Nisantasi University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er en stor familie at tro, at livet er produktet af drømme, drømme giver anledning til mål og målsætninger giver anledning til livet, og vi alle støder ikke kun hjerte, men også tankerne til arbejdet.

Som requisiteness gøre et værk, hvis output er videnskab, vi tror på styrken i at se, ser anderledes, ændre og omdanne. Vi gør en stor indsats for at nå vores mål om at ændre livet for hver person rører os i retning af hans / hendes mål og drømme, og forskønne primært vores miljø og vores land, og derefter hele verden.

På den måde forbereder vi vores studerende ikke kun til kurser, men også til livet; vi lærer dem ikke kun pensum, men også deres erhverv, hjælper vi dem opleve livet. Som en global universitet, vi uddanner folk i verden, der beskytter deres nationale værdier. Vi er et universitet, der hverken er omgivet af fire vægge eller en lukket uddannelsesinstitution, men er åben for det liv, miljø og hele verden og ånder hvert øjeblik.

Vi tilbyder muligheder for vores studerende til at få dem til at kende sig selv, deres drømme og bestemme deres mål. Derudover opfordrer vi dem til at ændre og udvikle sig sammen med os og hele verden. Alt i alt, vi ved, at drømme ændre liv. Hvis nogen ændrer sig, så er verden ændrer sig.

Placeringer

Istanbul

Nişantaşı Üniversitesi

Address
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet
Telefonnummer
+90 212 210 1010

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: