Læs den officielle beskrivelse

Den Université Centrale er den største private universitet i Tunesien. Pioneer og resolut internationalt orienterede, Université Centrale sluttede United Honoris universiteter, den første pan-afrikansk netværk af private videregående uddannelse til internationale standarder.


Den Université Centrale er University No. 1 i hele Tunesien og pioner inden for kollaborativ privat uddannelse i Afrika med sin nye panafrikanske netværk af højere enseigneur "Honoris United Universiteter", der favner bedste afrikanske universiteter./>

Førende i Tunesien, den Université Centrale har erobret kontinentet med de studerendes profiler stadig mere ambitiøse med udfordringen med at integrere den internationale scene takket være den ekspertise og viden til universitetet de stolt repræsenterer.

Agile, Mobile og fortaler kollaborativ intelligens; vores universitet favoriserer udveksling af viden gennem kulturel mobilitet og styrkelse af den enkelte elev og lærer, fordi innovation og kreativitet har hejst det Université Centrale til rang af 1. Private Universitet.

Den Université Centrale har udmærket sig ved sin beskæftigelsesegnethed styrke fra gradueringen men især gennem uddannelse skræddersyet til kravene fra arbejdsmarkedet, og i samarbejde med virksomheder også opfylde internationale standarder.

erhvervs- og universitetsuddannelser er konstant udviklet i vores universitet. Den Université Centrale opfylder behovene hos nutidens verden og har en mission om at ikke kun opfylde efterspørgslen, men at være kreativ med din ekstra værdi. Med udgangspunkt i mennesker, udvikle dine evner og støtte de ambitiøse drømme om vores studerende er mottoet for de 1st Trainer fremtidige ledere i Afrika.

CENTRAL universitet er:

 • Smart Labs har til formål at fremme learning by doing.
 • simulation centre (sundhed, jura, handel, etc.).
 • Innovation Centres: legende og afslappet rum udstyret med den nyeste teknologi til at fremme innovation og opmuntre iværksætterånd.
 • Jobformidling Kontor: Coaching for praktik, job 1., definition af professionelle projekt.
 • auditorier
 • Sprog laboratorier og certificeringer
 • bibliotek
 • Læsesale og arbejde
 • multi-sportshal
 • Cafeterier og afslapning områder.
 • Campus meget udstyret og tilsluttet (gratis WiFi, PC'er tilsluttet selvbetjening).

VÆLG UC


Et universitet åben over for verden/>


Den internationale dimension af Université Centrale har været til stede siden grundlæggelsen./>

Opmuntret af denne kald, i næsten 15 år, denne private universitet i Tunesien har i dag blevet en nøglespiller for at tilbyde uddannelse og muligheder: eksamensbeviser anerkendt internationalt, et multikulturelt samfund (den Université Centrale rekrutterer studerende i næsten 25 lande), et netværk af partnere i alle lande (Microsoft, Cisco, ...), flere samarbejdsaftaler indgået med prestigefyldte universiteter eller colleges i Frankrig, Italien, Spanien, Libanon, Syrien, Jordan, Algeriet, Marokko, Senegal, Elfenbenskysten, Cameroun, Congo, Nigeria, Sydafrika, Canada, USA, Brasilien og Australien ...


En institution på farten/>


Siden starten, er der næsten 15 år, Université Centrale har løbende genopfundet./>

I dag er vores fakulteter og campusser er mere end noget andet sted et sted, hvor nye ideer kan blive lanceret og gennemført.

Undervisningsmetoder, åbne kurser, civilt engagement, digital campus, nye værktøjer: evnen til at innovere er en af ​​vores varemærker.


En karriere springbræt/>


Grunduddannelse og professionel anker ved Université Centrale , vi gerne blande tilgange og krydse dine øjne./>

Denne tradition for mangfoldighed og tværfaglig kendsgerning af vores institutioner et privilegeret sted for møde og synergi mellem tanke og handling, så udvikling af mere omfattende og høj beskæftigelsesegnethed af vores kandidater.


Uddannelse i retning af at tage ansvar/>


Den første mission Université Centrale er at uddanne højt kvalificerede ledere og direktører for de offentlige og private sektor i Tunesien og rundt om i verden./>

Men vores ambition er endnu større: at træne informerede borgere i stand til at ændre samfundet og installere dem deres værdier og projekter.

VORES MISSION


Konvertering vores studerende udfører professionelle ved at levere den viden og de nødvendige færdigheder til at held tjene økonomien og den tunesiske og afrikanske samfund i en globaliseret verden./>


Vores mission er at åbne dørene til det internationale i henhold til dine mål og drømme ved at placere dig selv på arbejdsmarkedet, enten gennem erhvervsuddannelse i direkte kontakt med den blomstrende forretning, eller en passende universitetskursus dit kursus med lærere og studerende fra flere baggrunde./>

Din baggrund, din kultur og dine aktiver; vi er ved at opbygge en fælles succes ved at udnytte forskellene og styrke vores ligheder med din integration i et miljø, hvor du er skuespiller og drivmiddel for sin succes i en globaliseret verden.

Gennem sit netværk, Université Centrale fremmer overførsel af viden og færdigheder sammen med stærke spillere i den tunesiske økonomi, afrikanske og globale.

Praktikophold, stipendier, skolerejser, klubber og studieliv er planlagt med forskellige aktiviteter, der vil hjælpe dig skille sig ud på dit cv og fremme personlig vækst inden for vores universitet.

Den Université Centrale , en førende private videregående uddannelse i Tunesien forbereder dig til en fremtid i udlandet, hvor du vil tilpasse med smidighed og adskille dig selv som leder.

VORES VISION


Den private universitet i globaliserede kald førende pan i Tunesien, som tilbyder en innovativ pædagogisk tilgang eleven og kulturelle smidighed og er "Best in Class" i forbereder eleverne til professionel succes: en ny generation afrikanske ledere./>

Programmer undervist i:
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Université Centrale

Det indvendige design, større disciplin af design, dækker indretning af private og offentlige rum. I kølvandet på den arkitekt, indretningsarkitekt er en officer uddannet ... [+]

Det indvendige design, større disciplin af design, dækker indretning af private og offentlige rum. I kølvandet på den arkitekt, indretningsarkitekt er en officer uddannet i projektledelse og organisering af arbejdsgrupper, respektere både loven og normer som forsinkelser og omkostninger. Skaberen af ​​genstande og rum designer, dens rolle som hovedleverandør garanterer indvielsen af ​​hans kreationer.

Det er i denne sammenhæng, at vi foreslår en teoretisk og praktisk undervisning i indretningsarkitektur at danne indretningsarkitekter, designere, projektledere, projektledere, kreative direktører, scenografer, dekoratører. I dag, for at være overbevisende, skal den indretningsarkitekt kunne styrte sin klient i den virtuelle realisme en fængslende 3D-simulation, af kvaliteten af ​​skiltet er synligt, foruroligende ved sin simulacrum af virkeligheden. For dette, skal den studerende beherske alle de teknikker til visualiseringer og interaktivitet, der giver nye digitale grænseflader i skæringspunktet mellem grafisk design og digital teknologi.... [-]

Tunesien Tunis
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Financez vos études à l'Université Centrale avec un prêt sans intérêt