Læs den officielle beskrivelse

Oprettelse af merværdi gennem mærker - det er det, som uddannelsestilbudet for Brand Academy står for. Og det er netop, der gør Brand Academy et universitet, der gør det muligt for sine kandidater at opnå en vellykket karriereindtræden og en langsigtet karriere.

Brand Academy vil et internationalt team af erfarne professorer, undervisere, eksperter og praktikere lære dig, hvordan man designer, kommunikerer, styrer og styrer mærker. Praktisk og i små seminargrupper for at sikre en intensiv og personlig støtte.

historie

Det var fascinationen af store mærker, der inspirerede en gruppe tyske og kinesiske venner i 2010 til at finde et kollegium for mærker.

Et uddannelsessted, der bringer sammen og fokuserer på brandbevidsthed med en passion for brandhistorie, idet man anerkender, at uddannelse og kreativitet er to dele af en uadskillelig helhed. Og det skal være et sted, der forbinder kulturer i det eurasiske rum. Universitetet blev født ud af denne idé.

Brand Academy som University of Applied Sciences ligger i Markencity Hamburg med udsigt over Elbe. Det er det første universitet med fokus på mærker - den centrale strategiske succesfaktor for nationale og internationale virksomheder. Mærker som gribende historier - vores studerende som fremtidige opfindere af disse historier.

Brand Academy er et statsgennemtænkt privat universitet med internationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser. Vi lægger stor vægt på en kultur af kreativitet, nysgerrighed og kosmopolitisme. Vores universitet er et læringssted, der kombinerer videnskabelig forskning og tætte kontakter med mærkefirmaer i Europa og Asien.

MISSIONENS AKADEMIS MISSION:

For en konvergerende verden træner vi interkulturelle brandeksperter.

Ansøgningsorienteret, tværfaglig og praktisk - Vi giver specialistkundskaber om brand management, design og kommunikation og fremme interkulturel, målrettet netværk - til personlig udvikling af studerende under og efter deres studier.

VISIONEN AF BRANDAKADEMIEN

Kollegiet for en bedre brandkultur i det eurasiske område.

VÆRDIER AF MÆRKEAKADEMIEN

Vores daglige tænkning og skuespil styres af bindende værdier:

  • agtelse
  • dialog
  • engagement
  • Professionel excellence
  • interkulturalisme

VURDERING:

Vores påskønnelse af andre mennesker og vores holdning til dem er grundlæggende positive - respekt og påskønnelse grundlaget for en behagelig og livlig atmosfære af læring og arbejde.

DIALOG:

Vi fremmer intern og ekstern dialog - mellem studerende, professorer, foredragsholdere, praktikpartnere, samt mellem afdelinger og kulturer. Gennem deling og refleksion får vi nye indsigter.

ENGAGEMENT:

Vi kræver engagement, entusiasme og disciplin fra vores elever for at maksimere deres læringsresultater. For os er mere end den professionelle præstation tæller - vi støtter hver enkelt person i hans personlighedsudvikling.

PROFESSIONEL EXCELLENCE:

Vi styres af villigheden til at give det bedste og finde innovative løsninger på problemer. Vi opfordrer vores studerende til at give dem en effektiv, vellykket studietid og en lovende fremtidig karriere.

interkulturalitet:

Her arbejder studerende fra forskellige oprindelseslande sammen effektivt i undervisning, forskning og praktiske projekter. Denne levede interkulturalitet formidler vores elever erfaringer og kompetencer til deres personlighedsudvikling, som udgør en afgørende fordel i det professionelle liv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

Brand Academy – University of Applied Sciences

I den nye kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på Design ... [+]

I vores kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på Design

Kreative sind og digitale problemløsere er i stor efterspørgsel, især når de ved, hvordan man anvender nye teknologier til at skabe noget meningsfuldt. Vi vil lære dig metoder og teknikker til at hjælpe dig med at generere innovative løsninger og forstå den moderne digitale bruger.

Sammen med fagfolk skaber du digitale verdener, udvikler brugerrejser og prototyper samt dine egne applikationer til AR og VR. Du vil arbejde med store data og gøre dig bekendt med kreativ koncept, historiefortælling og UX-tænkning. I små grupper og en kreativ atmosfære får du færdigheder til virkelig innovativt design.... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Brand Academy – University of Applied Sciences

I det nye kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på iværksætteri vil du lære hvad der udgør meningsfulde og bæredygtige forretningsmodeller. Du vil også lave din e ... [+]

I vores kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på iværksætteri

Forståelse af digitale ændringer og innovationer, udvikling af bæredygtige forretningsstrategier, sikring af langsigtet vækst - disse færdigheder er uvurderlige. I løbet af dine studier lærer du, hvilke store forretningsideer der ligner, og hvordan man opretter et firma ud af en. Du vil opdage forskellige forretningsmodeller og måder at finansiere en opstart, lære at forstå økonomiske succesindikatorer og anvende agile teknikker for produktudvikling.

Innovation er kernen i dine studier. Du vil dykke ind i nye teknologier som AI, VR, AR, Blockchain eller Big Data, få værdifulde input for væksthacking og lære alt om brandplacering, da brand tænkning vedrører enhver virksomhed.... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Brand Academy – University of Applied Sciences

I digitale tider ændrer spilets regler konstant, så innovation er kernen i dine studier: Hvilke processer, metoder og teknikker skal jeg vide? Hvordan kan mærker og produ ... [+]

I vores kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på Marketing

Vi lever i tider med konstant forandring. Derfor er innovation i centrum for dine studier. Vi vil lære dig metoder og teknikker til at hjælpe dig med at finde innovative løsninger, udvikle spændende produkter og nå målgrupper.

I små grupper og en kreativ atmosfære vil du gøre dig bekendt med de teknologier og værktøjer, du har brug for til at udvikle meningsfulde og stærke mærker i det digitale landskab.

Tæt tilknytning til praksis

For at starte din karriere samarbejder vi med førende mærkefirmaer og etablerede agenturer. I løbet af dine studier vil du arbejde på rigtige projekter fra store internationale virksomheder, der forbereder dig til udfordrende strategiske opgaver i brandbranchen. Forbedre din kreativitet, innovative tænkning og teamwork færdigheder, og udvide dit professionelle netværk.... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 40 380893560