Læs den officielle beskrivelse

University of Ostrava (UO) er et offentligt forskningsuniversitet, der uddanner næsten 9.000 studerende i seks fakulteter. Vores naturvidenskabelige fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Det Fakultet for Medicin, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Det Fakultet for Uddannelse tilbyder et bredt udvalg af discipliner og ukonventionelle kombinationer af majors.111160_Ostrava_2.jpg

Som en dynamisk og intellektuelt udfordrende moderne institution giver University of Ostrava et internationalt miljø at studere. Vores campus er spredt primært i hele det gamle centrum, hvilket giver et stimulerende miljø for at overveje levende kunst og videnskab. Undervisning på UO er forskningsdrevet, og dets programmer undervises ofte af aktive forskere.

Universitetet er stolt af at bevare foredragsholdere, professorer og forskere, der fører tal inden for deres fagområder, som er videnskabsmænd og inspirerende og åbenlyse personligheder med en levende følelse af kreativitet.

Den lille størrelse på universitetet og dets relative ungdom (grundlagt i 1991) giver mulighed for en stærkt individuel tilgang til vores studerende og fleksible reaktioner på det moderne samfunds og arbejdsmarkedets behov. Universitetet tilbyder højkvalitetsuddannelse og mange muligheder for dem, der ønsker at opfylde deres visioner: om i sprogstudier, dannelse af en studentorganisation eller praktisk erfaring. Universitetet søger aktivt efter muligheder for studerende at hæve deres kvalifikationer og hjælpe dem med at starte deres karriere.

University of Ostrava har etableret samarbejde med flere lokale organisationer (som et lokalt studie af det offentlige tjekkiske fjernsyn), der giver eleverne en værdifuld arbejdserfaring. Fællesskabets engagement er en integreret del af universitetets mission for uddannelse og forskning. UO og dets fakulteter, studenterorganisationer og videnskabelige institutter etablerer og fremmer hundredvis af offentlige arrangementer hvert år; som omfatter gratis workshops, foredrag, seminarer, oplevelsesbegivenheder, videnskabelige eventyr, velgørende arrangementer, internationale sammenkomster, sportslige og kulturelle arrangementer, kunstudstillinger, happenings, alumni reunions, koncerter og teaterspil.

University of Ostrava er en væsentlig del af byen og dets sociale liv og fortsætter med at samarbejde med et stadigt stigende antal kulturelle organisationer og lokale institutioner. Læs mere om UOs samfundsindsatsrolle under "UO @live" sektionen.111161_Kopie-souboru-Ostrava.jpg

Mission og Vision

Et universitet med en mission, åben for verden, der arbejder for regionen.

University of Ostrava er en institution, der ser sin rolle i udviklingen af humaniora og medicinske, videnskabelige og kunstneriske felter i lokalområdet, der traditionelt har været forbundet med industrielle og teknologiske områder.

Det sigter mod at bidrage til at løse problemerne i Moravia-Silesia-regionen på sociale, miljømæssige og sundhedsmæssige områder og forme Ostrava som en sand universitetsby. Med henblik herpå har den til hensigt fortsat at bruge sit potentiale til at afspejle regionens identitet, kultur og historie samt at dyrke den gennem kunstneriske kreative aktiviteter.

University of Ostrava er klar til at bringe progressive tendenser inden for europæisk videnskab og stipendium i regionen og skabe gunstige betingelser for internationalt samarbejde og et venligt miljø for udenlandske akademikere og studerende.

Universitetet bestræber sig på at være en institution, der målrettet fremmer kvalitetsmæssige videnskabelige aktiviteter, mens man systematisk søger nye forskningsområder og hold med potentiale for at opnå gode resultater.

University of Ostrava åbner sig for udfordringer i det moderne samfund og udvikler en ansvarlig, individuel tilgang til en bred vifte af studerende, herunder specifikke grupper (seniorer, socialt dårligt stillede studerende, elever med særlige behov) og går ind for lige adgang til uddannelse og venskab kommunikation med offentligheden.

Hvorfor studere ved University of Ostrava

 • Topkvalitets forskningsdrevet uddannelse
 • Ledende tal inden for deres fagområder
 • Individuel lærer-til-studerende tilgang
 • En bred vifte af studieområder
 • Ung, frisk, moderne, åbenhørt ånd
 • Stærkt vægt på individuel vækst
 • Fleksibilitet og lydhørhed på grund af den lille størrelse og ungdommelige kraft i vores universitet
 • Fokus på universitetets 3. rolle - at fungere som lokalsamfundsledere
 • Fantastisk plads til både studerende og akademikernes supplerende aktiviteter
 • Den livlige og poetiske atmosfære i den tidligere industrielle by Ostrava

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Ostrava

Formålet med programmet er at producere kandidater, der er specialister i engelsk filologi - dygtige brugere af engelsk (C2 i den fælles europæiske referenceramme) med et ... [+]

Den på hinanden følgende (efterfølgende) kandidatuddannelse "Engelsk filologi" er den engelsksprogede version af uddannelsen "Anglická filologie"; Det følger af bacheloruddannelsen med samme navn. Formålet med programmet er at producere kandidater, der er specialister i engelsk filologi - dygtige brugere af engelsk (C2 i den fælles europæiske referenceramme) med et solidt kendskab til engelsk lingvistik og et dybt kendskab til engelsk litteratur og kultur -sproglige lande, der er opmærksomme på faglitteraturen inden for disse områder og andre informationsressourcer.

Graduate ProfileDisciplin-specifik viden

Kandidater fra den toårige på hinanden følgende (efterfølgende) kandidatgrad har en bred vifte af kompetencer i filologiske discipliner. Deres viden demonstrerer en kvalitativ og kvantitativ udvikling af den teoretiske viden, tænkning og bevidsthed, der er opnået som en del af deres tidligere bachelorstudier af engelsk filologi. Kurser i discipliner som sproglig pragmatik, tekstlingvistik, kontrastiv sproglig analyse og sociolingvistik giver eleverne mulighed for at få et overblik over det disciplinære landskab. Kurset i historisk grammatik giver dem indsigt i den diachroniske dimension af sprog og lingvistik. Kandidater får også en dybere viden om litteratur og kultur i Storbritannien (middelalderlig engelsk litteratur) og USA (Udvalgte kapitler fra litteratur).... [-]

Tjekkiet Ostrava
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Ostrava

Inden for matematikuddannelsen sigter vi på at forberede dig til karriere for en videnskabsmand eller en ekspert på mange forskellige områder som industri, bank eller for ... [+]

Inden for matematikuddannelsen sigter vi på at forberede dig til karriere for en videnskabsmand eller en ekspert på mange forskellige områder som industri, bank eller forsikringstjenester. Vores grundlæggende mål er at give dig den matematiske viden og uddybe den. Vores mål er også at udvikle dine evner til selvstændig logisk tænkning, abstrahere og matematisere virkelige problemer, løse problemerne ved hjælp af matematiske metoder og computerteknologi og endelig tolke resultaterne korrekt. Når du er færdig med dine studier, vil du være klar til at arbejde selvstændigt såvel som i et hold, og du vil være i stand til at udvide og færdiggøre din viden og færdigheder.

... [-]
Tjekkiet Ostrava
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Enjoy the Moravian-Silesian Region

Location address
Dvořákova 7
Ostrava, Moravian-Silesian Region, 701 03 CZ
Social Media