Læs den officielle beskrivelse

Okan University, En af de yngste og de mest dynamiske universiteter i Tyrkiet, blev grundlagt af Okan Kultur, Uddannelse, og Idrætsfonden i 1999 og begyndte sit akademiske liv i 2003-2004. Siden 2006-2007 akademiske år, har den hastigt voksende universitet været placeret i sin nye og moderne Akfırat campus.

Tro mod sit motto, "Universitetet Tættest på Erhvervsliv," Okan University effektivt kombinerer teori og praksis ved at ansætte en akademisk personale, der er eksperter inden for deres egne marker, vedtage en moderne tilgang til uddannelse, og med fokus på praksisnære undersøgelser, der forbereder de studerende til erhvervslivet, startende fra elevernes første år af undersøgelse. Faktisk universitetet, som havde fornøjelsen af ​​at præsentere sine første kandidater med deres eksamensbeviser i 2006-2007, har opfyldt løftet om sit motto, som alle medlemmer af sin første opgradere klasse af kandidater har fundet beskæftigelse.

Okan Universitet har til formål at bygge bro mellem den akademiske og erhvervslivet. Til dette formål universitetet giver studerende til at arbejde på virksomhederne som led i sin Forberedelse til Erhvervsliv Program, startende fra deres første år. Dette program ikke kun hjælper eleverne til at blive fortrolig med erhvervslivet og forbedre deres viden og færdigheder ved at sætte teori til praksis, men tjener til at motivere de studerende så godt. Studerende, der har gennemført den Forberedelse til Erhvervsliv Program er præsenteret med en deltagelse certifikat samt andre arbejdserfaring certificeringer tilføjet til deres eksamensbeviser, når de er færdiguddannede.

Okan Universitet har samarbejdsaftaler protokoller med business institutioner såsom Foreign økonomiske forbindelser bestyrelse Tyrkiet, Tyrkisk - Eurasian Erhvervsråd, informations- og kommunikationsteknologi Authority, Den tyrkiske Contractors Association, Foreningen af ​​tyrkiske Rejsebureauer, International Transporters'Association, Tyrkisk Turisme Investors Association , Turkish Airlines, Sabiha Gökçen International Airport, Tyrkisk Røde Halvmåne, Festo Ind. Bus. Inc., Akfırat Kommune, samt akademiske institutioner såsom Beijing University, Murray State University og Anadolu University.

Med de fineste i moderne arkitektur, Akfırat Campus har alle de funktioner et moderne universitet skal have. Akfırat Campus er udstyret med alt nødvendigt for at sikre, at de studerende er i stand til at modtage den mest effektive undervisning muligt. Vores faciliteter inkluderer moderne klasseværelser, computer og tekniske laboratorier, et bibliotek konferencelokaler, et fitnesscenter, en swimmingpool, sportshaller, cafeterier og restauranter.

En anden fordel ved Okan Universitets Akfırat Campus er dets nærhed til Sabiha Gökçen Lufthavn og F1 Race Track. Campus har også en social center, åbnede i 2008, som huser en mini biograf, sauna, cafeteria, cocktail hal, indkøbscenter, og elev klublokaler. Hvad mere er, Sports Center, som omfatter en 400-personers kapacitet gymnastiksal, en swimming pool, tennis, basketball og volleyballbaner samt en fodboldbane, er designet så de studerende kan bruge deres fritid på den bedst mulige måde .

Okan Universitet har sovesale for både mandlige og kvindelige studerende. De sovesal faciliteter inkluderer undersøgelse værelser, en spisesal, et cafeteria, en rengøring service, en vaskeri, en sikkerhed hold, der er på vagt dag og nat for at sikre elevernes sikkerhed i hele sovesal lokaler, en Ambulatorium med en læge på hånden 7 / 24 og trådløs og kabel internet.

Vores vision

Vores vision er at blive en verdensklasse universitet, der bidrager til gavn for nationen og dens erhvervsliv ved at tilbyde uddannelse af de højeste standarder og dermed forberede de studerende til at indtaste den moderne forretningsverden, der sikrer, at de er åbne for indenlandske og udenlandske konkurrence, og indgyde dem med social ansvarlighed og miljøbevidsthed.

Vores mission

At træne de studerende til at tænke i en analytisk, tværfagligt måde, og at indgyde dem med en iværksætterånd. At investere i og støtte innovative videnskabsfolk og forskere, som er i stand til at integrere undervisning og uddannelse og dermed hjælpe vores elever til at blive ekstraordinære kandidater i deres respektive områder. At koncentrere sig om uddannelses- og forskningsaktiviteter rettet mod at opfylde samfundets behov ved at gøre social ansvarlighed og miljøbevidsthed vores prioritet. For at konvertere oplysninger i teknologi og sociale fordele.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tyrkisk