University of Hradec Králové, Faculty of Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet campus ligger bekvemt i centrum af byen i gåafstand af de andre universitetsbygninger, Educational og Scientific Library, og den gamle bydel.

The University of Hradec Králové forbereder kvalificerede specialister, der lykkes på det lokale arbejdsmarked såvel som i udlandet. Dokumentet gives automatisk til alle kandidater, og det garanterer verdensomspændende anerkendelse af eksamensbeviset fra universitetet i Hradec Králové.

Universitetet består af fem dele: Faculty of Education, fakultetet for Informatik og Ledelse, Filosofisk Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Institut for Socialt Arbejde.

Fakultetet blev etableret den 1. september 2010, som består af fem afdelinger - Biologi, Fysik, Kemi, Informatik og matematik, herunder tre bachelor kurser, en postgraduate kursus og alt 271 elever. Siden starten har vi formået at øge antallet af akkrediterede uddannelser på sytten, hvoraf der er to ph.d.-programmer, seks Kandidatuddannelsen og ni bacheloruddannelse programmer. Ud over disse nye og succesrige godkendelsesprocedurer, har vi også formået at vinde vores første konstituerende lov på området for Pædagogik i fysik.

Placeringer

Hradec Kralove

Address
University of Hradec Králové -Faculty of Science
Jana Koziny 1237,
Building D

50003 Hradec Kralove, Hradec Králové-regionen, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig