Fraunhofer Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fraunhofer Academy er træningsanlæg af Fraunhofer Society for anvendt forskning og henvender sig til interesserede i efteruddannelse specialister og ledere af teknologibaserede virksomheder. Akademiet tilbyder professionelle fremragende kurser, certifikat kurser og seminarer baseret på forskningsaktiviteter Fraunhofer-instituttet i samarbejde med udvalgte og anerkendte partner universiteter og partnerinstitutioner.

Træning på højeste niveau

En første klasses uddannelse danner grundlaget for en lovende karriere - det er sandt i dag mere end nogensinde før. Tempoet i innovation er høj, erhvervsklimaet er i konstant forandring, og globaliseringen skaber øget konkurrence fra udlandet. Hvem ønsker at møde alle disse udfordringer med succes, kommer ikke fra en klassisk uddannelse eller en konventionel træning alene ofte. Livslang læring er et must.

Fraunhofer dig ajour med ændringer ved at gøre Fraunhofer Academy fagfolk i erhvervslivet en fremragende aftale til træning. Her er de uddannelsesmuligheder af Fraunhofer-Gesellschaft samlet under ét tag, hvilket giver en unik overførsel af viden fra Fraunhofer forskning i virksomhederne. Så de seneste resultater fra videnskab og forskning er direkte involveret i alle tilbud i undervisningens indhold med en - en rigtig pagt for forskning og innovation.

Vores tilbud er opdelt i fem temaer:

  • Teknologi og Udvikling
  • Energi og bæredygtighed
  • Logistik og produktion
  • Produktion og test
  • Information og kommunikation

Partner universiteter og andre uddannelsesinstitutioner samarbejde med Fraunhofer Academy

Pædagogisk samarbejde med Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy samarbejder med anerkendte uddannelsesinstitutioner samt initiativer fra regeringen og erhvervslivet, som har gjort det til deres mål at fremme uddannelse i Tyskland og drev.

Partner universiteter og partnerlande institutter Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy tilbyder specialister og ledere fremragende træning baseret på forskningsaktiviteter Fraunhofer-instituttet i samarbejde med udvalgte og anerkendte partner universiteter og partnerinstitutioner.

Placeringer

München

Address
Hansastraße 27c
80686 München, Bayern, Tyskland

Kassel

Address
Kassel, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig