Bahcesehir University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bahcesehir University

Sloganet "I hjertet af Istanbul" er egnet til et universitet som Bahcesehir University (BAU). Med sin hovedcampus på kanten af ​​Bosporus i Besiktas begynder hver dag tidligt med hurtig mobilitet og fortsætter hele dagen. Desuden er det muligt at møde en begivenhed på næsten alle dele af universitetet.

Det første der vil slå øje, når du kommer ind på vores universitet, er det store antal udenlandske studerende. Fra USA til Kina, fra Frankrig til Sydkorea fra et bredt geografisk område, der strækker sig over tusind udenlandske studerende, studerer ved BAU. Når de bliver spurgt hvorfor de foretrækker BAU, modtager vi altid det samme svar: "Den centrale placering og den internationale magt." BAU's placering er tydelig. For at forstå de internationale samarbejder på vores universitet vil en kort rundvisning på vores campus eller hjemmeside være tilstrækkelig.

"BAU GLOBAL" giver BAU-studerende en chance for at modtage undervisning fra meget forskellige punkter. BAU Global kan opnå dette gennem Berlin, Toronto Incubation Center, Washington DC, Hong Kong, Rom, Silicon Valley og Boston. "BAU Global" giver eleverne mulighed for at fortsætte deres uddannelse i alle BAU Global Centers i udlandet og giver al support relateret til programmerne.

Du har mulighed for at tage et kursus i din afdeling i Istanbul, Berlin, Rom eller Washington DC. Også i slutningen af ​​hvert akademisk år har du mulighed for at ansøge om BAUs sommer-udlandsprogrammer. I New York kan du f.eks. Studere medier og kommunikation, i Washington DC kan du studere politisk kommunikation, teknologien er kernen i digitale medier og marketing i Silicon Valley, og vi åbner et træningsprogram i Hong Kong med fokus på forretning og innovation. Derudover er BAUs sommer-udlandsprogram ikke kun for vores egne studerende, men åben for studerende fra hele verden!

Transport til BAU er ret nemt. Vi tilbyder gratis pendulkørsel til vores elever og lærde uden egne både mellem vores to campusser beliggende i hjertet af Istanbul, Besiktas Nord, Beşiktaş South, Göztepe og Galata. Vores både går fra et område, som vi hedder BAUPORT. Det er et område, der er fuldt tildelt til brug for vores studerende med grønne omgivelser og en udsøgt udsigt over Bosporus. Vores både afgår på bestemte tidspunkter fra vores egen mole, og det giver mulighed for en behagelig rejse mellem vores campusser i Besiktas og Galata. Således forbliver eleverne væk fra den travle Istanbul-trafik og nyder havet og dets friske luft under overgangen fra campus til campus. Vores campus i Galata specialiserer sig i Kommunikationsfakultetets arbejde i nye medier. Tabletudgivelse i digitale medier, digital spilbaseret læring af nyhederne fra studiet til skrivebordet og mange andre workshops er tilgængelige i Galata.

BAU tager ikke kun imod bachelorstuderende, men organiserer også programmer for kandidater og kandidater. Vores Graduates Office har begivenheder hele året og vores BAU graduate familie vokser hvert år, samtidig med at der opretholdes en stærk obligation selv efter eksamen.

Vi inviterer dig til at blive en del af BAU familien.

MISSION

Som en videregående uddannelsesinstitution, der er dedikeret til undervisning, forskning og service til vores samfund, er Bahceşehir Universitets mission at uddanne den fremtidige førende arbejdsstyrke, der har et spørgende sind og en kritisk tænkning evne; er følsomme for lokale og globale spørgsmål; opnå internationale standarder bidrage til videnskabelig, teknologisk og kulturel viden er stærke tilhængere af universelle ideer og værdier.

VISION

Bahçeşehir University forventer at være den førende styrke regionalt og nationalt i at øge viden. Bahceşehir University sigter mod at uddanne studerende, der er forpligtet til at fremme respekt for andres rettigheder, som er hensynsfuld og værdsat af menneskelige forskelle og det konstruktive udtryk for ideer.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Placeringer

Istanbul

Address
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig