Fresenius University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fresenius University of Applied Sciences

Fra sin vigtigste campus i Idstein nær Wiesbaden, kan Fresenius University of Applied Sciences se tilbage på mere end 167 års tradition i undervisningen i videnskaberne. I 1848 grundlagde Carl Remigius Fresenius Fresenius kemiske laboratorium, som har helliget sig fra begyndelsen til praktisk laboratoriearbejde samt uddannelse. Certificering som en privat sponsoreret, state-godkendt universitet i anvendt videnskab fulgte i 1971.

I dag, universitetet tilbyder fuldtids- og deltidsansatte bachelor- og kandidatuddannelser samt erhvervsuddannelse og videreuddannelse på sit hovedkvarter i Idstein og dens campusser i Köln, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin og New York. Kurserne er allokeret til forskellige fakulteter: Kemi & Biologi, Sundhed & Social, Økonomi & Medier og Design.

Men dette rent markedsorienteret kommunikation foranstaltning har absolut ingen indflydelse på de juridiske rammer for Fresenius University of Applied Sciences. Skolerne er ikke en erstatning for fakulteterne, men gøre det muligt for universitetets marketingafdeling ikke blot at præsentere de studieforløb, som har stærkt vokset i antal i de seneste år, på markedet i en mere gennemsigtig og målrettet, men også til bedre at imødekomme behov potentielle og eksisterende studerende. I den forbindelse vil alle universitetets lovbestemte udvalg og deres organisation i de forskellige fakulteter fortsat bevare deres relevans og gyldighed i fremtiden.

Placeringer

Idstein

Hochschule Fresenius

Address
Fresenius University of Applied Sciences
Limburger Straße 2
65510 Idstein

65510 Idstein, Hesse, Tyskland
Telefonnummer
0800 7245 834

Berlin

Address
Jägerstraße 32, 10117 Berlin
Berlin, Berlin, Tyskland

München

Address
Infanteriestraße 11A, 80797 München
München, Bayern, Tyskland

Wiesbaden

Address
Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden
Wiesbaden, Hesse, Tyskland

Hamborg

Address
Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg
Hamborg, Hamborg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig