Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Opskrift på succes dual undersøgelser - Fit for praksis

I 1993 blev University of Applied Sciences (FHDW) etableret som en af ​​de første private universiteter i NRW. I mellemtiden studere på 1.900 unge på deres fem placeringer Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann og Marburg. Den FHDW fokuserede deres undersøgelse på det spektrum af forretningsområder og erhvervslivet datalogi, som den tilbyder dual-og deltid bachelor-og kandidatuddannelser.

Kombinationen af ​​teori og praksis er opskriften på succes FHDW. I den dobbelte universitetsstudier, blander hun over hele varigheden lige perioder af læring på universitetet med praktiske faser i partnervirksomheder. Tre måneder varer en fase, derefter skifte eleverne igen deres aktivitetsområde. Ca. 600 virksomheder er involveret i deres samarbejdsnetværk. De ofte tage på studieafgiften helt eller delvis, og give kandidater firma efter endt uddannelse et. På denne måde, de fleste af FHDW studerende har et job allerede på dens indgåelse.

Ud over den tætte integration af teori og praksis, de små grupper, intensiv kontrol af fakultetet, der praktiserer faser i partnerlandene selskaber og en række internationalt universitetssamarbejde tilbyde kandidater et studie med meget attraktive karrieremuligheder.

Fakta

  • Grundlagt i 1993 som en af ​​de første private gymnasier i Nordrhein-Westfalen - Lokation: Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann, Marburg - over 1.900 studerende og 5.000 kandidater - Dual og deltid bachelor-og kandidatuddannelser - praktisk uddannelse i virksomheder - International orientering - Lille studiekredse, individuel støtte - studiestart: Oktober og januar

Placeringer

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Hauptstraße 2

51465 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Meisenstraße 92

33607 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW)
Marie-Curie-Straße 6

40822 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Paderborn

Address
University of Applied Sciences FHDW
Fürstenallee 3 - 5

33102 Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig