Hochschule Biberach University Of Applied Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Biberach University - en levende universitet inden for byggeri, energi, bioteknologi og business administration

Traditionelt en skole for Byggeri er Biberach University for den klassiske discipliner arkitekt- og ingeniørarbejde. Særlig skelne mellem disse uddannelser: projektledelse (konstruktion) og Business Administration (Byggeri & Real Estate). Styret af visionen om energi HBC udvidet sine akademiske tilbud i energieffektivitet: Kurserne Energy Engineering og Power danner unge professionelle - ingeniører som købmænd - for dette fremtidige opgave. Fokus i undervisning og forskning er inden for vedvarende energi.

Samtidig udgør HBC med bioteknologi en helt ny fokus. Kurserne Pharmaceutical Bioteknologi og industriel bioteknologi tilbyder en videnskabelig uddannelse, suppleret med aktuelle forskningsprojekter.

The Academy of Biberach Universitet tilbyder deltid graduate kurser og en omfattende uddannelse og konference program for faglig uddannelse.

Landsdækkende universitetsranglister attestere kvaliteten af ​​HBC i undervisning og forskning: Gentagne gange modtaget HBC topkarakterer!

Hvad Biberach University drev

Gennem deres uddannelser inden for arkitektur og ingeniørarbejde, bygning klima og energisystemer samt virksomhedsledelse og bioteknologi, Biberach Universitetet har en videnskabelig og samtidig praktisk konfrontation af mennesket, miljø og energi. Eksistensen af ​​mennesket er baseret på tilstedeværelsen af ​​energi i forskellige former og deres anvendelse. Især de grundlæggende og sikkerhedsmæssige behov hos befolkningen i marken bolig, beskæftigelse, klima og sundhed er i stigende grad holistisk og domineret af en rationel og fornuftig brug af energi.

Den Biberach Universitetet forstår den videnskabelige analyse af mennesket og energi som en permanent proces i den regionale og globale sociale forandringer og give dem tilstrækkelig undervisning tilbyder de studerende i bachelor og fortløbende kurser. Undersøgelsen tilbud er jævnligt evalueres, tilpasses og udvides med for eksempel dobbelt undersøgelse modeller. Regionale og internationale netværk til universiteter og økonomien styrke vores internationale profil.

Visionen Biberach Universitetet kan beskrives ved følgende principper:

. 1 Den Biberach Universitet står for innovative, faglige kvalifikationer og praktisk uddannelse af ingeniører med den højeste effektivitet og kvalitet.

. 2 Den Biberach University støttet med deres uddannelse tilbyde bidrag til at løse de nuværende energi- og klimaspørgsmål.

. 3 Den Biberach Universitetet har tilstrækkelig størrelse til at sikre uafhængighed, effektivitet og tiltrækningskraft ens.

. 4 Den Biberach Universitet opererer regionalt og internationalt, det fastholder strategiske alliancer i dele med andre universiteter.

. 5 Den Biberach Universitet er en attraktiv partner i forsknings-, udviklings- og serviceopgaver til regionale og nationale selskaber.

. 6 Universitetet ligger deres relative betydning bevidst som respekterede uddannelsesinstitution i byen og distriktet Biberach og bidrager til deres image building og profilering på.

Placeringer

Biberach

Hochschule Biberach

Address
Biberach University of Applied Sciences
Karlstrasse 11

88400 Biberach, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 7351 5820

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig