HECTOR School of Engineering and Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HECTOR School of Engineering and Management , opkaldt efter Dr. med. Hans-Werner Hector, medstifter af softwarefirmaet SAP, er Teknologi Business School of Karlsruhe Institute of Technology (KIT), samarbejdet mellem Elite Universität Karlsruhe (TH) og Forschungszentrum Karlsruhe GmbH. HECTOR School-konceptet og beslægtede træningsprogrammer er udviklet i tæt samarbejde med ID-branchen for at skabe et industriorienteret og forretningsorienteret tilbud. I 2005 blev der oprettet fem ekstra-erhvervsmæssige masterprogrammer. Siden 2010/2011 er disse programmer blevet suppleret med to yderligere tilbud, der tager højde for den nuværende sociale og teknologiske udvikling.

HECTOR School's syv programmer er skræddersyet til juniorkandidaternes behov i virksomheder, der står overfor udfordringerne for konkurrence og globalisering. En af de vigtigste udfordringer for virksomheder og deres lederskab i dag er at sikre, at forretningsprocesser er state-of-the-art og meget tilpasningsberettigede.

For at kunne beslutte og fungere som leder i denne sammenhæng er en dyb forståelse af teknologiske sammenhænge og deres muligheder for videre udvikling central, men også en stærk bevidsthed om økonomiske afhængigheder, og deres årsag / virkning forhold er af stor betydning.

Masteruddannelserne på HECTOR School giver den nødvendige faglige uddannelse til at overføre denne viden og færdigheder til fremtidige ledere.

HECTOR School of Engineering and Management er akkrediteret af ASIIN i alle masterprogrammer.

Placeringer

Karlsruhe

HECTOR School of Engineering & Management

Address
HECTOR School of Engineering & Management
International Department gGmbH des Karlsruher Instituts für Technologie (KIT)
Schloßplatz 19

76131 Karlsruhe, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 721 608 47880