Charles University Faculty of Mathematics and Physics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Matematik og Datalogi programmer på Charles University Hvad kan vi tilbyde? Overkommelige treårig bachelor- og to-årige kandidatuddannelser høj kvalitet undervises på engelsk, på en af ​​de ældste og mest velanskrevne universiteter i Europa, i en af ​​de smukkeste byer i verden, hovedstad i en moderne og teknologisk avanceret land . Programmerne er blevet tilbudt til tjekkiske studerende i år med stor succes. Nu er de åbne for internationale studerende, også.

Hvem leder vi efter? Motiverede, flittige og begavede unge mennesker fra hele verden, der tør tænke og har en interesse i datalogi og matematik.

Curriculum Bacheloruddannelsen i datalogi Den Bachelor of General Computer Science Uddannelsen er beregnet til studerende, der gerne vil lære de varige grundlaget for datalogi og at blive dygtige i sine metoder og tilgange. Et solidt bygget teoretisk base er uvurderlig for at arbejde med programmer og software udvikling, og er en nødvendighed for yderligere undersøgelse og forskning i datalogi. Bacheloruddannelsen normalt tager tre år og slutter med en stat afsluttende eksamen, efter den vellykkede afslutning af hvor den studerende er tildelt titlen bachelor. Graden tildeles er akkrediteret af ministeriet for uddannelse, ungdom og sport, Den Tjekkiske Republik og er internationalt anerkendt. Undervisningssproget er engelsk.

Kandidatuddannelser I vores kandidatuddannelser, de studerende får et bredt overblik over deres felt, hjælpe dem til at tænke selvstændigt, at skelne mellem vigtige og marginale problemer, og for at imødekomme hurtigt til nye teknologier. Fokus er på at forstå de grundlæggende principper for, hvordan og hvorfor tingene fungerer, og om anvendelsen af ​​disse principper inden for moderne teknologi. Den stærke teoretiske grundlag Master studieprogram giver vores kandidater en konkurrencemæssig fordel i et dynamisk udviklende verden, hvor nutidens teknologi er ofte forældet i morgen.

Undersøgelser normalt tage to år, og slut af med en tilstand afsluttende eksamen og speciale forsvar. Efter en vellykket afslutning den studerende tildelt titlen Master of Science.

Optagelse Bachelor Adgangskrav At ansøge om Bachelor of Computer Science program leveret på engelsk skal du

holde eller være at arbejde hen imod et afgangsbevis (eksamensbevis) eller tilsvarende; i de tilfælde, der kræves ved lov, en certificering af ligestilling af uddannelserne skal vedlægges ansøgningen; mødes ræsonnementet Krav, og giver tilstrækkeligt bevis for engelsk sprogfærdighed.

Master 's Adgangskrav At ansøge om en kandidatuddannelse leveret på engelsk skal du

holde eller være at arbejde hen imod en bachelor eller kandidatuddannelse diplom og give en bekræftet kopi heraf; i de tilfælde, der kræves ved lov, må en certificering af ækvivalens for uddannelse vedlægges ansøgningen, har tilstrækkelig akademisk baggrund inden for de relevante områder (se nedenfor for detaljer); dette kan påvises ved at passere den specialiserede optagelsesprøve i juni 2015, Prag, der er arrangeret af fakultetet for Matematik og Fysik, eller ved at give udskrifter (akademiske records) i din tidligere uddannelse (helst ledsaget af pensum af de gennemførte kurser); lovende studerende, der ikke har denne baggrund kan optages med den bestemmelse, at de færdiggøre de manglende Bachelorkurser, har tilstrækkelig beherskelse af det engelske sprog; dette kan påvises ved at give dine resultater i et af de standardiserede engelske tests, at vi genkender (se nedenfor for detaljer).

Du er også velkommen til at ledsage din ansøgning

en redegørelse for formålet, hvor du beskriver dine grunde til at anvende til det foreslåede program, dit studie og muligvis også forskning interesser og fremtidige karriere planer, breve af anbefaling så sent som muligt fra professorer og arbejdsgivere, der kan kommentere på din seneste faglige resultater og dine kvalifikationer til at forfølge en kandidatgrad i matematik eller datalogi.

Der er to udvælgelsesrunder hvert år: en vinter rund med afleveringsfrist 29 feb 2016Og en fjeder rundt med afleveringsfrist 31 maj 2016. Den bedømmelsesudvalg vil udvælge de bedste ansøgere i hver runde. Målet med indlæggelser review-processen er at vælge fra puljen af ​​ansøgere de enkeltpersoner, der har bedst vist evne og flid forventes af Charles University studerende.

Ansøgningsgebyret for bachelor- og kandidatuddannelserne Alle ansøgere: 20 EUR (ca. 22 $) pr ansøgning bedes betale dette med kreditkort, efter anvisningerne i online-ansøgning.

Studieafgift for bachelor- og kandidatuddannelserne 140 000 CZK (5000 EUR); studerende fra EU er berettiget til en 40 procent rabat Gennemsnitlig leveomkostninger spænder fra 400 til 600 EUR omkring $ 440 til $ 660) per måned, herunder indkvartering, måltider, offentlig transport, og fritidsaktiviteter.

Placeringer

Prag

Address
Charles University
Faculty of Mathematics and Physics
Ke Karlovu 3
Prague 2

121 16 Prag, Prag, Tjekkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig