Esslingen University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion

Ingeniørvidenskab, økonomi og ledelse, samfundsvidenskab og sygeplejevidenskaber udgør søjlerne i undervisningen på Esslingen University of Applied Sciences . Omkring 5.600 studerende er indskrevet i 11 fakulteter, med i alt 25 bachelorer og 11 Master ’s uddannelser.

Et tæt netværk af universitetet med økonomien, industrielle og kommercielle organisationer sikrer en høj grad af praktisk orientering inden for en særskilt pensum.

Studerende har adgang til over 50 højmoderne laboratorier på tre campuser, der udfører udviklingsprojekter påbegyndt af industrien. Tværfaglig forskning på kendte emner i socialt arbejde og sundhed gennemføres med et omfattende institutionelt netværk. Universitetet opnår konsekvent frontstillinger på universitetet.

Ranking

Esslingen Universitets rangordnede resultater taler for sig selv. Uanset om det er i de rangordnede tabeller af Center for Universitetsudvikling (CHE), de udgivne af ZEIT Student Guide eller magasinerne "Wirtschaftswoche", "Junge Karriere" og "Handelsblatt", er Esslingen University altid blandt de bedste i Tyskland. Karakteren "meget god" tildeles regelmæssigt til Esslingen's trænings- og praksisorienterede programmer.

Fremragende uddannelse og træning

Vi står for excellence i uddannelse og erhvervsuddannelse. Vi vækker entusiasme for udfordrende tekniske, ledelsesmæssige og sociale erhverv hos unge. Vi opmuntrer og støtter vores elever i at udvikle disse personlige kvaliteter, der gør dem i stand til at påtage sig professionelle og sociale ansvar.

Videnskabelige kvalifikationer

Vores uddannelser kvalificerer også studerende til en videnskabelig karriere. Med vores avancerede specialuddannelse gør vi det muligt for folk der allerede er i et erhverv at forbedre og udvide deres viden.

Anvendt forskning

Vi giver vores forskningsaktiviteter høj prioritet. De er praktiske, fremtidsorienterede, uafhængige og berige vores undervisning. Vi udvider løbende vores forskningskompetencer og involverer vores elever i at gøre det samme.

netværk

Takket være vores lokale kontakter og globale netværk sikrer vi, at vores undervisning er praktisk orienteret, og at der er en høj grad af gensidig overførsel. Vi skaber synergier gennem systematisk samarbejde med vores partnere.

internationalitet

Vi praktiserer internationale og interkulturelle udvekslinger. Dette motiverer vores elever til at overveje en karriere i et globalt miljø og giver dem de nødvendige færdigheder.

Akkreditering

"Esslingen-masterprogrammerne var blandt de første, der blev akkrediteret i Tyskland, og de blev regelmæssigt genakkrediteret af ASIIN. ASIIN er ansvarlig for at undersøge og certificere STEM universitetsprogrammer samt tværfaglige programmer, der indeholder STEM-emner.

Som et industrielt orienteret kandidatprogram til STEM-kandidater har Esslingen-masteruddannelserne arbejdet tæt sammen med ASIIN for at sikre deres fortsatte udvikling af høj kvalitet og international anerkendelse. ”

Placeringer

Esslingen

Esslingen University of Applied Sciences, Graduate School (MBA)

Address
Esslingen University of Applied Sciences
Flandernstrasse 101


D-73732 Esslingen, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49-711-397-4466