Friedensau Adventist University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Under første verdenskrig oprettede krigsministeriet et militært hospital i bygningerne. Først i 1919 kunne uddannelsen genoptages og udvides i de efterfølgende år med nye kurser (hjemmeøkonomiskole, en forberedende skole til sygepleje, kurser på videregående niveau i naturvidenskab og teknologi, erhvervs- og børnepasningskurser). I 1923 blev institutionens navn ændret til “Friedensau Mission Seminary”. I 1930 modtog seminaret statsakkreditering fra Magdeburgs administrative distriktsmester for dets hjemmeøkonomi og forretningskurser.

I dag tildeler Friedensau Adventist University , som et akademisk orienteret, kirke-styret universitet universitetets kvalifikationer. Friedensau er et etableret sted for stipendium og har forskningssamarbejder, der forbinder det med institutioner på flere kontinenter.

Campus

Campus er tæt på naturen, og faciliteterne er inden for rækkevidde af hinanden, hvilket sparer tid og reducerer stress. Nærheden mellem studerende og undervisningspersonale giver plads til gensidig tillid og en afslappet sameksistens. Ved siden af studieprogrammerne er der adskillige åndelige, kulturelle, kunstneriske og sportslige muligheder for et aktivt undervisningsliv i Friedensau.

Vores universitets mission er at yde et bidrag inden for uddannelse og stipendium for kirken og samfundet. Som frikirke, adventistisk institution er vi på linje med reformatorisk tradition og innovativ tænkning. Vores forskning og undervisning er således baseret på videnskabelige metoder, en grundlæggende åbenhed overfor uforudsete resultater og ansvar overfor Gud og menneskeheden.

Fællesskab

Vi påtager os at undervise de studerende i de grundlæggende elementer i det relevante fagfelt samt behandle aktuelle bidrag til forskning. Målet med vores undervisning er at kombinere færdigheder inden for forskning og anvendelse og sikre, at vores kandidater altid arbejder efter høje standarder og opfylder kravene i deres ansvarsområder. Vi tilbyder også videreuddannelse og faglig udvikling efter princippet om livslang læring. Universitetslærere og studerende bidrager til den videnskabelige diskurs med publikationer. Vores undervisning og forskning, der udgør en enkelt enhed, er baseret på kristen etik og har et holistisk, tværfagligt fokus.

123395_Wittenberg.jpg

Placeringer

Möckern

Address
Friedensau Adventist University
An der Ihle 19

D-39291 Möckern, Sachsen-Anhalt, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig