Berlin School of Economics & Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med omkring 11.000 elever er Berlin School of Economics and Law et af de største akademiske træningscentre for juniorchefer i Tyskland. Det imponerer med en stærk praktisk relevans, høje kvalitetsstandarder og en stærk international orientering.

Berlin Professional School - HWR Berlins videreuddannelsesinstitut - supplerer universitetets portefølje med international og praktisk ledelse videreuddannelseskurser.


Over 25 års erfaring i ledelsesuddannelse

Tilbage i 1992 begyndte Berlin School of Economics and Law sammen med britiske partneruniversiteter at uddanne ledere på internationalt plan. Hun var en af ​​de første MBA udbydere i Tyskland. Ud over den internationalt anerkendte Berlin MBA tilbyder Berlin Professional School i dag også andre tyske og engelsksprogede masterprogrammer. Med sit tilbud er det rettet mod specialister og ledere fra erhvervslivet og administrationen.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Varierede tilbud og individuel support

Med sit mangfoldige udvalg af studieindhold og formater opfylder Berlin Professional School de individuelle krav fra sine erfarne og arbejdende studerende. Hvert program har sit eget studiehold, som personligt tager sig af eleverne, rådgiver og rådgiver dem både fagligt og organisatorisk. Med omfattende aktiviteter inden for "Karriere


Internationalt netværk

Mere end 3.000 kandidater fra over 70 lande har afsluttet deres studier på Berlin Professional School. Integrerede studieture til internationale partneruniversiteter i Europa, Amerika og Asien gør det muligt at opleve internationaliteten i Berlin Professional School ud over campus.


Tæt på øvelsen

Samtidig giver alle programmer rigelig mulighed for udveksling med praktikere. Netværket af berømte partnere fra industri og videnskab er geografisk og industriel. Uanset om virksomhedsbesøg, udflugter, gæsteforedrag eller projektarbejde er grænsefladerne til faglig praksis mange forskellige.

Placeringer

Berlin

Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin

Address
Berlin School of Economics & Law
Badensche Strasse 52

10825 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 308771262

Akkrediteringer