Læs den officielle beskrivelse

Den Abdullah Gül University (AGU)

Den Abdullah Gül University (AGU) er en ung, dynamisk topkvalitet Tyrkisk State University og allerede en af ​​de bedste i landet.

Universitetet åbnede dørene i juli 2010 med det formål at producere kandidater, der kan forme fremtiden, der er udstyret med de bedste kvalifikationer til dagens globaliserede samfund.

AGU er den første State University i Tyrkiet med retlig bestemmelse til støtte fra en privat fond (herunder mange fremtrædende personligheder i Tyrkiet), som er udelukkende dedikeret til universitetet og dets målsætninger.

som pioner inden for tredje generation universiteter, AGU lægger stor vægt på tværfaglig forskning, universiteter og industri samarbejde og innovative undervisning. AGU er en forskning universitet, der favner løsning søger globale udfordringer. For at opnå dette, AGU har til formål at tiltrække strålende videnskabelige medarbejdere og de dygtigste elever, Der som AGU kandidater, vil blive præget af deres evne til at tænke, forskning, arbejde i et tværfagligt måde og til at lede, og som vil blive uddannet til at arbejde hvor som helst i verden.

Derfor færdigheder i engelsk er grundlæggende og alle vores programmer bliver undervist 100% på engelsk. Engelsk uddannelse på AGU fortsætter efter vores forberedende program (på AGU School of Languages) og spiller en vigtig rolle i det akademiske og sociale liv i vores studerende.

AGU mål

 • At blive førende i kreativitet, innovation og høj institution for læring, undervisning, forskning og enterprise kvalitet.
 • For at tiltrække de dygtigste studerende (AGU modtager tyrkiske studerende, der er i top 20.000 på nationalt plan og vores krav til internationale studerende er blandt de mest selektive) og strålende / prisvindende fakultet medlemmer fra hele verden (i alt 20% af vores fakultet medlemmer, 40% af vores undervisere og 82% af vores engelske instruktører er internationale).
 • For at producere læring og viden, som er af værdi til en lang række interessenter
 • At arbejde tæt sammen med industrien, navnlig lokale industri, for at udvikle høj kvalitet og effektive projekter inden for industriel forskning og udvikling.

AGU s uddannelsespraksisser inkluderer

 • Oprettelsen af ​​programmer designet til at overholde Akkrediteringerne krav som ABET, AACSB, AMBA, Erasmus +, etc., og de forskellige internationale ranglister.
 • Vedtagelsen en tværfaglig tilgang med kombinationen af ​​teoretisk uddannelse, forskning og udvikling og praktisk træning.
 • Oprettelsen af ​​internationale partnerskaber, fælles programmer og udvekslingsprogrammer hæve den internationale profil og interkulturel viden om vores studerende og ansatte.
 • Den konservering af en lille studerende / akademikere forhold til at optimere de studerendes oplevelse.
 • Gennemførelsen af ​​langsigtede praktik programmer med kendte kvalitet selskaber.
 • Brugen af ​​hands-on træning i samarbejde med selskaber, institutioner og industrier.
 • Udarbejdelsen af ​​vores studerende til arbejdsmarkedet og den professionelle liv via vores Karrierecenter, Ungdom Factory og andre personlig udvikling AGU-programmer.
 • Den direkte interaktion med erhvervslivet gennem karrieren coaching og mentorordninger.
 • Gennemførelsen af ​​effektive, interaktive og participatoriske klasser.
 • Gennemførelsen praksisbaseret undervisning i topkvalitet laboratorier og forskningsfaciliteter af.
 • Mulighed for at lære fremmedsprog via vores skole.
 • Muligheden for at udvikle sig i et multikulturelt knudepunkt og interagerer med vores internationale AGU Fællesskabets medlemmer (19 lande præsenterer på campus).

100% English Institution

Færdigheder i engelsk er afgørende, derfor alle programmer bliver undervist 100% på engelsk. Den AGU School of Sprog (AGUSL) har tre grundlæggende mål:

 • For at sikre, at alle studerende, der er på vej ind en AGU fakultet er bemyndiget til at fungere effektivt på engelsk i uddannelserne, de vil følge.
 • For at sikre, at alle studerende, der opgraderer fra en AGU fakultet er bemyndiget til at kommunikere effektivt og fungere professionelt på engelsk.
 • At tilbyde alle elever mulighed for at få et vist kendskab til et andet fremmedsprog, der har verdens betydning.

Engelsk uddannelse på AGU fortsætter efter forberedende program og spiller en vigtig rolle i det akademiske og sociale liv i vores AGU medlemmer.

AGU akademiske programmer

AGU øjeblikket indrømmer studerende ind følgende programmer:

bachelor

 • School of Engineering: Computer Engineering (B.Sc), Byggeri (B.Sc), Elektronik Engineering (B.Sc), Industrial Engineering (B.Sc), Mechanical Engineering (B.Sc) - Kunstakademiets Arkitektskole: Arkitektur (B.Sc) - School of Leadership og Management: Business Administration (B.Sc) - School of Life og naturvidenskab: Molekylærbiologi og Genetik (B.Sc), Fall 2017

BESTÅ

 • Graduate School: Advanced Materials og Nanoteknologi (M.Sc), elektriske og Computer Engineering (M.Sc og ph.d.), Industrial Engineering (M.Sc og ph.d.) Nye programmer vil blive tilføjet i nær fremtid. AGU vil også projicere tværfaglige kandidatuddannelser i sin akademiske afdelinger.

AGU ser frem til at byde dig velkommen til sin helt nye Campus og er klar til at sikre, at du er fuldt udstyret med al den viden, færdigheder, erfaring og international eksponering, du har brug for at have en betydelig indvirkning på dagens og fremtidens globaliserede samfund.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Abdullah Gül University

Fremtiden for at forbedre vores livsstil har stærke bånd til forbedringer i materialevidenskab og nanoteknologi. ... [+]

Kandidatuddannelsen inden for avancerede materialer og nanoteknologi (AM & N) (100% på engelsk) HVAD ER Materiale Teknologi og nanoteknologi?

Den berømte talk med titlen "Der er masser af plads i bunden" af den kendte teoretiske fysiker Richard Feynman seedede begrebet nanoteknologi i 1959 under et møde American Physical Society på California Institute of Technology (Caltech), hvilket var længe før begrebet "nanoteknologi "blev anvendt. Inspireret af denne snak, mange forskere fra forskellige discipliner begyndte at undersøge muligheden for at manipulere stof på en atomar og molekylær skala, der har udviklet sig et nyt tværfagligt forskningsområde kaldet "Materials Science og Nanoteknologi Engineering".... [-]

Tyrkiet Kayseri
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Abdullah Gül University

Elektrisk og Computer Engineering instituttets kandidat- og ph.d.-programmer på AGU understreger avancerede graduate uddannelse for banebrydende forskning. ... [+]

MSc i elektrisk og Computer Engineering (100% på engelsk)

Abdullah Gül University (AGU) har til formål at være en forskningsorienteret universitet med state-of-the-art faciliteter designet til tværfaglig forskning og studier. AGU fakultet med fuld erfaring i nationale og internationale forskningsprojekter vil give fordele for alle interessenter. AGU lægger særlig vægt på at opbygge relationer med industrien for at skabe et effektivt samarbejde for kvalificerede FoU-projekter.

Elektrisk og Computer Engineering instituttets kandidatuddannelse på AGU understreger avancerede graduate uddannelse for banebrydende forskning. Vores forskning fokuserer på aktuelle høj vækst områder som optik, fotonik, nanoteknologi, biomedicinske og bioinformatik, information og kommunikationsteknologi, kraftsystemer engineering, energi, kontrol og automatisering.... [-]

Tyrkiet Kayseri
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Abdullah Gül University

Forskningen i departementet Industrial Engineering på Abdullah Gül University fokuserer på forståelse, udvikle modeller og løsningsmetoder. ... [+]

MSc i Industrial Engineering (100% på engelsk)

Leder du efter

Et program opfylder dine karriere behov? Ekspertise i tværfaglig forskning? Innovativ og stimulerende atmosfære? Kollegial arbejdsmiljø? En udfordrende, slagfast forskning? Elevcentrerede klima? En livsændrende oplevelse?

JOIN US i at opdage, udforske, opleve og LØSNING udfordrende globalt problemer.

INDLEDNING

Forskningen i departementet Industrial Engineering på Abdullah Gül University fokuserer på forståelse, udvikle modeller og løsningsmetoder, og yde beslutningsstøtte til samtidens udfordringer i produktions- og servicevirksomheder samt store socio-tekniske systemer. Afdelingen giver en stærk baggrund i modellering og optimering, simulering, og sandsynlighed / statistik. Efter denne baggrund har de studerende mulighed for at specialisere sig i følgende tre tværfaglige fokusområder:... [-]

Tyrkiet Kayseri
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk