ledende stillinger med næsten en nul arbejdsløshedsprocent for sine kandidater. Kvalitet er også et vigtigt aspekt, når det kommer til fakultetets akademiske personale i betragtning af deres akademiske forestillinger, videnskabelig - forskningsforlagsaktiviteter, som begge støttes og vedligeholdes af fakultetet.

Fakultetet i denne sag har det privilegium at arrangere specialiserede konferencer og offentliggørelse af videnskabelige tidsskrifter og samarbejde med flere eksterne fagfolk, der er indarbejdet i ovennævnte aktiviteter samt at være i stillingerne fra fakultetets akademiske råd. Takket være disse er fakultetet i stand til at holde øje med de nyeste oplysninger fra virkelighedens oplevelse og forbinde dem med studie- og forskningsattributterne, der støtter det høje akademiske niveau, der forbinder akademiet og den daglige oplevelse. Fakultetets internationale aktiviteter tilbyder ikke kun et master- og ph.d.-program på engelsk, men også den studerende har den enestående mulighed for at studere i udlandet takket være programmer som Erasmus eller erfaring med praktikophold i udlandet.

Fakultetets resultater, der er opnået gennem dets eksistens, er bindende og kræver en betydelig indsats for at blive vedvarende og videreudvikle. Jeg er overbevist om, at fakultetet er tilstrækkeligt udstyret og motiveret til at nå dette mål, og at det fortsat vil blive betragtet som en anerkendt akademisk institution, hvis faglige udtalelser respekteres, og hvis kandidater fuldt ud vil anvende deres kvalitet i praksis.

doc. Ing. Ladislav Mejzlík, Ph.D.
fakultet for finans og regnskab
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Economics Prague - Faculty of Finance and Accounting

Den oprindelige ide om MIFA-programmet var at tilbyde et højkvalitetsprogram for alle elever, der ser deres fremtid i økonomi og regnskab. Dette blev en vision, der skabt ... [+]

MIFA-programmets struktur:1. semester (30 point):Intermediate Accounting: Generelt accepterede principper (6 point)Performance Management (6 point)International Finance (6 point)Økonomi II (6 point)Corporate Finance (6 point)2. semester (30 point):Finansielle Derivater (6 point)Forståelse af økonomiske og sociale indikatorer (3 point)Beskatning i CR og EU (6 point)Erhvervsevaluering (6 point)Forretningsetik (6 point)Et valgfag (3 studiepoeng)3. semester (30 point):Valgfrie kurser (24 point) med Projekt (6 point) ellerUdvekslingsprogram eller praktikophold (30 point)4. semester (30 point):Revision og Assurance (6 point)Økonomisk integration (6 point)Speciale og afsluttende statseksamen (1... [-]
Tjekkiet Prague
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk