EBS Universität

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KRAFTIGE DIG FOR AT FORMADE FREMTIDEN

EBS Universität für Wirtschaft und Recht er en af de førende private forretningsskoler i Tyskland, der ligger både i Wiesbaden og Oestrich-Winkel.

I øjeblikket studerer og forsker ca. 2.000 studerende og ph.d.-kandidater ved tre fakulteter og drager især fordel af et omfattende netværk af internationale partneruniversiteter, virksomheder og alumner.

EBS Business School, det ældste private universitet for erhvervsstudier i Tyskland, har undervist fremtidige ledere med et internationalt perspektiv siden 1971. EBS Law School, Tysklands senest grundlagte advokatskole, har siden 2011 tilbudt et fuldt udstyret klassisk juraundervisningsprogram der fører til statsundersøgelser med et specielt fokus på forretningsret samt en integreret Master in Business (MA). Med sine faglige uddannelsesprogrammer giver EBS Executive School videreuddannelse til specialister og ledere.

Siden juli 2016 har EBS Universität været en del af non-profit-stiftelsen SRH, en førende leverandør af uddannelses- og sundhedsydelser. Vores fælles mål er at styrke EBS Universität som en fremragende uddannelsesinstitution og videreudvikle universitetet på basis af uafhængig forskning og undervisning.

VORES MISSION

Vi uddanner talentfulde studerende og fagfolk med henblik på at udvikle deres personligheder og kompetencer, således at de kan blive meget dygtige, kritisk tænkende og globalt sindede eksperter, ledere og iværksættere, der går foran i tider med usikkerhed og forandring. Vi giver dem international uddannelseserfaring i Tyskland oprettet i fællesskab af vores fakultet og vores professionelle medarbejdere, der er dedikeret til fremragende videnskabelig forskning, deltager-centreret læring og forretningspraksis, støttet af vores netværk af alumner og virksomhedspartnere.

Placeringer

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Tyskland

Wiesbaden

Address
Gustav-Stresemann-Ring,3
65189 Wiesbaden, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig