HTW Berlin University Of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den HTW Berlin Berlins største University of Applied Sciences

Med en studerende på mere end 13.000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin er den største University of Applied Sciences i Berlin. Med omkring 70 bachelor- og magistergrad i Engineering, økonomi, informationsteknologi, kultur og design, er imponerende udvalget af kvalifikationer, som vi leverer. Både kompakt og praksis-orienteret, kan vores uddannelser suppleres med undervisning i fremmedsprog og nøglekompetencer. University Rankings har konsekvent etableret os som en af ​​de førende leverandører af en moderne og professionel uddannelse. Vores faciliteter inkluderer en velassorteret bibliotek, en moderne computer center og en bred vifte af sportsaktiviteter.

En prisbelønnet universitet Nyder en fremragende akademisk omdømme har HTW Berlin modtaget mange priser for enestående innovation i universitetssektoren; for vores reformer interne forvaltningssystemer; konsultations- og servicepakker tilbydes små og mellemstore virksomheder og nystartede virksomheder; og for vores engagement i ligestilling og barriere frihed. University Rankings har konsekvent etableret os som en af ​​de førende leverandører af en moderne og professionel uddannelse.

Undersøgelse, undervisning og forskning på to steder Undersøgelse, undervisning og forskning på HTW Berlin udføres på to steder: i Treskowallee campus i Karlshorst og Wilhelminenhof campus i Oberschöneweide. Begge placeringer har en lang og stolt historie: de fredede bygninger på Treskowallee campus tidligere fungeret som en skole og i DDR, som College of Economics. Den Wilhelminenhof campus har en lang og rig tradition som et center for industriel innovation. Beliggende i Berlins sydøstlige, det var vært for to berømte virksomheder, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) og Kabelwerke Oberspree (KWO).

Placeringer

Berlin

HTW Berlin

Address
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig