Læs den officielle beskrivelse

Den business school grundlagt af erhvervslivet.

ESMT - European School of Management and Technology, som ligger i hjertet af Berlin, Tyskland, er en privat business school grundlagt af 25 multinationale selskaber. Skolernes ekspertise fokuserer på udvikling af iværksættervirksomheder ledere med en global fokus på social ansvarlighed og ledelse af teknologi. ESMT er en af ​​de højest rangerede business schools i Tyskland med et globalt netværk af alumner i over 50 lande.

ESMT tilbyder tre uddannelser:

  • Master i Management
  • Full-time MBA
  • Executive MBA (EMBA) samt lederuddannelse

Alle ESMT programmer gavn af tætte relationer med ESMT corporate netværk og founders.The Business School tilbyder en tværfaglig platform for diskurs blandt politikere, akademikere og erhvervsledere.

ESMT er den mest internationale business school i Tyskland, over 80% af ESMT s videnskabelige medarbejdere har en ikke-tysk baggrund og i hvert program klasserne er 70% til 90% internationale.

Skolen nylig indgået flere placeringer. ESMT s EMBA program har været rangeret 30th i Financial Times globale rangordning af Executive MBA 2015. Det EMBA program har været rangeret nummer et for de seneste fem år i træk for karriereforløb. I The Economist "Hvilken MBA?" Rangordning af de 100 globale fuldtids MBA-programmer, er ESMT rangeret 49th, placere 2nd i Tyskland og 13. i Europa.

ESMT er en state-akkrediteret privat business school, hvis programmer er også akkrediteret af AACSB, AMBA, EQUIS og FIBAA.

Skolens mission

ESMT udvikler iværksættervirksomheder ledere, der tænker globalt, handle ansvarligt, og respektere den enkelte. Med en arv rodfæstet i de europæiske værdier og potentialet af teknologi, ESMT udvikler og formidler ny viden til at fremme bæredygtig økonomisk vækst.

Der er en betydelig overlapning mellem disse forskningsområder, og mange af de videnskabelige medarbejdere arbejder på flere forskningsområder eller deres grænseflader. Derudover adfærd-teoretiske forskning er egnet til yderligere forbinde de tre kompetenceområder.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

ESMT Berlin

ESMT Master of Management (MIM) forbereder talentfulde sind for karriere i global forretning. ... [+]

ESMT Master of Management (MIM) forbereder talentfulde sind for karriere i global forretning.

ESMT Master's in Management kombinerer feltarbejde i globale virksomheder med anvendt kursusarbejde og forskning om de nyeste business og management teorier. Admitted studerende har en bred vifte af akademiske baggrunde og bruger tiden på ESMT til at få værdifuld viden og tværfaglig erfaring til at anvende deres tidligere ekspertise på økonomiske og ledelsesmæssige problemer.

Programmet er opdelt i to strømme med fokus på international forvaltning. One stream ( Quantitative Business ) er designet til kvantitative beslutningsanalytikere og en strøm for kreative og strategiske tænkere ( Innovative Management ).... [-]

Tyskland Berlin
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk