Læs den officielle beskrivelse

Tradition og innovation - Nøgleegenskaber ved HFT Stuttgart. Grundlagt i 1832 som "Vinterskole for Bygning Håndværkere", tilbyder HFT Stuttgart i dag et bredt spektrum af akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser.

Vores tre fakulteter tilbyder i alt 14 bachelor og 18 kandidatuddannelser. Vores campus ligger lige i centrum af Stuttgart, businesscenter i Sydtyskland.

HFT Stuttgart er specialiseret i at undervise i praktiske færdigheder i små grupper. 4000 studerende undervises af omkring 125 professorer, der støttes af over 400 deltidslærere.

Ikke kun teknisk viden undervises, men også interpersonelle færdigheder som teambygning og evnen til at arbejde på tværfaglige projekter. Integreret i dit uddannelsesprogram kan du også finde praktiske studieprojekter i firmaer og kontorer eller muligvis et studieferie hos en af ​​vores 70 partnerinstitutioner over hele verden.

Bachelor- og kandidatuddannelsen på HFT Stuttgart tilbyder dig det rigtige træningsprogram og de bedst mulige muligheder for din fremtidige karriere.

Stuttgart som sted at studere, arbejde og leve

Statens hovedstad Stuttgart med en befolkning på næsten 600.000 har meget at tilbyde. Det er det økonomiske centrum i Sydvesttyskland og kendt over hele verden for sin bilkompetence. Det er en by berømt for teknik, arkitektur og kultur, omgivet af vinmarker. Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybach udviklede den første benzinmotor i deres skure i 1882 og derved grundlagde byens bilindustri. Porsche fulgte senere som sportsbilfabrikant samt talrige leverandører som Bosch og Mahle.

Stuttgart-regionen er et af verdens førende økonomiske områder. Det er hjemsted for et stort antal globale mærker som IBM og Hewlett-Packard, der bor her i deres europæiske hovedkvarter samt flere tusinde yderst innovative små og mellemstore virksomheder.

Et besøg værd er de mange varierede museer, et dynamisk teaterlandskab, operahuset, paladser, parker, byens skovområder og Wilhelma zoologiske botaniske have.

Programmer undervist i:
Engelsk
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MSc

HFT Stuttgart

Dette tre-semesters internationalt orienterede kursus er designet til at imødekomme industriens krav til højt motiverede, teamorienterede softwareeksperter. ... [+]

Dette tre-semesters internationalt orienterede kursus er designet til at imødekomme industriens krav til højt motiverede, teamorienterede softwareeksperter.

Studerende lærer og anvender state-of-the-art teknologi og standarder inden for softwareudvikling, informationsstyring, computernetværk og elektronisk handel. Nyeste teorier, teknikker og standarder inden for softwareudvikling, datastyring og computernetværk skal gives videnskabeligt til studerende. Studerende fra EU kan også studere på deltid. Deltidsuddannelsen varer fem semestre.

Karriereudsigter

Kandidatuddannelsen i Software Technology forbereder sig til ledelses- og udviklingsopgaver. Efter vellykket gennemførelse er der en række applikationer med meget gode karrieremuligheder i it- og teleselskaber, inden for forskning og udvikling af industrielle og kommercielle virksomheder samt i softwarehuse og konsulentfirmaer. Graden kvalificerer til en mulig forfremmelse.... [-]

Tyskland Stuttgart
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Studying at the HFT Stuttgart

HFT University Tour

Study in the city centre of Stuttgart!