Læs den officielle beskrivelse

Friedensau har været et sted for uddannelse siden 1899. Den 19. november 1899 institut, der gik forud for universitetet, "Industri og Mission School", startede sin virksomhed med blot syv elever i meget grundlæggende vilkår. Skolen havde til huse i en gammel mølle på Ihle floden, nævnes første gang i 1306.

De næste ti år oplevede opførelsen af ​​et ensemble af store undervisnings- og boliger, der stadig definerer udseendet af campus i dag. En sanatorium, workshops og en fødevare fabrik blev også bygget i tråd med skolens holistiske pædagogiske model, der giver både praktisk undervisning og muligheder for at tjene penge. Før Første Verdenskrig op til 250 mennesker om året gjort brug af de uddannelsesmuligheder, der tilbydes.

Under Første Verdenskrig krigsministeriet oprettet et militærhospital i bygningerne. Det var ikke før 1919, at uddannelsen kunne genoptages, og udvidet i de efterfølgende år med nye kurser (hjem økonomi skole, forberedende skole for sygepleje, sekundær-niveau kurser inden for videnskab og teknologi, business og børnepasning kurser). I 1923 navnet på den institution, blev ændret til "Friedensau Mission Seminary". I 1930 modtog seminariet staten akkreditering fra det administrative distrikt embedsmand Magdeburg for sine hjemkundskab og business kurser.

Den nazistiske periode bragte mange restriktioner, der kulminerede i lukning af seminariet i Anden Verdenskrig. Igen undervisningen bygninger blev brugt til pleje af syge og sårede soldater, først fra værnemagten, og fra 1945 fra den sovjetiske hær.

Gennem forbøn af ministeren præsident Sachsen-Anhalt, Erhard Hübener, den sovjetiske militære forvaltning tillod skolen for at genåbne i 1947. Dette gjorde Friedensau Seminary den første og eneste kirke træningsanlæg for at få lov til at genoptage sine pædagogiske aktiviteter i den sovjetiske besættelseszone.

I DDR periode SED (kommunistiske parti) regering tillod uddannelse på kun kirkelige medarbejdere. Samt uddannelse for præster, der var etårige kurser for diakoner. I 1981 de høje standarder og kvaliteten af ​​den uddannelse førte til det nye navn, "Friedensau Theological Seminary". To år senere Generalkonferencen for Syvende Dags Adventisterne akkrediteret seminariet som Senior College. Fra 1980'erne studerende fra andre socialistiske stater i Østeuropa og Afrika kunne blive uddannet som præster i Friedensau.

Den 15. september 1990 blev den Theological Seminary en state-akkrediteret universitet efter en afgørelse truffet af Ministerrådet af DDR. Senere en skole Samfundsvidenskabelige Fakultet blev oprettet sideløbende det teologiske fakultet, som havde tilbudt Diplom og magistergrad i teologi siden 1992.

I dag er Friedensau Adventist University, som en fagligt orienteret, kirke-run universitet, prisuddelinger universitetsuddannelse. Friedensau er en etableret sted stipendium og har forskningssamarbejder forbinder det med institutioner i flere kontinenter.

Campus han Friedensau campus adskiller sig fra andre universitetsuddannelser websteder i mange områder.

Campus er tæt på naturen, og faciliteterne er inden for rækkevidde af hinanden, hvilket sparer tid og reducerer stress. Nærheden mellem studerende og undervisere giver et rum for gensidig tillid og en afslappet sameksistens. Ved siden af ​​de studieforløb er der talrige åndelige, kulturelle, kunstneriske og sportslige muligheder for en aktiv uden for læseplanerne liv i Friedensau.

Mission Statement Missionen for vores universitet er at yde et bidrag på områderne uddannelse og stipendium, for kirken og samfundet. Som en fri kirke, adventist institution vi er på linje med reformatorisk tradition og nytænkning. Vores forskning og undervisning er således baseret på videnskabelige metoder, en grundlæggende åbenhed over uforudsete resultater, og ansvar over for Gud og menneskeheden.

Profil

Som et universitet med en speciel profil, vi koncentrere os om de discipliner, der er bekymrede med service over for mennesker. Vores fokusområder er teologi, samfundsvidenskab, udviklingssamarbejde og sundhedsvidenskab. Vi ser os selv som et internationalt universitet, forpligtet til interkulturalisme og lige muligheder, og driver en historie af langvarige relationer med lande i alle kontinenter.

Fællesskab

Vi er en campus universitet. Det betyder, at vore lærere, medarbejdere og studerende danner en tillidsfuld, tolerant, multikulturelt og samarbejdsvillig samfund. Vi ønsker at give holistisk støtte til alle medlemmer af dette samfund. Her ligestilling mellem mænd og kvinder er en grundlæggende kendsgerning, som er respekt for andre religioner, livsanskuelser og kulturer. Som en familievenlig universitet, ønsker vi at skabe betingelser, der gør det lettere at forene studier, profession og familie. Den rummelige layout af campus med sin naturlige omgivelser bidrager også til dette.

Vi forpligter sig til at lære eleverne de grundlæggende elementer i det relevante felt i stipendium, såvel som beskæftiger sig med løbende bidrag til forskningen. Målet med vores undervisning er at kombinere færdigheder i forskning og i anvendelsen, der sikrer, at vores kandidater altid arbejde til høje standarder og opfylder de krav, deres ansvarsområder. Vi tilbyder også efteruddannelse og faglig udvikling, efter princippet om livslang læring. Universitetslærere og studerende bidrager til den videnskabelige diskurs med publikationer. Vores undervisning og forskning, som danner et samlet, er baseret på kristne etik og har en holistisk, tværfaglig fokus.

Samfund og spiritualitet

Vi er overbeviste om, at tro, uddannelse og livsstil er uadskillelige. Vi stræber efter at afspejle, i vores handlinger, en spiritualitet baseret på evangeliet om Jesus Kristus. Vi har derfor fremme den personlige udvikling af identitet ved at tilskynde og gøre det muligt selvrefleksion. Vores mål er også at give en konstruktiv og kritisk kommentar til udviklingen af ​​Kirken og samfundet. Dette er vores omfattende forståelse af vores mission, og den måde, vi som universitet samfund søge at opfylde den.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Friedensau Adventist University

Master of Arts i International Samfundsvidenskab (MA ISS) er et tværfagligt studium, der forbereder de studerende til en karriere i international social ledelse. Det give ... [+]

Master of Arts i International Samfundsvidenskab

Master of Arts i International Samfundsvidenskab (MA ISS) er et tværfagligt studium, der forbereder de studerende til en karriere i international social ledelse. Det giver eleverne mulighed for at specialisere sig i professionelle karriere muligheder, såsom professionel beskæftigelse som eksperter i internationale sociale ledelse, udviklingssamarbejde, katastrofeberedskab og humanitær bistand, planlægning, forvaltning og evaluering af bæredygtige udviklingsprojekter, der arbejder med den rettighedsbaserede tilgang i FN menneske Systemet rettigheder, styring fattigdomsbekæmpende programmer med civilsamfundsorganisationer, engagement i ikke-voldelig konfliktløsning, fred og forsoning, og aktiv deltagelse i forskellige områder af Global Governance.... [-]

Tyskland Möckern
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 - 6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Friedensau Adventist University An der Ihle 19
D-39291 Möckern, Saxony-Anhalt, Tyskland