Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Graduate School for Engineering and Science

Graduate School for Engineering and Science administrerer kandidatuddannelserne for fakulteterne for ingeniørvidenskab og videnskab ved Bilkent University. Vores kandidatskole, en førende uddannelses- og forskningsinstitution, har udviklet og dyrket ledere siden 1986.

Graduate School består af motiverede og dynamiske akademikere. Skolen leverer ajourførte uddannelsesprogrammer, der udstyrer studerende med værdifulde evner og fremmer videre studier inden for tværfaglige områder. De studerende udsættes for virkelige projekter og konceptuelle problemløsningsteknikker, samt får traditionel træning i klasseværelserne. Programmer er designet til at hjælpe studerende med at forstå de virkelige forhold, øge deres kulturelle ophobning og bidrage til samspillet mellem teknologi, videnskab og samfund.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Med hensyn til publikationer pr. Fakultetsmedlem rangerer Graduate School ikke kun først i Tyrkiet, men har også en høj placering internationalt.

Vores formål er at uddanne og skabe meget kompetent forsknings- og udviklingsorienterede ingeniører og forskere og give dem en dybere forståelse af de grundlæggende koncepter, avancerede teknikker og metoder til at lykkes inden for deres specialiseringsområder.

Vores overordnede mission er at skabe fremtidige ledere, der er fantasifulde, innovative og søger løsninger på globale problemer.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Om Bilkent

Bilkent University - det første private, nonprofit-universitet i Tyrkiet - blev grundlagt den 20. oktober 1984 af professor İhsan Doğramacı, MD, med det grundlæggende mål at skabe et center for ekspertise inden for videregående uddannelse og forskning. Navnet “Bilkent” illustrerer dette mål, da det er en forkortelse af “bilim kenti”: tyrkisk for “by for læring og videnskab.” Universitetscampus ligger ved hovedvejen til Eskişehir ca. 12 km. (10 miles) vest for centrum af Ankara og dækker et område på mere end 300 ha.

Placeringer

Ankara

Address
Graduate School of Engineering and Science,
Rectorate Building, 2nd Floor,
Bilkent University

TR-06800 Ankara, Ankara, Tyrkiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig