University of South Bohemia – Faculty of Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of South Bohemia

Universitetet i Sydbøhmen er en universitetsuddannelses- og forskningsinstitution med otte fakulteter, der tilbyder et udvalg af videregående uddannelser.

Fakultet for videnskab

Det Naturvidenskabelige Fakultet blev grundlagt i 1991 og tilbyder bachelor, kandidat og post-graduate studie i en række biologiske discipliner. De fleste af uddannelserne foregår på tjekkisk, men antallet af engelske kurser og programmer stiger løbende. Eksempler herpå er bachelor- og kandidatuddannelserne i biologisk kemi, der løber over ti år eller kvantitative økologimodul, der kører siden 2011. Derudover er der mange ph.d. studerende arbejder i de fleste arbejdsgrupper over hele fakultetet. Listen over engelske studier udbygges nu af det nye Masterprogram Ecology, der starter i efteråret 2019.

De treårige kandidatuddannelser giver eleverne den grundlæggende viden, der er nødvendig for efterfølgende kandidatuddannelser eller til praktisk faglig beskæftigelse. Studerende vælger enten "Introduktionsklinikprogrammet" (forberedelse til yderligere studier i biologi eller biologi til fremtidige lærere), "Biofysik", "Kemi og kemi til fremtidige lærere", "Anvendt matematik", "Matematik til fremtidige lærere" Fysik og Fysik til fremtidige lærere "," Måling og datateknologi "eller fra de professionelt orienterede programmer -" Økologi og miljøpleje "," Biomedicinske laboratorieteknikker "," Mechatronik "og" Anvendt informatik ".

Disse programmer gennemføres kun på det tjekkiske sprog, selvom de studerende skal have et tilstrækkeligt kendskab til engelsk, så de kan studere fra engelske lærebøger. Ud over de uddannelser, der gennemføres i tjekkisk, tilbyder Det Naturvidenskabelige Fakultet eliten Bacheloruddannelserne "Biologisk kemi" og "Bioinformatik" på engelsk. Disse studieprogrammer udføres inden for et bilateralt grænseoverskridende samarbejde mellem Johannes Kepler Universitet i Linz (Østrig) og Det Naturvidenskabelige Fakultet ved University of South Bohemia i České Budějovice.

Kandidatuddannelserne er åbne for enhver studerende, der har gennemført en kandidatuddannelse på biologi eller beslægtet område på ethvert universitet. Ansøgere accepteres på konkurrencepræget grundlag afhængigt af deres resultater i optagelsesprøven. De kan komme ind i forskellige studieområder - "Anvendt informatik", "Biologisk kemi", "Biofysik", "Botanik", "Klinisk biologi", "Økologi", "Eksperimentel biologi", "Miljøkemi", "Parasitologi", "Zoologi "Eller" fysiske målinger og modellering ". Siden 2008 har det også været muligt at studere individuelle uddannelser i kombinationer, der tilbydes til dobbeltkursus og læreruddannelse. De fleste af disse programmer foregår kun på tjekkisk, men nogle er også på engelsk, og antallet af engelske versioner forventes at stige.

Studerende får mere teoretisk viden inden for deres specialisering og udarbejder også et eksamensafhandling, der skal resultere i, at et papir udgives i et passende regelmæssigt internationalt videnskabeligt tidsskrift. På grund af den voksende interesse for udvekslingsprogrammer for studerende (såsom Socrates / Erasmus) i Europa eller endnu længere væk, tilbyder programmerne et sæt halvårskurser med en række sammenhængende emner til udenlandske studerende.

Ph.d.-niveauet kan være af særlig interesse for udenlandske studerende. Ph.d.-studierne er vist i nedenstående tabel, og flere detaljer om individuelle programmer findes på de angivne sider.

Placeringer

Ceske Budejovice

Address
Branišovská 1760
370 05 Ceske Budejovice, Sydbøhmen Region, Tjekkiet