Sabanci University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sabanci University er virkelig stedet at studere i Tyrkiet. Universitetet giver en tværfaglig uddannelse på tværs af sine tre fakulteter. På SU, efter ideerne om akademisk frihed, har eleverne mulighed for at vælge deres majors efter deres første eller andet akademiske år. Dette giver eleverne mulighed for at bestemme hvilket program der skal studere på universitetet med større forståelse for videregående uddannelse og om deres egne akademiske og karriere interesser.

Uddannelse

Sabanci University giver en tværfaglig uddannelse på tværs af sine tre fakulteter. På SU har eleverne mulighed for at vælge deres store efter deres første eller andet akademiske år. Dette giver eleverne mulighed for at bestemme hvilket program der skal studere på universitetet med større forståelse for videregående uddannelse og om deres egne akademiske og karriere interesser.

Med sin verdensklasse fakultet, globalt rangeret uddannelse på engelsk, og overkommelige studieafgifter i forhold til tilsvarende rangerede universiteter over hele verden, SU er stedet at studere i Tyrkiet. Universitetet giver også stærke stipendier til studerende i alle nationer og alle uddannelsesområder, der garanterer en højkvalitets tilgængelig uddannelse for alle.

Forskning

Sabanci University positionerer sig selv som et af de mest innovative og forskningsorienterede universiteter i Tyrkiet. Som led i sin filosofi har universitetet til formål at rette sin forskningsindsats primært til anvendt og strategisk forskning med målsætningerne om at fremme viden, understøtte undervisning og bidrage til samfundets fremskridt. Universitetet prale af et stort antal laboratorier og forskningscentre, herunder det mest avancerede nanoteknologiforsknings- og applikationscenter i regionen. Alle forskningsprojekter gennemføres inden for fakulteterne (Det Tekniske Fakultet

Karriereudsigter

Kandidater fra Sabanci University er højt værdsat på tværs af alle sektorer og mange lande. 90% af kandidaterne finder beskæftigelse inden for et år efter deres eksamen, og vores over 7000 alumni er gået på at starte deres karriere eller gøre deres kandidater ved nogle af verdens bedste virksomheder og universiteter.

Universiteterne vores kandidater valgte som deres destinationer for graduate school omfatter Carnegie Mellon University, University of California, Politecnico di Milano, Boston University, Harvard University, Brown University, Stanford University og University of Massachusetts.

Unilever, Accenture, Procter

Placeringer

Istanbul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Istanbul, Istanbul, Tyrkiet