Bucerius Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad skelner mellem Bucerius Law School ?

Bucerius Law School er den første private, non-profit lov skole i Tyskland. Etableret og finansieret af et af landets største private fonde, hedder Bucerius Law School sin navnebror, Gerd Bucerius, ved at fokusere på betydningen af samfundstjeneste og ansvar for andre i samfundet. Denne visionære institution er konsekvent blandt de øverste lovskoler i Tyskland, der uddanner de bedste og klareste nye juridiske sind i dag. Bucerius-studerende udmærker sig på tyske statseksaminer og fortsætter med at arbejde sammen med førende nationale og internationale advokatfirmaer og virksomheder, offentlige myndigheder og universiteter.

Hvad tilbyder Bucerius Law School ?

I hjertet af Europa forbinder Bucerius Law School verden - det giver den juridiske uddannelse, den praktiske erfaring og det internationale netværk for at sætte sine studerende på en vellykket og tilfredsstillende karrierevej i dagens mere globaliserede verden. Bucerius anerkender vigtigheden af en international uddannelse og dyrker et ekspansivt internationalt netværk af næsten 100 partneruniversiteter verden over og sit eget repræsentationskontor i USA. Bucerius tiltrækker kendte forskere og instruktører fra de bedste juridiske institutioner i verden til foredrag i sine engelsksprogede sommerprogrammer, cand.merc. and business og dets internationale udvekslingsprogram.

Hvilke programmer er tilgængelige for internationale studerende?

Bucerius Master of Law and Business (MLB) er et års program, der tilbyder unge fagfolk en kombination af teori og praksis i en intim ramme med fokus på individuel opmærksomhed og professionel vejledning. Bucerius tilbyder 3 intensive, tre-ugers sommerprogrammer til avancerede studerende og unge fagfolk inden for følgende områder: International erhvervslov, licensaftaler inden for intellektuel ejendomsret, juridisk teknologi og operationer. Det ene semesters internationale udvekslingsprogram komplimenterer de studerendes studier på deres hjemmeuniversiteter gennem ikke kun tilsvarende kurser, men også kulturel emersion, historiske ture og rejsemuligheder.

Med innovation som kendetegn fortsætter Bucerius Law School med at udvikle nye programmer og tjenester som Bucerius Executive Education og Conference and Event Management. Alle Bucerius-programmer er designet til at hjælpe deltagerne med at uddybe deres teoretiske og praktiske viden, engagere sig i debat med deres internationale modparter og udvikle deres faglige netværk.

Grøn campus i det centrale Hamburg

Betingelserne for studerende, der søger MLB eller LL.M. grad på Bucerius Law School er fremragende. Campus ligger i et parklignende miljø i centrum af Hamburg. Alle bygninger, fuldstændig renoveret eller nybyggede, er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så de studerende kan følge deres individuelle studievaner. Små gruppestuderelser lader eleverne arbejde sammen uden for klassen; en cafeteria, kaffebar og et lille fitnesscenter opfordrer eleverne til at slappe af og socialisere sig. På grund af sin placering og kvaliteten af sine faciliteter er Bucerius Law School stedet for en bred vifte af konferencer, eksterne forelæsninger og andre internationale arrangementer. Programmets forelæsere - både fuldtids akademikere og medlemmer af den praktiserende lov og erhvervsliv - er tilgængelige og villige til at dele deres erfaring med studerende og rådgive, når det er nødvendigt. Som kandidater ofte understreger, er programmedarbejdere dedikeret til at yde stærk administrativ og personlig støtte til de studerende.

Placeringer

Hamborg

Bucerius Law School

Address
Bucerius Law School
Jungiusstraße 6

20355 Hamborg, Hamborg, Tyskland
Telefonnummer
+49 40 307060

Programmer

Denne skole tilbyder også: