Læs den officielle beskrivelse

Om Istanbul Bilgi Universitet

I 1996 til universiteter i Tyrkiet med henblik på at bringe et nyt pust af liv til den måde, Istanbul Bilgi Universitet, "ikke i skole, for at lære for livet" (Non skolen sed vitae discimus) vedtog politik.

I overensstemmelse med dette princip i dag, mere end 24.000 kandidater, næsten 1.000 kvalificerede videnskabelige medarbejdere og DATA med studerende over 22.000, samfundsvidenskab, administrative videnskaber, humaniora, kommunikation, jura, arkitektur, tilbyder uddannelse på områder som teknik og sundhedsvidenskab. 6 fakulteter, 5 institutter, 5 skoler og erhvervsskoler skoler med 3 licens information, uddannet, har mere end 150 bachelor akademisk program, der er.

verdens største universitet netværk siden 2006 som det eneste medlem af prismodtageren internationale universiteter i Tyrkiet DATA, USA er en del af det globale netværk, med en befolkning på over 1 million studerende i 28 lande til Kina. INFORMATION Mere end 80 studerende, så universitetet er de studerende. udvekslingsprogrammer for studerende med mange universiteter med et internationalt ry, viden og dual uddannelser gennem fælles aftaler, er blevet en institution i valg af udenlandske studerende. Således viden eleverne gå også i udlandet, de forbliver i Tyrkiet er en reel "internationale" tilegne oplevelse.

I hjertet af Istanbuls viden, santralistabul Dolapdere og mere end 1.000 arrangementer hvert år, herunder Kuştepe livlige har tre campusser betjener et liv.

Programmer undervist i:
Tyrkisk