Læs den officielle beskrivelse

Vi er meget stolte af at introducere dig til vores universitet; Vi tilbyder en interessant og meget åben institution med moderne, relevante og praktiske kurser i et venligt, afslappet og sikkert miljø omgivet af et fantastisk naturlandskab.

DIT tilbyder at studere på to campusser, den første i byen Deggendorf og den europæiske campus Rottal-Inn i Pfarrkirchen.

Vores moderne campusser tilbyder et godt læringsmiljø; De er udstyret med state-of-the-art faciliteter og fremragende teknisk support. Vi stræber efter at gøre vores elevernes tid så produktiv, kreativ og spændende som muligt, og som følge heraf er de meget tilfredse med deres uddannelsesmæssige erfaring. Vores kandidater forlader med gode beskæftigelsesmuligheder, der udstyre dem til fremtidig succes i deres valgte karriere og er yderst eftertragtede af lokale, nationale og internationale virksomheder.

Vi har faktisk et stærkt ry for vores kvalitet i uddannelsen, og vi er nationalt rangeret som et af de bedste universiteter inden for anvendt videnskab i Tyskland.

Tøv ikke med at kontakte os for en chat og mere information, især om vores kurser på engelsk.

For at se billeder og film af studenteliv på DIT, skal du klikke på følgende link for at besøge vores Campus Media Page

En meddelelse fra DIT's formand

Introduktion til vores nye europæiske campus, Rottal-Inn

Den europæiske campus , der er en del af The Deggendorf Institute of Technology , blev lanceret i oktober 2015. Det vil i samarbejde med partnere fra Østrig, Tjekkiet, Polen og Spanien, vi specialiserer os på bachelor- og postgraduate grader inden for sundhedsvidenskab og ressource effektivitet og energieffektivitet. Alle kurser har ubegrænsede indlæg og ingen studiegebyrer, og vil blive delvist eller helt undervist på engelsk.

Sprogfærdigheder: Studerende vil modtage flersproget uddannelse for at forberede dem til global karriere, selvom det dominerende foredragssprog vil være engelsk. Internationale studerende vil deltage i tyske lektioner og en række yderligere sprogkurser vil blive tilbudt.

Modulært og fleksibelt studie: Grader vil have en modulær struktur, der giver eleverne frihed til at vælge imellem en række moduler i henhold til deres faglige fremskridt og fokusområde, så de kan udvikle deres egen individuelle karriereplan.

Professionel karriere: Fritidsbranchen er mangelfuldt uddannet turisme, hotel- og arrangementschefer. Da disse industrier i øjeblikket hurtigt ekspanderer, vil succesfulde kandidater have gode muligheder for at udvikle fantastiske karriere inden for alle former for rekreativ handel, såsom offentlige og private virksomheder, hoteller og kursteder. Potentielle faglige positioner vil være i turisme / hotel management, markedsføringsledelse inden for turisme eller hotel sektor og destination management i rejse og turisme virksomheder.

Derudover starter i oktober 2016 det første tekniske kursus "Bachelor Industrial Engineering / Maintenance and Operation" i PAN med fokus på vedligeholdelse, reparation og drift (MRO).

En fantastisk beliggenhed i hjertet af Europa

European Campus Rottal-Inn er centralt beliggende i den charmerende turistby Pfarrkirchen i det nederste Bayern, Sydtyskland. Det er beliggende mellem rullende, billedske bakker mellem Donau og Inn floder, tæt på østrigske og tjekkiske grænser og tæt på de store, kosmopolitiske byer München og Salzburg.

Bortset fra mange etablerede virksomheder fremprovokerer mange gadecafeer, barer, afsondret gårde og skyggefulde ølhaver både besøg og lokalbefolkningen til at slappe af og nyde. For at komplimentere dette og maksimere elevernes sociale livsstil er campus- og studentboet beliggende inden for nem gåafstand fra byens centrum og alle lokale faciliteter.

I røde år er Pfarrkirchen blevet kulturelt berømt i Rottal på grund af de ekstraordinære kunstudstillinger, museumskvelder og mange festivaler og arrangementer i løbet af året. På sommeren hvert år frister den gamle bydel tusindvis af besøgende til byens festival under mottoet "Pfarrkirchen fejrer i europæisk stil og mere". Hele byen er overhalet med multikulturelle kulinariske og musikalske begivenheder.

Desuden har Pfarrkirchen fremragende offentlige transportforbindelser, herunder München International Airport kun 90 minutters kørsel væk, hvilket gør rejser hurtigt, effektivt og behageligt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Deggendorf Institute of Technology

Med denne kandidatuddannelse får du kvalifikationer og færdigheder til en international karriere i den fremtidige orienterede sektor af sunde og bæredygtige bygninger. ... [+]

Med denne kandidatuddannelse får du kvalifikationer og færdigheder til en international karriere i den fremtidige orienterede sektor af sunde og bæredygtige bygninger.

Denne postgraduate kursus kvalificerer studerende i metoder og teknologier inden for sund og bæredygtig bygninger kombineret med applikationer inden for forskellige områder af byggeri og fast ejendom industrier. Det anerkender og udvider elevernes eksisterende viden fra bacheloruddannelser, såsom byggeri, arkitektur, teknisk byggeri, energieffektiv konstruktion eller beslægtede kurser og faglig erhvervserfaring.

Kurser

Semester 1

HSB-1 MiljøpsykologiHSB-2 Bæredygtige BygningerHSB-3 Smart BuildingsHSB-4 avancerede kvantitative og kvalitative forskningsmetoder... [-]
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Deggendorf Institute of Technology

Den efterfølgende kandidatgrad gør det muligt for kandidater fra mekatronik og andre beslægtede fagområder at uddybe deres viden om netværkssystemer i digital produktion. ... [+]

Den efterfølgende kandidatgrad gør det muligt for kandidater fra mekatronik og andre beslægtede fagområder at uddybe deres viden om netværkssystemer i digital produktion.

Grad: Master of Engineering (M.Eng.)Varighed: 3 semestre eller 18 månederStart: Kurset begynder årligt i oktober og martsAdgangskravBachelorgrad eller tilsvarende med en min. af 210 ECTS-point fra et tysk eller internationalt universitet inden for følgende fagområder: Industriel ingeniørfag, Ingeniørfysik, Mekanik, Elektroteknik, MekatronikNødvendige engelske færdighederNøgleområder for undersøgelseCyber ​​fysiske systemerSamarbejdsvillige og autonome systemerAvancerede simuleringssystemerAdditiv fremstillingKarrieremuligheder: Master Mechatronic og Cyber-Physical Systems... [-]
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Deggendorf Institute of Technology

International turisme genererer milliarder euro årligt og er stadig en af de hurtigst voksende industrier. Afhængigt af om det er forretning eller fornøjelse, hjælper ogs ... [+]

International turisme genererer milliarder euro årligt og er stadig en af de hurtigst voksende industrier. Afhængigt af om det er forretning eller fornøjelse, hjælper også gæstfriheds- og arrangementshåndteringssektoren fra - og tilføjer erfaringen fra - international turisme og er uløseligt forbundet med den. Under hensyntagen til disse tilknyttede områder gør kun den overordnede sektor mere lukrativ og tiltalende.

I denne ph.d.-grad udvider de studerende deres ekspertise og uddyber deres viden om tværsektorielle industrier inden for sundhed og turisme, såsom kurbade, forebyggelsescentre, rehabiliteringsklinikker, sportscentre, rekreations-, fritids- og kulturcentre. Følgende globale turisttendenser vil indgå i dette masterprogram:... [-]

Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Deggendorf Institute of Technology

Next-Generation Sequencing (NGS) -teknologi producerer store mængder data på meget kort tid. Mængden af data, der genereres ved sekventering af det genetiske materiale fr ... [+]

Next-Generation Sequencing (NGS) -teknologi producerer store mængder data på meget kort tid. Analyse og forståelse af det menneskelige genom, epigenom og det tilhørende transkriptom er en voksende udfordring. Det er derfor vigtigt at skabe et effektivt og elastisk interface mellem biologer, kemikere, læger og farmaceuter, da forskning i biovidenskab ikke kun udføres på laboratoriet. Mængden af data, der genereres ved sekventering af det genetiske materiale fra mennesker, dyr eller planter, skal bearbejdes og korreleres for at gøre det anvendeligt: Dette er Life Science Informatics opgave .

Biomedicinsk forskning bruger i øjeblikket en lang række computebaserede analyser til at identificere og analysere gener, der er forudsigelige for prognosen eller responsen på terapi af en sygdom (personlig medicin og molekylær diagnostik). Analyse og evaluering af disse datasæt kræver kendskab til medicinske og videnskabelige grundlæggende kombinationer med applikationsorienteret datalogi. Disse kernekompetencer undervises intensivt på en applikationsorienteret måde i kandidatuddannelsen Master Life Science Informatics.... [-]

Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

The Deggendorf Institute of Technology

The European Campus Rottal-Inn in Pfarrkirchen

Student accommodation in Deggendorf

Studying in Deggendorf

Stephen, an International Management student

Address
European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32 84347 Pfarrkirchen Germany
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Tyskland
Address
Deggendorf Institute of Technology Dieter-Görlitz-Platz 1 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Tyskland