Arden Study Centre, Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skolen

Her på Ardens studiecenter Berlin er vi 100 procent engagerede i at tilbyde erhvervsuddannelse af høj kvalitet til dem, der ønsker at videreføre deres karriere inden for forskellige brancher.

119555__MG_45551.jpg

Om

På Arden University er vi dedikerede til at sikre, at videregående uddannelse er tilgængelig for alle. Vi tilbyder branche-relevante undergrad- og postgrad-kurser i Tyskland, som undervises af et ekspertfakultet. Studerende kan vælge at studere på heltid eller deltid og derfor tilpasse deres studier til at passe til deres tidsplan.

119558_IMG_6772.JPG

Ekspertise og omdømme

Vi forstår, hvor svært det kan være for studerende at passe deres studier omkring daglige forpligtelser. Derfor tilbyder vi Blended Learning, som kombinerer understøttende ansigt til ansigt læring og undervisning med uafhængig online-undersøgelse. Studerende har 24/7 adgang til vores innovative online læringsplatform, iLearn, som giver adgang til et væld af e-læringsressourcer. Denne fleksible leveringsmodel gør det muligt for studerende at oprette en praktisk tidsplan, der passer ind i deres liv.

Vores vejledere er dedikeret til at støtte studerendes faglige udvikling fra første dag samt til at føre tilsyn med opnåelsen af læringsresultater. Studerende drager også fordel af vores ekspertfakultet, der har mange års akademisk og brancherelevant ekspertise.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Beliggenhed

Ardens moderne studiecenter ligger i hjertet af Berlin, Europas opstartende hovedstad. Studerende drager fordel af at blive omgivet af nogle af de største spillere i erhvervslivet, herunder Sony, Deutsche Bahn og Daimler. Byens blomstrende forretningsscene giver rigelige netværksmuligheder og chancen for studerende at udvikle sig akademisk uden for klasseværelset.

Studiecentret tilbyder selv avancerede faciliteter med let adgang til butikker, restauranter og forskellige topattraktioner for at lære om byens rige kulturelle og politiske historie.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Karrierestøtte

I det virtuelle iLearn-klasseværelse sidder vores online karriereportal, der har til formål at sikre, at vores studerende skiller sig ud mod arbejdsgivere inden for dagens konkurrencedygtige jobmarked. Ved at tilbyde en række nyttige værktøjer fra en interviewsimulator og CV-builder, til en global søgemaskine til e-learning-kurser, stræber portalen efter at hjælpe studerende med at nå deres karrieremål.

Ud over den support, der tilbydes af vores online karrierecenter, er alle vores kurser på Arden designet med et centralt fokus på beskæftigelsesegnethed. Ved at kombinere teori med praksis, vil vores programmer give den efterspurgte viden, der kan anvendes direkte på arbejdspladsen efter eksamen.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

International Appeal

Efter at have støttet mere end 50.000 studerende fra over 150 lande til dato, stræber vi efter at sikre, at Ardens uddannelse af høj kvalitet er tilgængelig for internationale studerende fra hele verden.

Derudover undervises alle vores kurser på engelsk, verdens største forretningssprog, og vi tilbyder også gratis tyskundervisning. Vi tror, at disse fordelagtige sprogfærdigheder vil øge den studerendes jobmuligheder i Tyskland og over hele verden markant.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Vores værdier

  • Tilgængelighed - Vi tilbyder fleksibel online-læring, så studerende kan studere når som helst og hvor de vil.
  • Fleksibilitet - Takket være vores innovative, online læringsplatform kan studerende passe til deres studier omkring deres daglige forpligtelser.
  • Karrierefokuserede programmer - Vores kurser er designet til at give de studerende de vigtigste forretningsfærdigheder, der er nødvendige for at få succes i dagens konkurrencedygtige jobmarked.
  • Support - Vores online karriereportal er dedikeret til vores studerendes personlige og akademiske udvikling, hvilket sikrer, at de er fuldt forberedt på arbejdspladsen.
  • Finansiering - Vi mener, at økonomiske bekymringer ikke burde være en barriere for personlig udvikling. Derfor tilbyder vi fleksibel finansiering og tilbyder uddannelse af høj kvalitet.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Placeringer

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig