Bauhaus-Universität Weimar

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bauhaus-Universität Weimar er en international forskning universitet, der er engageret i ideen om Bauhaus og har en traditionelt international orientering derfor. Dens ambition er at kombinere kunst med videnskab og teknik, der får os til at køre en sti, der er enestående i Tyskland. Det ønske om internationalisering er ingen tom frase, men en integrativ del af vores selvforståelse og orientering.

Med fakulteter og fagområder såsom arkitektur, kunst og design, Byggeri og Medier, Bauhaus-Universität Weimar har en karakteristisk identitet.

Bauhaus-Universität Weimar er blevet kendt for sin brede vifte af undervisning og forskning baseret på anlægsarbejder og arkitektur-orienterede discipliner. I dag Universitetet tilbyder et omfattende spektrum af undervisning med omkring 40 studieretninger, herunder gratis kunst, design, webdesign, visuel kommunikation, medier design, media kultur, arkitektur, anlægsarbejder, materialevidenskab, teknologi, miljø og forvaltning.

Udtrykket »Bauhaus« står for en iver efter at eksperimentere, åbenhed, kreativitet, en tæt tilknytning til den industrielle praksis og internationalitet. Med udgangspunkt i traditionen fra Bauhaus bevægelsen, er alle fakulteter er involveret i skabelsen af ​​det offentlige rum. Målet er at få videnskab, kunst og teknologi arbejder sammen analytisk, kreativt og innovativt på planlægning, konstruktion og design af nuværende og fremtidige rum af beboelse. Praktisk erfaring spiller en vigtig rolle i alle fagområder, såvel som i kunstnerisk udvikling.

Prøvning, certificering og produktudvikling er lige så vigtigt at civilingeniører, som de er i medierne udviklere og designere.

For at definere sin internationale image og for at etablere sig med succes som en INTERNATIONALE universitet, er det universitetets strategi at internationalisere på alle områder. Især i områderne undervisning, forskning, og kreativ-kunstneriske udvikling, bør det internationale orientering forbedre gennem forskellige midler og fremme instrumenter. På denne konto blev internationalisering nedfældet i ledelse ved princippet om universitetet. Desuden blev placeringen af ​​Officer for International strategiske samarbejder oprettet. Hendes opgave er at opdatere internationaliseringsstrategier og træffe forskellige foranstaltninger.

Placeringer

Weimar

Bauhaus-Universität Weimar

Address
Bauhaus-Universität Weimar
Geschwister-Scholl-Straße 8

99423 Weimar, Thüringen, Tyskland
Telefonnummer
+49 3643 581112

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig