HMKW

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

Undersøgelsen på HMKW åbner spændende perspektiver i mediesektoren. Uanset om design, journalistik og kommunikation, medier og arrangementshåndtering eller medier og forretningspsykologi på stederne Berlin, Köln og Frankfurt am Main du studerer på en praktisk og moderne måde.

Det private universitet er anerkendt af staten og institutionelt akkrediteret af Videnskabsrådet. Alle kurser er internationalt anerkendt og akkrediteret af FIBAA.

Vores professorer og alle lærere bringer deres erfaring fra at praktisere direkte til undervisning, hvor en solid akademisk uddannelse kombineres med innovative, praktiske arbejde. Du vil blive aktivt støttet på vej gennem dine studier og ind på arbejdsmarkedet.

HMKW kombinerer en solid akademisk uddannelse med arbejde i en række praktiske projekter. Vi samarbejder med en række etablerede institutioner og erhvervsinstitutioner, der supplerer den akademiske læreplan med meget reelle spørgsmål og projektopgaver. Disse netværk tilbyder muligheder for karriereindtræden og karriere.

Kurserne er specielt rettet mod erhvervelse af teoretisk forståelse og praktisk anvendelige færdigheder. I slutningen af ​​dine studier vil du have en bred vifte af færdigheder til din karriere inden for kreative medier og forretningssektorer.

Efter seks semestre (klassiske bacheloruddannelser) eller otte semester (to integrerede bachelorprogrammer) vil du være stolt af din præstation og din succes.

Kandidatuddannelserne undervises på engelsk i Berlin og på tysk i Köln. Du kan studere ekstra-erhvervsmæssig eller heltid. HMKW deltager i ERASMUS-programmet og er forpligtet til udveksling og samarbejde med europæiske og ikke-europæiske studerende og universiteter.

Placeringer

Berlin

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Ackerstraße 76

13355 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 467769300

Köln

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Höninger Weg 139

50969 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 467769300

Frankfurt

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft Theodor-Heuss-Allee 108 (Erdgeschoss) 60486 Frankfurt
Frankfurt, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig