Pforzheim University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Pforzheim Universitets etablering og historiske udvikling er på mange måder forbundet med udviklingen af ​​den regionale økonomi, som i dag er en af ​​Europas førende forretningsområder. Efterspørgslen efter specialister inden for smykkeindustriens forskellige områder i de sidste 130 år har resulteret i udviklingen af ​​et vigtigt anvendt videnskabs universitet med en række undersøgelser, som er noget andet i Tyskland.

Pforzheim Universitet med omkring 4.500 studerende er en af ​​de største af sin art i den tyske delstat Baden-Württemberg. Sammenslutningen af ​​de to tidligere uafhængige og succesrige universiteter inden for anvendt videnskab for design og økonomi i 1992 lagde grunden til universitetets ingeniørafdeling. I dag betragter Pforzheims universitets design, teknik, økonomi og lov sig selv en impuls til samfundet og en model for kontakt med mennesker, ressourcer og ideer. Undersøgelser og anvendte forskningstjenester for at opnå fremragende resultater inden for design, teknik og økonomi. Efter afslutningen af ​​deres studier kan universitetsstuderende tænke og handle efter deres praktiske behov på en interkulturel måde.

Den unikke mangfoldighed af specialiseringsområder på grundlag af etablerede grundlæggende studier er et fremragende forberedelse til tekniske og ledelsesopgaver for de studerende. Designskolen tilbyder et bredt spektrum af attraktive studier med hensyn til dagliglivets smykker og genstande, visuel kommunikation, industriel design og mode- og transportdesign. Ingeniørhøjskolen omfatter studier inden for elteknik / informationsteknologi, maskinteknik, erhvervsøkonomi og teknisk informationsteknologi.

Den mest omfattende kursusplan udbydes af Business School. Gradkurser tilbydes, der fokuserer på indkøb og logistik, international markedsføring, markedsføring, marked og kommunikation forskning, reklame, kontrol, finans og regnskab, skat og revision, business information systemer, international business og human resource management. Pforzheim Universitet har udbudt en uddannelse i erhvervsret siden 1996. Derudover har Pforzheim Universitet et bredt udvalg af kandidatuddannelser fra alle fakulteter.

Det internationale kontor har kontakt med mere end 100 partneruniversiteter rundt omkring i verden. Dette giver mulighed for støtte til studerende, der ønsker at gennemføre en del af deres studier i udlandet for at få værdifuld erfaring, der er relevant for deres studier. Kendskab til fremmedsprog og forståelse af interkulturelle forhold er blevet afgørende i den moderne æra af globaliseringen.

Tværfaglig tænkning ved Pforzheim Universitet er ikke kun et spørgsmål om administration. Faktisk kan kurser, der overlapper hinanden mellem forskellige fakulteter, bedre afspejle virkeligheden i det daglige liv, hvor forretningskandidater arbejder tæt sammen med ingeniører og designere. Den tværfaglige ånd har også en stor rolle at spille i udviklingen og arrangementet af bachelor- og kandidatuddannelserne. Kombinationen og udviklingen af ​​det kendetegnende udvalg af kurser, der er til rådighed, og kursernes kvalitet og aktualitet gør et særligt vigtigt bidrag til universitetets succes. De positive synergieffekter gennem sammenkædning af teori og praksis dokumenteres i adskillige projekter og forskningsaktiviteter udført i samarbejde med industri og erhvervsliv. Institut for Anvendt Forskning, talrige Steinbeis-overførselscentre og Institut for Smykke Teknologi er blot nogle af eksemplerne på dette samarbejde.

I Pforzheim forbliver personen det omdrejningspunkt, på trods af mangfoldigheden af ​​uddannelser og omfang af studerende. Mere end 350 professorer, vejledere og deres kollegaer tager omsorg for eleverne. Studerende får støtte lige fra starten af ​​deres studier og ofte selv efter kurset er afsluttet, hvor mange professorer tager den vigtige rolle som mentor. I en konkurrence, der involverede hele Tyskland, kunne Pforzheim University oprette et KEIM-center for grundlæggere af nye virksomheder til fagligt at lede eleverne til selvstændig beskæftigelse.

Universitetscomputeren tilbyder støtte til at muliggøre praktisk uddannelse inden for informationsteknologi. Siden 2003 har centret været i stand til at tilbyde eleverne en meget speciel service. Denne innovative service, der i gang for første gang i Tyskland, sender studerende en sms på deres mobil for at rådgive eleverne i god tid, hvis foredrag eller seminarer skal annulleres.

I erhvervslivet er kvaliteten af ​​de universitetsstuderende fra Pforzheim almindelig viden. Med hensyn til accepten af ​​kandidater fra Pforzheim er universitetet igen og igen blevet vurderet som et af de tyske tyske universiteter. Den pleje, som universitetet håndterer den akademiske uddannelse, er en grund til, at mange universitetsstuderende fra Pforzheim Universitet er efterspurgte medarbejdere i kendte virksomheder.

Placeringer

Pforzheim

Pforzheim University

Address
Hochschule Pforzheim University
Tiefenbronner Str. 65,

75175 Pforzheim, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 7231 286524

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: