Deggendorf Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er meget stolte af at præsentere dig for vores universitet; Vi giver et interessant og meget åben institution med moderne, relevante og praktiske kurser, der er i en venlig, afslappet og sikkert miljø omgivet af en fantastisk natur.

DIT tilbyder undersøgelse på to campusser, den første i byen Deggendorf og den europæiske Campus Rottal-Inn i Pfarrkirchen.

Vores moderne universiteter tilbyder et stort læringsmiljø; de er udstyret med state-of-the-art faciliteter og fremragende teknologisk støtte. Vi stræber efter at gøre vores studerendes tid her som produktive, kreative og spændende som muligt og som et resultat, de er meget satified ved deres uddannelsesmæssige erfaringer. Vores kandidater forlader med gode beskæftigelsesudsigter udstyre dem til fremtidig succes i deres valgte karriere og er særdeles efterspurgt af lokale, nationale og internationale virksomheder.

Faktisk har vi et stærkt ry for vores kvalitet af uddannelse, og vi er nationalt rangeret som en af ​​de bedste universiteter for anvendte videnskaber i Tyskland.

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og mere information, især om vores kurser i engelsk. For at se billeder og film af livet som studerende på DIT, skal du klikke på nedenstående link for at besøge vores Campus Media Side

En meddelelse fra formanden for DIT

Introduktion vores nye europæiske Campus, Rottal-Inn

Den europæiske Campus, Som er en del af The Deggendorf Institute of Technology, der blev lanceret i oktober 2015. Det vil i samarbejde med partnere fra Østrig, Tjekkiet, Polen og Spanien, vil vi er specialiserede i bachelor og postgraduate grader i sundhedssektoren videnskab og i ressource effektivitet og energieffektivitet. Alle kurser har ubegrænset poster og ingen studieafgifter, og vil blive helt eller delvist undervises på engelsk.

Sprogfærdigheder: Studerende vil modtage flersproget uddannelse for at forberede dem til globale karriere selvom dominerende foredrag vil være engelsk. Internationale studerende vil deltage tyske lektioner og en række yderligere sprogkurser vil være på tilbud.

Modulopbygget og fleksibel undersøgelse: Grader vil have en modulær opbygning, hvilket giver eleverne mulighed for at vælge mellem en række moduler i henhold til deres akademiske fremskridt og fokusområde, så de kan udvikle deres egne individuelle karriereplan.

Professionel karriere: Rekreative industrier er kort af fremragende uddannede turisme, hotel og begivenheder ledere. Da disse industrier er i øjeblikket hastigt ekspanderende vil succesfulde kandidater har gode udsigter til at udvikle fantastiske karriere inden for alle områder af rekreativ handel, såsom offentlige og private virksomheder, hoteller og kursteder. Potentielle professionelle holdninger vil være i turisme / hotel management, marketing ledelse i turistsektoren eller hotel, og forvaltning af destinationer i rejser og turisme virksomheder.

Hertil kommer, at i oktober 2016 første tekniske kursus, "Bachelor Industrial Engineering / Vedligeholdelse og Drift", vil starte i PAN med fokus på vedligeholdelse, reparation og drift (MRO).

En fantastisk beliggenhed i hjertet af Europa

Den europæiske Campus Rottal-Inn er centralt beliggende i den charmerende turistby Pfarrkirchen i lavere Bayern, Sydtyskland. Det er omgivet af bølgende, pictureque bakker mellem Donau og Inn floder, tæt på østrigske og tjekkiske grænser og tæt på de store, kosmopolitiske byer i München og Salzburg.

Bortset fra mange etablerede virksomheder, mange fortovscafeer, barer, afsondret gårde og skyggefulde øl haver friste besøg og lokale både at dvæle og nyde. At komplimentere dette og maksimere elevernes sociale livsstil, er campus og studerende bolig beliggende inden for nem gåafstand fra byens centrum og alle de lokale faciliteter.

I spare- år er Pfarrkirchen blevet kulturelt berømt i Rottal på grund af de ekstraordinære kunstudstillinger, museum nætter og talrige festivaler og arrangementer i løbet af året. I sommeren hvert år den gamle bydel festival lokker tusindvis af besøgende til byen festival under mottoet "Pfarrkirchen fejrer i europæisk stil og mere". Hele byen er overhalet med multikulturelle kulinariske og musikalske arrangementer.

Desuden Pfarrkirchen har fremragende offentlige transportforbindelser, herunder München International Airport kun 90 minutters kørsel væk, hvilket gør rejser hurtig, effektiv og fornøjelig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se MA » Se Kandidatuddanninger » Se Health MSc » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Ma international turisme ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre March 2019 Tyskland Pfarrkirchen + 1 mere

I denne ph.d.-grad udvider eleverne deres ekspertise og uddyber deres viden om tværsektorielle industrier inden for sundheds- og turistsektoren, såsom kurbade, forebyggelsescentre, rehabiliteringsklinikker, sportscentre, rekreations-, fritids- og kulturcentre. [+]

For at anvende online, besøg venligst: Ansøg online - Deggendorf Institute of Technology

International turisme genererer milliarder euro årligt og er stadig en af ​​de hurtigst voksende industrier. Afhængigt af om det er forretning eller fornøjelse, hjælper også gæstfriheds- og arrangementshåndteringssektoren fra - og tilføjer erfaringen fra - international turisme og er uløseligt forbundet med den. Under hensyntagen til disse tilhørende områder gør kun den overordnede sektor mere lukrativ og tiltalende.

I denne ph.d.-grad udvider eleverne deres ekspertise og uddyber deres viden om tværsektorielle industrier inden for sundheds- og turistsektoren, såsom kurbade, forebyggelsescentre, rehabiliteringsklinikker, sportscentre, rekreations-, fritids- og kulturcentre. Følgende globale turisttendenser vil indgå i dette masterprogram:... [-]


Master

Master i mekatroniske og cyber-fysiske systemer

på universitet Fuldtid 3 semestre October 2018 Tyskland Pfarrkirchen

Den efterfølgende kandidatgrad gør det muligt for kandidater fra mekatronik og andre beslægtede fagområder at uddybe deres viden om netværkssystemer i digital produktion. [+]

Den efterfølgende kandidatgrad gør det muligt for kandidater fra mekatronik og andre beslægtede fagområder at uddybe deres viden om netværkssystemer i digital produktion.

Grad: Master of Engineering (M.Eng.)Varighed: 3 semestre eller 18 månederStart: Kurset begynder årligt i oktober og martsAdgangskravBachelorgrad eller tilsvarende med en min. af 210 ECTS-point fra et tysk eller internationalt universitet inden for følgende fagområder: Industriel ingeniørfag, Ingeniørfysik, Mekanik, Elektroteknik, MekatronikNødvendige engelske færdighederNøgleområder for undersøgelseCyber ​​fysiske systemerSamarbejdsvillige og autonome systemerAvancerede simuleringssystemerAdditiv fremstillingKarrieremuligheder: Master Mechatronic og Cyber-Physical Systems... [-]

Videoer

THD - Technische Hochschule Deggendorf