GISMA ULaw

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

GISMA i samarbejde med University of Law

University of Law (ULaw) har skabt nogle af de bedste juridiske sind siden 1876 og har undervist flere juridiske fagfolk end nogen anden institution. Dette prestigefyldte universitet har en beskæftigelsesgrad på 97% *, der viser succes for sine programmer. Det ekstraordinære personale har udviklet studieprogrammer, der ikke kun indeholder det mest moderne indhold i deres læseplaner, men også anvender praksisbaseret undervisning for at sikre, at studerende kan anvende deres viden til virkelighedsscenarier. ULaw fokuserer på deres studerendes brugbarhed, så snart de er indskrevet på universitetet.

GISMA var stolt af at kunne annoncere sit partnerskab med ULaw i 2017. Som et resultat af dette samarbejde er GISMA i stand til at tilbyde en række postgraduate-programmer, herunder menneskelige ressourcer, marketing og datastyring.

119555__MG_45551.jpg

ekspertise

Vores professorer er meget hengivne fagfolk, altid villige til at deltage i akademisk diskussion, også uden for klasseværelset. Vores fakultet har mange års erfaring, både fagligt og industrielt relateret, og hvert fakultetsmedlem er en ekspert inden for deres respektive felt, mange med ph.d.er.

119557__MG_9987.jpg

Et internationalt fællesskab

GISMA ULaw campus er baseret i den tyske Berlin-hovedstad. Alle vores programmer undervises på engelsk, så studerende fra hele verden har mulighed for at komme og studere med os. For studerende, der ønsker at forbedre deres ansættelsesevne, er der en mulighed for at studere det tyske sprog gratis sammen med deres program. Studerende er i stand til at forbedre deres sprogfærdigheder, som hjælper dem med ikke kun at integrere i det tyske samfund, men også sikrer, at de skiller sig ud i et hårdt konkurrencedygtigt jobmarked. At kende det tyske sprog vil gøre det muligt for studerende at udføre jobroller i Tyskland og andre steder i hele Europa.

119544_ProjectManagement_LATAM.jpg

Efter afslutningen af deres program er internationale studerende også i stand til at blive i Tyskland i op til 18 måneder for at få erhvervserfaring eller for at søge beskæftigelse.

GISMA tiltrækker studerende fra hele verden med vores alumner, der repræsenterer mindst 60 forskellige nationaliteter. Vores forskellige samfund betyder, at studerende er i stand til at blande sig med mennesker fra forskellige kulturer, hvilket giver dem et internationalt perspektiv på verden. Vores personale er også fra en række forskellige lande, hvilket gør GISMA til en virkelig mangfoldig og multikulturel institution.

119556_ProjectManagement_MiddleEast.jpg

Beliggenhed

Berlins dynamiske og aktiverede kultur er ingen hemmelighed. Fra over 180 museer, der udforsker tysk historie og arv til underjordiske natklubber med sære temaer og en række forskellige musik, har Berlin det hele, hvilket gør det til et fremragende sted for internationale studerende. Uden for dine studier vil du være i stand til at opleve livet som en lokal i en by, der er overdådig med historie og muligheder.

Berlin er også kendt for at være et opdateret knudepunkt for startvirksomheder. Mange tech-virksomheder vælger også at etablere sig i byen, hvilket får Berlin til at få tilnavnet “Silicon Allee”.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Støtte vores studerendes karriere

Vores karriereudviklingscenter tilbyder en række tjenester, der hjælper studerende med at få en meningsfuld beskæftigelse, herunder CV-skræddersyningstjenester og interviewpraksis.

Studerende opfordres også til at lære uden for klasseværelset gennem eksterne besøg i nogle af Tysklands største virksomheder. Dette gør det muligt for studerende at forstå, hvordan arbejdsverdenen vil se ud, og hvordan de kan anvende de færdigheder, de har lært i et professionelt miljø.

119553_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Placeringer

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig