Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL BRAND ACADEMY

  • Det internationale universitet for brands at skabe merværdi gennem brands - det er, hvad Brand Akademiets kurser er designet til at opnå. Og det er netop det, der gør Brand Akademi et universitet, der gør det muligt for kandidater til at starte med succes i deres karriere og gå langt i dem.

Ved Brand Akademi du vil lære af et internationalt team af erfarne professorer, lektorer, eksperter og praktikere, hvordan at designe, kommunikere, nuværende og administrere brands. Du vil lære i praktiske situationer og i små seminar grupper, garanterer intensiv personlig støtte.

historie

Inspireret af deres fascination for store mærker, en gruppe af tyske og kinesiske venner besluttede at fundet et universitet til branding i 2010.

De påtænkte et uddannelsessted, der forener og fokuserer på brand viden med en passion for brand historier - uden at glemme, at uddannelse og kreativitet er to dele af en uadskillelig helhed. Et sted, der samler kulturer fra den eurasiske region. Det var fra denne tankegang, som universitetet blev født.

Kategoriserede som et universitet i anvendt videnskab, Brand Akademi har udsigt over floden Elben i Hamburg - selv en by af mærker. Det er det første universitet for at fokusere på brands - den centrale strategiske succes-faktor i nationale og internationale virksomheder. Brands er spændende historier - og vores studerende er fremtidens forfattere de historier.

Brand Akademi er en regering anerkendt privat universitet tilbyder internationalt akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser kurser.

Vi lægger stor vægt på en kultur af kreativitet, nysgerrighed og åbenhed. Vores universitet er et sted for læring, der kombinerer videnskabelig forskning og et tæt samarbejde med firmanavn selskaber i Europa og Asien.

Missionen for BRAND ACADEMY:

Vi undersøger, udvikler og underviser brands.

Anvendelsesorienteret, tværfaglig og praktisk-baserede - vi underviser viden om brand management, design og kommunikation, og vi fremmer interkulturel, målrettet netværk til at hjælpe vores studerende til at udvikle personligt under og efter deres studier.

Visionen om BRAND ACADEMY

International kompetencecenter inden for mærker med fokus på Eurasien.

Værdierne af BRAND ACADEMY

Den måde, vi tænker og handler er styret af et sæt bindende værdier:

Påskønnelse dialog Forpligtelse Professionel ekspertise interkulturalisme

PÅSKØNNELSE:

Vi vedtager altid en positiv holdning til og værdi andre mennesker; respekt og anerkendelse er grundlaget for en behagelig og livlig atmosfære for læring og arbejde.

DIALOG:

Vi fremmer intern og ekstern dialog mellem studerende, professorer, lektorer og praktiske partnere, og mellem forskellige afdelinger og forskellige kulturer. Vi opnår ny viden gennem udveksling og ved at reflektere sammen.

FORPLIGTELSE:

Vi kræver engagement, entusiasme og disciplin af vores studerende, så de opnår den optimale lærerig oplevelse. Vi interesserer os mere end bare teknisk ydeevne - vi støtter den enkelte i deres personlige udvikling.

Faglige ekspertise:

Vi er styret af en vilje til at give vores bedste og til at finde nye måder at tackle problemer. Vi opfordrer vores studerende for at lette dem en effektiv, vellykket studieforløb og en lovende professionel fremtid.

interkulturalisme:

Studerende fra mange forskellige lande arbejde effektivt med os i deres uddannelse, deres forskning og deres praktiske projekter. Denne interkulturelle miljø, vi har etableret giver vores studerende med erfaring og ekspertise, som støtte dem i deres personlige udvikling og give dem en afgørende fordel i deres professionelle liv.

Programmer undervist i:
Engelsk
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

Brand Academy – University of Applied Sciences

På vores masteruddannelsen i International Brand Communication vil du lære om alle de succesfaktorer, der driver grænseoverskridende og på tværs af kultur brand kommunika ... [+]

På vores Master kursus i International Brand Communication Du vil lære om alle de succesfaktorer, der driver cross-border og cross-culture brand kommunikation, og som du skal beherske for en karriere inden for brand og kreativ industri. Kurset vil derfor blive undervist på engelsk.

Som nyuddannet vil du være klar til at begynde din karriere på den globale scene, og i reklamebranchen, hvor brands røre hjerter af forbrugerne.

Du har en stor interesse i kreative mærke kommunikationskampagner som Apple, Coca Cola, Mont Blanc, Nike og Nivea og er nysgerrig efter at udforske nye kulturer. Tag det første skridt i din globale karriere hos os.

Du er ambitiøs og søger at udvikle færdigheder, der tillader dig at udmærke sig i hurtig bevægelse verden af ​​global reklame.... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Brand Academy – University of Applied Sciences

I vores Kandidatuddannelsen i International Brand Management vil du lære alle de succesfaktorer for grænseoverskridende og tværkulturelle markedsføring og brand managemen ... [+]

i vores Kandidatuddannelsen i International Brand Management lære alle de succesfaktorer for grænseoverskridende og tværkulturelle markedsføring og brand management kender i forskellige økonomiske, kulturelle og retssystemer. Kurset derfor foregår på engelsk. Derfor giver vi også følgende oplysninger på engelsk.

[-]
Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 40 380893560