South Mediterranean University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tak for din interesse for vores institution og velkommen til Middelhavsskolen for erhvervslivet.

South Mediterranean University vision er at være en reference for uddannelsesmæssig ekspertise i Tunesien og videre. Vores strenge programmer samler innovative undervisningsmetoder med den seneste udvikling inden for ledelse, forbereder ledere og ledere til at tilføre erhvervslivet en effektiv og bæredygtig værdi.

Vores programmer har et fremragende netværk af fakulteter, medarbejdere og studerende, der mødes i en multikulturel ramme med den intellektuelle vitalitet, der kan sammenlignes med de bedste videregående uddannelsesinstitutioners verden over.

Ud over vores internationale anerkendelse af to af de mest prestigefyldte internationale akkrediteringsorganer (AMBA og EFMD-EPAS), er det betydelige antal konferencer, seminarer og uddannelsesprogrammer, der er organiseret i vores institution, MSB et knudepunkt for interaktioner mellem forskere, iværksættere og politikere vedrørende nuværende økonomiske , sociale og politiske spørgsmål.

Hvis du beslutter dig for at gå i gang med en livsforandrende oplevelse og blive medlem af et netværk af over tusind fornemme alumner, der ønsker at gøre forskellen i regionen og videre, er MSB-programmerne for dig.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Historie

Tilbage i 2002 var SMU heldig at have støtte fra sine grundlæggere, der tæller blandt dem virksomheder, virksomhedsledere, fagfolk og lærde. Dette indledende SMU-team indledte Executive MBA-programmet, som blev overvåget af Pr. Mahmoud Triki. Sammen med ham var et hold, der omfattede Dr. Taoufik Jelassi og Nabil Triki, derefter Strategic Consultant hos Boston Consulting Group i Paris.

Da programmet blev fremskyndet, udvidede holdet til at omfatte Neila Gharsallah, Stanford Alumnae med en MS i Management; IT-ingeniører Haythem Abdelkafi og Nadhir Douma i tillæg til MBA-indehaver fra George Washington University, Hala Ammar.

SMU tæller i dag et dedikeret hold på mere end 60 medarbejdere, over 30 fuldtidsfakulteter og omkring 1200 studerende på campus.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSB's mission

  • At tilbyde en global uddannelse gennem oprettelse og formidling af viden, der er relevant for erhvervsmiljøet.
  • Fremme af værdier af ekspertise, iværksætteri, innovation og ansvarlig ledelse.

MSB's Vision

  • At gøre vores universitet til et showcase og en inspiration til universitetssystemet i Tunesien og videre: Et regionalt hub of Excellence

MSB's værdier

  • Excellence
  • Ledelse
  • Innovation
  • Tillid

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

Akkreditering

National Akkreditering

Alle MSB-programmer er godkendt af ministeriet for videregående uddannelse, videnskabelig forskning og informations- og kommunikationsteknologier.

Mission International Akkrediteringer

På MSB går vi ud over den nationale akkreditering og sigter mod at være en reference i regionen. Vi er stolte over at tilbageholde både AMBA- og EPAS-akkrediteringer ud over CFA-anerkendelsen.

AMBA akkreditering

MSB er stolt over at have: Den eneste Master i Business Management (MBM) -program i AFRICA akkrediteret af Londonbaserede Association of MBA's (AMBA, London).

Den eneste Executive Master i Business Administration (EMBA) program i Tunesien og blandt få i AFRICA akkrediteret af London baseret Association of MBA's (AMBA, London).

EPAS akkreditering

MSB er stolt af at have: Det eneste undergraduate-program (licens) i Tunesien akkrediteret af EPAS, det andet i Nordafrika og tredje i Afrika.

* Programmet European Program Accreditation System (EPAS), der sigter mod at evaluere kvaliteten af ledelsesprogrammer og eksamensbeviser. EPAS er en del af European Foundation for Management Development (EFMD), en international organisation med hjemsted i Bruxelles.

CFA Institute® Affiliation

MSB's MBM

Placeringer

Tunis

Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunesien