Koc University - Istanbul Turkey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med sin stærke akademiske struktur, forsknings muligheder, internationale præstationer, livligt socialt miljø og en bred vifte af jobmuligheder efter eksamen, tiltrækker Koç Universitet særdeles opmærksomhed blandt de bedste studerende i Tyrkiet og i udlandet. Koç Universitets engagement i ekspertise og dets velbesøgte programmer tiltrækker også prestigefyldte internationale akademikere fra toprangerede universiteter i USA, Storbritannien og EU.

I 2018-19 er Koç Universitet rangeret 1 i Tyrkiet, 13 i BRICS-klassen Times Higher Education og de 50 bedste unge universiteter verden over .

Højdepunkter

 • Lav student-fakultet ratio (11 til 1)
 • Alle uddannelser undervises på engelsk (med undtagelse af sygepleje og lov)
 • Fakultetet har avancerede grader fra Ivy League amerikanske universiteter og toprangerede europæiske institutioner
 • 194 forskningslaboratorier med avanceret udstyr og ressourcer
 • 22 forskningscentre, 5 forsknings- og uddannelsesfora
 • Mere end 200 internationale toprangerede partnere globalt for udveksling af studerende og forskningssamarbejde
 • Blandt de tre bedste universiteter i Tyrkiet til publikationer pr. Fakultet og citat rekord
 • 164 eksternt finansierede igangværende forskningsprojekter med en værdi på 50 millioner USD
 • Den mest vellykkede videregående uddannelsesinstitution i Tyrkiet i bud på ERC-stipendier, der er vært for 14 af de 16 aktive projekter i Tyrkiet
 • 16 af de 90 medlemmer af det tyrkiske videnskabsakademi er fra Koç Universitet
 • Stipendier er tilgængelige for internationale studerende med høj kaliber
 • Koç University er nationalt og internationalt anerkendt for sine akkrediteringer og medlemskab. Dens Graduate School of Business er den eneste EQUIS og AMBA akkrediterede business school i Tyrkiet

Forskningsmuligheder med top-tier fakultet

Koç University's Graduate Programs har en stærk forskningskomponent, der forbinder overlegen akademikere med krævet forskningserfaring. På samme måde arbejder bachelorstuderende sammen med fakultetets medlemmer om forskningsprojekter. Disse forskningsaktiviteter øger deres kreativitet og skarphed til forskning.

Gennemførelse af videnskabelig og anvendt forskning, forslag til politikker på forskellige områder og formidling af akademisk viden på det sociale, økonomiske og juridiske område, Koç Universitets forskningscentre er en unik stærk dimension af institutionens vægt på forskning.

Stipendier til internationale studerende

Koç Universitet støtter den næste generation af forskere med fuldt stipendium til Ph.D. programmer og partielle eller fulde stipendier til kandidatuddannelser for alle indrømmede kandidater, både indenlandske og internationale.

Der er også et stigende antal landespecifikke og meritbaserede stipendier til internationale bacheloransøgere.

Alumni Succeshistorier

Koç University graduates lykkes professionelt i forskellige nationale og internationale virksomheder, eller de forfølge avancerede post-doktorale stillinger og grader på de øverste universiteter rundt omkring i verden som Harvard, Yale, Princeton, Georgia Tech, Stanford, MIT, Imperial College og andre.

dh
Koç Universitets stærke akademiske tilbud styrkes yderligere af et levende socialt miljø og dynamisk campusliv, herunder regelmæssige sociale aktiviteter, studieklubber, sportshold og frivillige organisationer.

Campuslivet ved universitetet tilbyder et livligt miljø med en overflod af sociale og kulturelle aktiviteter. Klasseværelserne og laboratorierne er udstyret med de nyeste teknologiske infrastrukturer og støttesystemer. Derudover er der gode athletiske og rekreative faciliteter til rådighed for alle medlemmer af Koç Universitets familie.

Forskningsmuligheder

KOC UNIVERSITY forskningsopgave er at bidrage til den universelle kendskab til viden og påvirke den intellektuelle, teknologiske, økonomiske og sociale udvikling på globalt plan. Fakultetets medlemmer bidrager til deres områder både individuelt og i strategisk designede tværfaglige hold. Gennemførelse af videnskabelig og anvendt forskning, forslag til politikker på forskellige områder og formidling af akademisk viden på det sociale, økonomiske og juridiske område, er KOC UNIVERSITY forskningscentre en unik stærk dimension af institutionens vægt på forskning.

Undergraduate studerende arbejder sammen med fakultetets medlemmer om forskningsprojekter. Disse forskningsaktiviteter øger deres kreativitet og skarphed til forskning. På samme måde har KOC UNIVERSITY 's Graduate Programs en stærk forskningskomponent, der forbinder overlegen akademikere med krævet forskningserfaring.

Bevidst af den stadig mere globaliserede markedsplads og den internationale værdi, der er forbundet med internationalisering, anser Koç Universitet, at fundamentet for en bemærkelsesværdig international tilstedeværelse er en nødvendighed i det 21. århundrede. Derfor har universitetsværdierne og aktivt forfulgt en forskelligartet campus, hvor forskellige tanker, kulturer, værdier og personligheder ikke kun eksisterer sammen, men også gensidigt bidrager til udvidelsen af individet og kollektivet. Koç Universitets værdier og aktivt forfølger en forskelligartet campus, hvor forskellige tanker, kulturer, værdier og personligheder ikke kun eksisterer sammen, men også gensidigt bidrager til udvidelsen af individet og kollektivet.

Internationale studerende indlæggelser

Studerende, der ønsker at ansøge som internationale bachelor- eller kandidatstuderende, skal være statsborgere i et andet land end Tyrkiet (statsløse borgere og flygtninge kan også anvende). Ansøgere skal have gennemført en videregående uddannelse i Tyrkiet eller på en skole svarende til en tyrkisk gymnasium, eller de skal i øjeblikket være i det sidste år på videregående uddannelse. For alle detaljer besøg https://international.ku.edu.tr/ er

 • Alle programmer undervises på engelsk (undtagen sygepleje og nogle kurser i loven)
 • 25% af kandidatstuderende er intalt = "ernational, der repræsenterer oval =" er 50 lande
 • Fuld visum og indvandringsstøtte offalt = "ered af Intalt =" Ernational Community Office (ICO) samt sociale og sproglige integrationsaktiviteter
 • Forskning, undervisning og pleje = "er færdighedsudviklingsprogrammer og -aktiviteter offalt =" udført af specialiserede supportteams.

Vil du besøge os til summalt = "er?

Undalt = "graduate and graduate students from all oval =" er verden bruger tid på vores campus evalt = "ery summalt =" gør forskning og tager specialiserede akademiske kurser eller projekter. Hvis du er en udalt = "studerende og ønsker at expalt =" oplev vores akademiske og forskningsekspedition for summalt = "er med gratis indkvartering, tjek vores Undalt =" ergraduate Summalt = "er forskningsprogram på kusrp.ku.edu .tr.

Whalt = "ere er vores campus?

Beliggende i bjergene i Sarıyalt = "er, Istanbul, Koç Univalt =" erstatning er tyve minutter fra Sortehavet strande, omgivet af charmerende landsbyer og naturlige landskaber, og forbundet til byen centalt = "er gennem en overflod af bekvem transport muligheder . Koç Univalt = "ersity har fire othalt =" er campus placeringer: West Campus, Nişantaşı Campus, RCAC Beyoğlu og İstinye Campus. Velkommen til Koc Univalt = "erstatning! qw

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig