ESCP Business School - Berlin campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Berlin

Et symbol for både europæisk liv og international udsigt.

ESCP - Berlin

Som statligt anerkendt universitet tæller ESCP blandt de mest prestigefyldte og førende handelshøjskoler i Tyskland. ESCP indtager regelmæssigt toppladser i både national og international placering (nr. 1 europæisk handelsskole i Tyskland, nr. 1 Master i ledelse, # 1 Executive MBA og # 1 i Custom Executive Education i Tyskland).

I Berlin har ESCP særlig ekspertise inden for 3 akademiske nøgleområder, nemlig bæredygtighed, iværksætteri og digitalisering med et fundament for international ledelse.

Virksomheder som Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola og P&G samarbejder tæt med os og forbliver i kontinuerlig kontakt på grund af kvaliteten på vores fakultet, deres forskning samt topkvaliteten af vores studerende og alumner.

Lær dig selv den mest europæiske handelsskole i Tyskland kende med sin unikke interkulturelle ånd på ESCP Berlin. Kontakt os eller blot besøg os. Vi ser frem til at møde dig.

Professor Dr. Andreas Kaplan, MPA
Rektor ESCP Berlin

127954_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Undersøg i en af de mest innovative og kreative byer

Med sin unikke historie og kultur er den tyske hovedstad blevet et symbol for både europæisk liv og internationale udsigter - og er naturligvis berømt for sin mangfoldige økonomi.

Med sine 3,5 millioner indbyggere og omkring 40.000 flere begivenheder hvert år er Berlin en hurtig voksende by, der tilbyder en høj livskvalitet til relativt lave leveomkostninger sammenlignet med andre europæiske hovedstæder.

Kulturel variation

Berlin er en multikulturel by med en repræsentation af mere end 180 forskellige nationaliteter.

Kulturel mangfoldighed former byens karakter og skaber den med kulturel flair og variation. Mange globale aktører har også et datterselskab i Berlin, f.eks. Amazon, Bain, Bombardier Transportation, EY, Google, PwC, Siemens og Total SA

Den økonomiske faktor

Berlin er kendetegnet ved en rig, mangefacetteret økonomisk struktur.

Det spænder fra industrivirksomheder med lang tradition og stærke mellemstore virksomheder til en meget dynamisk servicesektor samt innovative it- og højteknologiske virksomheder. I dag er Berlin især kendt for sin livlige startkultur og for sin kreative industri; det er blevet et vigtigt mediecenter.

Levevis

Folk værdsætter Berlin for dets pulserende scene og natteliv såvel som for dets rummelige parker og boheme kvarterer.

Byen byder på adskillige ”ølhaver”, en bred vifte af restauranter, kaffebarer, markeder, grønne områder, søer og kulturelle begivenheder.

Berlin Campus

Undersøg i en af de mest innovative og kreative byer.

Placeringer

Berlin

Address
ESCP,
Heubnerweg 8-10

D-14059 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig