Frankfurt School of Finance & Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Frankfurt School of Finance

Vi tilbyder førsteklasses uddannelser og efteruddannelsesmuligheder i syv forskellige programafdelinger. Vi opretholder fire specialiserede forskningscentre og driver adskillige internationale konsulentprojekter. Alle uddannelses-, forsknings- og konsulentaktiviteter er fokuseret på økonomi og ledelse. Med finansiering forstås tværfunktionelle finansielle aktiviteter hos alle virksomheder, der beskæftiger sig med økonomisk forvaltning. Og af ledelsen mener vi klassisk virksomhedsledelse, hvor ledere udnytter medarbejdere og ressourcer på en sådan måde, at virksomhedens mål opfyldes så omkostningseffektivt som muligt.

Frankfurt School of Finance

Internationale programmer

Dagens ledere står over for store udfordringer på ekstremt diversificerede og dynamiske markeder, voksende global konkurrence og stadig mere selvstændige kunder og leverandører.

I et så komplekst forretningsmiljø er de organisationer, der overlever, de, der har veludviklede strategier og højt kvalificerede ledere. Executive Education Programmer kan hjælpe ledere med at skærpe deres ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder, give dem mulighed for at lære af bedste praksis og etablere et peer-netværk med nogle af de mest succesfulde ledere og virksomheder fra hele verden.

Frankfurt School of Finance

Vores portefølje

Vores uddannelsesprogrammer omfatter undervisning på stedet med en højt kvalificeret og erfaren fakultet, selvstudium, webbaseret træning og vejledning, samt internationalt anerkendte eksaminer og certificeringer.

Frankfurt School tilbyder en bred vifte af fagområder inden for bankvirksomhed

Vi leverer ledende uddannelse på alle niveauer, fra junior til ledende medarbejdere, herunder ledende uddannelse på bestyrelsesniveau, i en bred vifte af virksomheder eller institutioner fra økonomi og andre brancher.

Specielt inden for tilpassede ledelsesuddannelser tilbyder Frankfurt School en bred vifte af tjenester:

• Træningsbehovsanalyse • Skræddersyet uddannelsesprogramdesign • Tilpasset produktion af seminarmaterialer og studiebøger • E-learning platforme og web-baseret træningsprogram administration på vegne af vores kunder

Master programmer

Når du har lagt grunden til en vellykket karriere med en bachelorgrad, er næste skridt at øge din viden og bygge dine evner. På Frankfurt School of Finance

Krævende og intensive, højt motiverede studerende, der er interesserede i at lære om de centrale aspekter af økonomi og bankvirksomhed i en kondenseret periode, bør gælde.

Højdepunkter

  • Forelæsninger og vejledninger ledet af eksperter fra industrien
  • Små diskussionsgrupper
  • Finansinstitut besøg
  • Samspil mellem studerende fra hele verden
  • Teambygning, sociale og sportslige aktiviteter
  • Kulturel udflugt til Heidelberg (herunder et besøg på deres berømte slot)
  • Udforsk tysk mad, drikkevarer og kultur (herunder en guidet bytur)

Placeringer

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Tyskland
Telefonnummer
+49 69 1540080