Læs den officielle beskrivelse

Biberach University - en levende universitet inden for byggeri, energi, bioteknologi og business administration

Traditionelt en skole for Byggeri er Biberach University for den klassiske discipliner arkitekt- og ingeniørarbejde. Særlig skelne mellem disse uddannelser: projektledelse (konstruktion) og Business Administration (Byggeri & Real Estate). Styret af visionen om energi HBC udvidet sine akademiske tilbud i energieffektivitet: Kurserne Energy Engineering og Power danner unge professionelle - ingeniører som købmænd - for dette fremtidige opgave. Fokus i undervisning og forskning er inden for vedvarende energi.

Samtidig udgør HBC med bioteknologi en helt ny fokus. Kurserne Pharmaceutical Bioteknologi og industriel bioteknologi tilbyder en videnskabelig uddannelse, suppleret med aktuelle forskningsprojekter.

The Academy of Biberach Universitet tilbyder deltid graduate kurser og en omfattende uddannelse og konference program for faglig uddannelse.

Landsdækkende universitetsranglister attestere kvaliteten af ​​HBC i undervisning og forskning: Gentagne gange modtaget HBC topkarakterer!

Hvad Biberach University drev

Gennem deres uddannelser inden for arkitektur og ingeniørarbejde, bygning klima og energisystemer samt virksomhedsledelse og bioteknologi, Biberach Universitetet har en videnskabelig og samtidig praktisk konfrontation af mennesket, miljø og energi. Eksistensen af ​​mennesket er baseret på tilstedeværelsen af ​​energi i forskellige former og deres anvendelse. Især de grundlæggende og sikkerhedsmæssige behov hos befolkningen i marken bolig, beskæftigelse, klima og sundhed er i stigende grad holistisk og domineret af en rationel og fornuftig brug af energi.

Den Biberach Universitetet forstår den videnskabelige analyse af mennesket og energi som en permanent proces i den regionale og globale sociale forandringer og give dem tilstrækkelig undervisning tilbyder de studerende i bachelor og fortløbende kurser. Undersøgelsen tilbud er jævnligt evalueres, tilpasses og udvides med for eksempel dobbelt undersøgelse modeller. Regionale og internationale netværk til universiteter og økonomien styrke vores internationale profil.

Visionen Biberach Universitetet kan beskrives ved følgende principper:

. 1 Den Biberach Universitet står for innovative, faglige kvalifikationer og praktisk uddannelse af ingeniører med den højeste effektivitet og kvalitet.

. 2 Den Biberach University støttet med deres uddannelse tilbyde bidrag til at løse de nuværende energi- og klimaspørgsmål.

. 3 Den Biberach Universitetet har tilstrækkelig størrelse til at sikre uafhængighed, effektivitet og tiltrækningskraft ens.

. 4 Den Biberach Universitet opererer regionalt og internationalt, det fastholder strategiske alliancer i dele med andre universiteter.

. 5 Den Biberach Universitet er en attraktiv partner i forsknings-, udviklings- og serviceopgaver til regionale og nationale selskaber.

. 6 Universitetet ligger deres relative betydning bevidst som respekterede uddannelsesinstitution i byen og distriktet Biberach og bidrager til deres image building og profilering på.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Kandidatuddannelsen Civil Engineering på Biberach University udviklet og suppleret i bachelor overvejende teknisk indhold gennem management komponenter, projektledelse og ... [+]

Kandidatuddannelsen i Byggeri og Anlæg

Kandidatuddannelsen Civil Engineering på Biberach University udviklet og suppleret i bachelor overvejende teknisk indhold gennem management komponenter, projektledelse og over anvendt Bauinformatik, infrastrukturprogrammerne beregning og finite element metoder. Det videnskabelige studie af særlig teknisk indhold understøttes gennem et tæt samarbejde med det tværfaglige institutter Biberach University.

Her er fokus ifølge de store selskaber i det foregående bachelor-eller kandidatniveau uddannelse (f.eks: Konstruktioner, Transport, hydraulisk), tilbøjeligheder eller faglig erfaring er indstillet differentieret.

For at give den stående i professionel ingeniør eller civilingeniør på deltid Master Program, e-learning komponenter og blok kurser er at gøre det muligt for vorgesehen.um deltid, er e-learning-komponenter og blok kurser forudsat.... [-]

Tyskland Biberach Ulm Det Forenede Kongerige London Schweiz Zürich  + 3 Mere
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Vores studerende vil blive udarbejdet af metoder og teknikker til behandling af (store) projekter og praktiske arrangementer for ansøgning ekspertise til de komplekse kra ... [+]

Master Project Management (Civil (-in))

Vores studerende vil blive udarbejdet af metoder og teknikker til behandling af (store) projekter og praktiske arrangementer for ansøgning ekspertise til de komplekse krav i professionelle liv - ledsaget af seminarer og pilotprojekter i teamwork.

De fremmøde dag på Akademiet er begrænset til torsdag til lørdag. Så de studerende er gjort mulig på trods af fuldtidsstudier, at arbejde op til 20 timer om ugen.

Kurserne af første og andet semester er uafhængige. Undersøgelsen kan derfor startes i vinteren semester og sommeren semester.

Vinter semester Social kompetence Teamwork / Team Træning Kør projektet Kontr... [-]
Tyskland Biberach Ulm Det Forenede Kongerige London Schweiz Zürich  + 3 Mere
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Biberach Universitet som et ekspertisecenter for byggeri og fast ejendom giver mange fordele: Kvalificeret uddannelse, intensive kontakter både mellem lærere og elever og ... [+]

Kandidatuddannelse i Business Administration (Bygning og Real Estate)

Den Biberach Universitetet som et ekspertisecenter for Byggeri / Real Estate giver mange fordele: Kvalificeret uddannelse, intensive kontakter både mellem lærere og elever samt til økonomien og til udenlandske universiteter og tilhørende løbende opdatering af undervisningen - alle, der gør vores kandidater eftertragtede fagfolk i økonomi.

Den Faculty of Management Biberach University træner virksomhedsledere, ud over deres erhvervsuddannelser en specialisering industri erhverve i bygge- og ejendomsbranchen. Studerende vil blive bekendt med branchespecifikke spørgsmål om virksomhedernes ledelse og kvalificerede til erhvervelse af ledelse og ledelsesfunktioner i de respektive industri.... [-]

Tyskland Biberach Ulm Det Forenede Kongerige London Schweiz Zürich  + 3 Mere
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Kandidatuddannelsen Energi og Building Systems (EGS) er bekymret over den kraftige stigning i de seneste år, miljø-, energi- og klimatiske krav til konstruktion, opførels ... [+]

Master Energy og Building Systems gælder indtil den 15. januar 2017!

61 flere steder: Biberach Universitet bygger Master programmer inden for energi og bioteknologi fra

Kandidatuddannelsen Energi og Building Systems (EGS) er bekymret over den kraftige stigning i de seneste år, miljø-, energi- og klimatiske krav til konstruktion, opførelse og drift af bygninger og energisystemer. Eksempler omfatter holistiske systemet overvejelser i planlægning og bygningsdrift og behandling handler overordnede kvalitetsproblemer. Teknisk byggefagene eksempler er den grænseoverskridende networking gennem bygningsautomation, udviklingen af ​​facader fra passiv til aktiv enhed, optimerede koncepter mv Energimæssige ydeevne Eksempler omfatter udvikling af områdespecifikke energikoncepter eller planlægningen og gennemførelsen af ​​energistyringssystemer.... [-]

Tyskland Biberach Ulm Det Forenede Kongerige London Schweiz Zürich  + 3 Mere
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk