Izmir Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et kort kig ind i IZTECH Historie, det videnskabelige personale og Campus

İzmir Institute of Technology er en af ​​de statslige universiteter i Tyrkiet, og en, der blev etableret i 1992 med henblik på at tilbyde et højt niveau for uddannelse og udfører forskning i teknologiske områder. Mediet for uddannelse på vores institut er engelsk. Det er en af ​​de to tyrkiske teknologiske institutter, som er de mest avancerede modeller for tekniske universiteter i dagens verden. Efter første gang med kandidatuddannelser i 1994 i centrum af Izmir, har fakulteterne været indrømme de studerende til bachelor-programmer samt siden 1998. I 1999 instituttet gradvist begyndte at flytte til sin campus område i Urla nær Gülbahçe landsby fra centrum af Izmir, hvor det havde fungeret siden sin grundlæggelse. Vores institut, der dækker cirka 3.500 hektar jord, har et lukket område på omkring 132.000 kvadratmeter til uddannelses-og forskningsaktiviteter, og det er stadig under udvikling.

İzmir Institute of Technology tilbyder både kandidat og bachelor uddannelse til studerende på

Det Tekniske Fakultet Det Naturvidenskabelige Fakultet Fakultetet for arkitektur Graduate School of Engineering & Sciences

På vores institut uddannelses-og forskningsaktiviteter udføres i 10 bachelor, 25 master-og 12 ph.d.-programmer med i alt 2.200 elever, 1600 af dem er her for deres bachelor uddannelse. Det skal også bemærkes, at 6 af master-og 2 af de ph.d.-programmer er tværfaglige.

Alle uddannelses-og forskningsaktiviteter i overensstemmelse med internationale normer. Med vores studerende og projektbaserede pædagogiske metoder, vores mission er at bane vejen for nutidige personer, der vil være i stand til at producere de nødvendige teknologier til deres land med deres kreativitet, forskning evne og succes i teamwork. Kandidater er meget værdsat både i landet og i udlandet, og vi kan med rette prale af, at de er optaget til top kandidatuddannelser med stipendier. Ud over dette, fra meget tidlige år, er vores studerende tilskyndes til at studere i fuldt udstyrede laboratorier til deres personlige udvikling i de beslægtede områder.

I øjeblikket er der omkring 100 forskningsprojekter, der støttes af staten Planlægningskontoret (forkortet DPT på tyrkisk) og Forskningsrådet Tyrkiets Videnskabelige og Teknologiske (forkortet TUBITAK på tyrkisk). Derudover er næsten 300 forskningsprojekter støttet af IZTECH forskningsmidler. Således ville det ikke være en overdrivelse at sige, at vores institut beriger verden videnskab ved at bidrage til universel viden. Bortset fra dette, i overensstemmelse med sin mission om at fremme produktion af høj værditilvækst, vores Institute er også hjemsted for İzmir Technology Development Zone, der er blevet synonym med instituttet selv. Inden for denne zone, omkring 70 virksomheder opererer i deres relevante områder, hvilket giver vores studerende mulighed for at både at deltage i forsknings-og tjene deres praktikophold. På denne måde, de undertiden nyde det privilegium at gøre det fremtidige arbejde kontakter eller endda starte deres professionelle liv ved at oprette deres egne virksomheder inden for zonen.

Placeringer

Izmir

Address
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,
Urla

35430 Izmir, İzmir, Tyrkiet