Cologne University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Köln University of Applied Sciences OM Dens omkring 22.500 studerende og fire campusser i tre byer, gør Köln University of Applied Sciences (CUAS) den største af sin art i Tyskland.

Men størrelse er ikke den eneste faktor, der adskiller CUAS fra de fleste andre tyske universiteter for anvendte videnskaber: Faglig bredde, brede forskningsaktiviteter og et internationalt fokus er vores stærke kulør. Köln University of Applied Sciences betragter sig selv en moderne type videregående uddannelsesinstitution, som den er i stand til at støtte ph.d.-studier i stjernernes programmer. Samtidig lægger vi stor vægt på praktisk erfaring for vores studerende i alle discipliner.

Köln University of Applied Sciences er medlem af UAS7 - den strategiske alliance af syv udestående Fachhochschulen i Tyskland - og et charter medlem af Nordrhein-Westfalen University Innovation Alliance. Desuden er det et fuldgyldigt medlem af European University Association (EUA).

CUAS er ikke fremmed for Corporate Social Responsibility (CSR): Det er blevet certificeret som en familievenlig universitet og en institution med et stærkt fokus på miljøet i overensstemmelse med den europæiske Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) samt ISO 14001.

Internationale bånd Köln University of Applied Sciences dyrker nære relationer, ikke kun i den tyske akademiske landskab, men også på internationalt niveau. Vi har i øjeblikket prale partnerskaber med omkring 290 universiteter i udlandet og fremme studerendes mobilitet via en bred vifte af studie / stay-udlandet programmer og finansieringsmuligheder.

Köln University of Applied Sciences tilbyder flere kandidatuddannelser undervist udelukkende på engelsk. En tredjedel af vores internationale studerende kommer fra udlandet: Afrika, Amerika, Asien eller Australien.

Tal og fakta

Samlede antal studerende (vinteren halvår 2013/2014) - 22.624 Medarbejdere - 1.500 Professorer - 414 Freshmen studerende - 5387 Grader - 80 Bacheloruddannelser - 39 Karriere-integrerede programmer - 4 Kandidatuddannelser - 37 Budget (2013) - € 160.000.000 Ekstern finansiering - mere end € 17.000.000

Placeringer

Köln

Address
Institute for Technology and Resources Management
in the Tropics and Subtropics (ITT)
Cologne University of Applied Sciences
Betzdorfer Straße 2
50679 Cologne
Germany

50679 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig