Deggendorf Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Valgene

Vi er forpligtet til at producere globale kandidater med internationale grader: 190 partneruniversiteter overalt i verden giver studerende mange muligheder for at få erfaring og tjene point for deres grad gennem valutasemestre, praktikpladser og dobbeltuddannelsesophold i udlandet. Faktisk inkluderer alle bacheloruddannelser et obligatorisk praktik semester, som kan gennemføres enten lokalt eller i udlandet.

Vores studentpopulation på 7.200 inklusive 20% internationale studerende studerer en række gradskurser undervist på engelsk eller tysk. Alle vores kurser er officielt godkendt af FIBAA og ASIIN i henhold til internationale standarder.

Vi samarbejder med mere end 500 regionale og multinationale virksomheder, inklusive globale aktører som BMW, MAN, Continental, ZF og Siemens, hvor studerende kan få uvurderlig arbejdserfaring. Derudover er universitetets karriereservice vært for et mentorprogram, hvor studerende samarbejder med en professionel forretningsmentor for at hjælpe dem med at nå deres faglige mål. Denne aktive forfremmelse lindrer overgangen fra akademisk til professionel karriere, hvilket betyder, at vores kandidater er særlig succesrige på jobmarkedet.

Undervisningscampusser

Studerende er fordelt over otte fakulteter på to campusser. Den største campus i Deggendorf har en lang række uddannelser instrueret på enten engelsk eller tysk. På den europæiske campus Rottal-Inn undervises alle studerende udelukkende på engelsk (hvor internationale studerende deltager i tyskundervisning). Disse to campusser ligger en times kørsel fra hinanden, og begge er i Bayern, Sydtyskland.

Vi betragter en fantastisk livsstil som en vigtig faktor for vore studerendes trivsel. Studerende understøttes med mange faciliteter, såsom en række studentklubber, et omfattende sportsprogram (vi er i øjeblikket de tyske universitetsfodboldmestre), store internationale kontorer, sprogcenter og karriereservice. Vi arrangerer en åben dag begivenhed på campus og en musikfestival årligt hver sommer.

Alle fakulteter, workshops og servicecentre for vores studerende er baseret på, på og omkring vores campus og skaber et åbent, venligt og kommunikativt miljø blandt personale, studerende og undervisere.

  • Se vores undervisningscampusser:
    https://www.th-deg.de/en/university/campus-locations

Billeder af Deggendorf campus:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Billeder af den europæiske campus:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Placeringer

Pfarrkirchen

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Bayern, Tyskland

Deggendorf

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig