Læs den officielle beskrivelse

Ingeniør, økonomi og ledelse, sociale og sygeplejerskeuddannelser udgør undervisningssøjlerne ved Esslingen University of Applied Sciences . Omkring 5.600 studerende er indskrevet i 11 fakulteter, med i alt 25 bachelorer og 11 Master ’s uddannelser.

Et tæt netværk af universitetet med økonomien, industrielle og kommercielle organisationer sikrer en høj grad af praktisk orientering inden for en særskilt pensum.

Studerende har adgang til over 50 højmoderne laboratorier på tre campuser, der udfører udviklingsprojekter påbegyndt af industrien. Tværfaglig forskning på kendte emner i socialt arbejde og sundhed gennemføres med et omfattende institutionelt netværk. Universitetet opnår konsekvent frontstillinger på universitetet.

Ranking

Esslingen Universitets rangordnede resultater taler for sig selv. Uanset om det er i de rangordnede tabeller af Center for Universitetsudvikling (CHE), de udgivne af ZEIT Student Guide eller magasinerne "Wirtschaftswoche", "Junge Karriere" og "Handelsblatt", er Esslingen University altid blandt de bedste i Tyskland. Karakteren "meget god" tildeles regelmæssigt til Esslingen's trænings- og praksisorienterede programmer.

Fremragende uddannelse og træning

Vi står for excellence i uddannelse og erhvervsuddannelse. Vi vækker entusiasme for udfordrende tekniske, ledelsesmæssige og sociale erhverv hos unge. Vi opmuntrer og støtter vores elever i at udvikle disse personlige kvaliteter, der gør dem i stand til at påtage sig professionelle og sociale ansvar.

Videnskabelige kvalifikationer

Vores uddannelser kvalificerer også studerende til en videnskabelig karriere. Med vores avancerede specialuddannelse gør vi det muligt for folk der allerede er i et erhverv at forbedre og udvide deres viden.

Anvendt forskning

Vi giver vores forskningsaktiviteter høj prioritet. De er praktiske, fremtidsorienterede, uafhængige og berige vores undervisning. Vi udvider løbende vores forskningskompetencer og involverer vores elever i at gøre det samme.

netværk

Takket være vores lokale kontakter og globale netværk sikrer vi, at vores undervisning er praktisk orienteret, og at der er en høj grad af gensidig overførsel. Vi skaber synergier gennem systematisk samarbejde med vores partnere.

internationalitet

Vi praktiserer internationale og interkulturelle udvekslinger. Dette motiverer vores elever til at overveje en karriere i et globalt miljø og giver dem de nødvendige færdigheder.

Akkreditering

"Esslingen-masterprogrammerne var blandt de første, der blev akkrediteret i Tyskland, og de blev regelmæssigt genakkrediteret af ASIIN. ASIIN er ansvarlig for at undersøge og certificere STEM universitetsprogrammer samt tværfaglige programmer, der indeholder STEM-emner.

Som et industrielt orienteret kandidatuddannelse for STEM-kandidater har Esslingen-masteruddannelserne arbejdet tæt sammen med ASIIN for at sikre deres fortsatte udvikling af høj kvalitet og international anerkendelse. "

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Esslingen University of Applied Sciences

I de senere år automotive systemer er steget i antal, omfang og kompleksitet. Bilindustrien står over for en enorm udfordring på grund af stigningen i konkurrencen og stø ... [+]

INNOVATIVE OG INTERNATIONAL Byg din karriere i bilsystemer Undersøg i hjertet af den europæiske bilindustri Lær at arbejde i et tværfagligt og interkulturelt miljø Studer på engelsk - bor i Tyskland

"En oplevelse, der ændrer dit liv" - Alfonso Rivera, ASM klasse i 2014

I de senere år er bilsystemer steget i antal, omfang og kompleksitet. Bilindustrien står over for en enorm udfordring på grund af stigningen i konkurrencen og støt stigende krav til omkostninger, aktiv og passiv sikkerhed og brændstoføkonomi. Disse udfordringer kan kun opfyldes ved at udvide og forbinde de nuværende bilsystemer. På trods af stigende kompleksitet, systemer med større sikkerhed, tilgængelighed og pålidelighed er nødt til at blive realiseret. Udviklingen af ​​sådanne systemer kræver specialkvalifikationer og viden samt evnen og viljen til at arbejde i et tværfagligt og internationalt team. Formålet med kurset er at formidle disse færdigheder. BYGG DIN KARRIERE I AUTOMOTIVESYSTEMER ... [-]
Tyskland Esslingen
Oktober 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Esslingen University of Applied Sciences

Internationalitet er en meget vigtig funktion på Esslingen Universitet. Vi tilbyder mulighed for studerende fra forskellige kulturelle baggrunde for at studere, arbejde o ... [+]

Mngng i Design og Udvikling for Mekanisk Og Automotive Engineering

Internationalitet er et meget vigtigt træk ved Esslingen University Graduate School. Vi har studerende fra forskellige kulturelle baggrunde, der studerer, arbejder og bor sammen. Denne interkulturelle udveksling og samarbejde er en stærk merværdi for vores kandidatstuderende.

Esslingen Universitet fastholder regelmæssig kontakt med mange prime internationale virksomheder. Dette er vigtigt for udvikling, planlægning og undervisning af vores programmer og har stor gavn under elevernes praktiske semester. De Esslingen University kandidatkurser jævnligt akkrediteret af anerkendte foreninger som FIBAA og ASIIN. ESSLINGEN - ET IDELT STED TIL STUDIEN... [-]

Tyskland Esslingen
Oktober 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)
Address
Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101
D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49-711-397-4466