Frankfurt School of Finance & Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Frankfurt School of Finance & Management er en AACSB-, EQUIS- og AMBA-akkrediteret, forskningsstyret handelsskole, der dækker alle aspekter af virksomheden, ledelse, bank og finans. En imponerende portefølje af tjenester - lige fra gradskurser til Executive Education-programmer, fra forskningsprojekter til rådgivning - betyder, at Frankfurt School fungerer som rådgiver, katalysator og uddannelsespartner til virksomheder og organisationer, til enkeltpersoner, der går i gang med nye karrierer, og som erfarne ledere. Som et center for intellektuel og praktisk aktivitet formulerer erhvervsskolen fremtidstænkende løsninger til verdener inden for erhverv, økonomi og ledelse, hvor dagsordener og problemer konstant ændrer sig.

Vi tilbyder førsteklasses kurser og muligheder for efteruddannelse i syv forskellige programafdelinger. Vi har fire specialiserede forskningscentre og kører adskillige internationale konsulentprojekter. Alle uddannelses-, forsknings- og rådgivningsaktiviteter er fokuseret på finansiering og ledelse. Med finansiering menes tværfunktionelle finansielle aktiviteter hos alle virksomheder, der beskæftiger sig med økonomisk styring. Og med ledelsen mener vi klassisk virksomhedsledelse, hvor ledere implementerer medarbejdere og ressourcer på en sådan måde, at virksomhedens mål opfyldes så omkostningseffektivt som muligt.

Frankfurt School of Finance & Management har sin oprindelse i finanssektoren, men i dag nyder vores tjenester stigende påskønnelse også i andre erhvervssektorer. I fremtiden fortsætter vi med at udvide vores nationale og internationale netværk med erhvervslivet.

Internationale programmer

Dagens ledere står over for store udfordringer på ekstremt diversificerede og dynamiske markeder, voksende global konkurrence og stadig mere selvstændige kunder og leverandører.

I et så komplekst erhvervsmiljø er organisationer, der overlever, dem, der har veludviklede strategier og meget dygtige ledere. Executive Education Programs kan hjælpe ledere med at skærpe deres lederskab og ledelsesevner, give dem muligheden for at lære af bedste praksis og etablere et peer-netværk med nogle af de mest succesrige ledere og virksomheder fra hele verden.

Frankfurt School of Finance & Management har 50 års erfaring med at uddanne ledere og ansatte. Vi tilbyder adskillige lederuddannelsesprogrammer og anden tilpasset træning, designet til at sikre, at ledere er i stand til at imødekomme kravene i dagens krævende marked.

Vores portefølje

Vores uddannelsesprogrammer inkluderer lokalundervisning med et højt kvalificeret og erfarent fakultet, selvstudium, webbaseret træning og vejledning samt internationalt anerkendte prøver og certificeringer.

Frankfurt School tilbyder en bred vifte af fagområder inden for bank & finans, generel ledelse og ledelse. Kunder drager fordel af ekspertisen og undervisningserfaringen fra vores næsten 3.000 supplerende fakulteter og eksperter, der leverer foredrag og undervisningsmateriale på tysk, engelsk, fransk, spansk og russisk.

Vi leverer ledende uddannelse på alle niveauer, fra junior til ledende medarbejdere, herunder ledende uddannelse på bestyrelsesniveau, i en bred vifte af virksomheder eller institutioner fra økonomi og andre brancher.

Specielt inden for tilpassede uddannelsesprogrammer tilbyder Frankfurt School en bred vifte af tjenester:

 • træningsbehovsanalyse
 • tilpasset uddannelsesprogram design
 • tilpasset produktion af seminarmaterialer og studiebøger
 • e-læringsplatforme og webbaseret træningsprogramadministration på vegne af vores kunder

Master programmer

Når du har lagt grundlaget for en succesrig karriere med en bachelorgrad, er det næste trin at udvide din viden og opbygge dine færdigheder. På Frankfurt School of Finance & Management kan du deltage i et kandidatuddannelse i en af syv specialafdelinger - hver tilbyder dig grundig forberedelse til en fremtidig lederrolle; hver giver dig mulighed for systematisk at få den vigtige fordel i forhold til dine konkurrenter. De fleste af vores kandidatuddannelser undervises på engelsk, hvilket hjælper med at åbne døren til en international karriere.

Krævende og intensive, højt motiverede studerende, der er interesserede i at lære om de centrale aspekter af økonomi og bankvirksomhed i en kondenseret periode, bør gælde.

Højdepunkter

 • Forelæsninger og vejledninger ledet af eksperter fra industrien
 • Små diskussionsgrupper
 • Finansinstitut besøg
 • Samspil mellem studerende fra hele verden
 • Teambygning, sociale og sportslige aktiviteter
 • Kulturel udflugt til Heidelberg (herunder et besøg på deres berømte slot)
 • Udforsk tysk mad, drikkevarer og kultur (herunder en guidet bytur)

Placeringer

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Tyskland
Telefonnummer
+49 69 1540080

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer