Læs den officielle beskrivelse

Den HTW Berlin Berlins største University of Applied Sciences

Med en studerende på mere end 13.000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin er den største University of Applied Sciences i Berlin. Med omkring 70 bachelor- og magistergrad i Engineering, økonomi, informationsteknologi, kultur og design, er imponerende udvalget af kvalifikationer, som vi leverer. Både kompakt og praksis-orienteret, kan vores uddannelser suppleres med undervisning i fremmedsprog og nøglekompetencer. University Rankings har konsekvent etableret os som en af ​​de førende leverandører af en moderne og professionel uddannelse. Vores faciliteter inkluderer en velassorteret bibliotek, en moderne computer center og en bred vifte af sportsaktiviteter.

En prisbelønnet universitet Nyder en fremragende akademisk omdømme har HTW Berlin modtaget mange priser for enestående innovation i universitetssektoren; for vores reformer interne forvaltningssystemer; konsultations- og servicepakker tilbydes små og mellemstore virksomheder og nystartede virksomheder; og for vores engagement i ligestilling og barriere frihed. University Rankings har konsekvent etableret os som en af ​​de førende leverandører af en moderne og professionel uddannelse.

Undersøgelse, undervisning og forskning på to steder Undersøgelse, undervisning og forskning på HTW Berlin udføres på to steder: i Treskowallee campus i Karlshorst og Wilhelminenhof campus i Oberschöneweide. Begge placeringer har en lang og stolt historie: de fredede bygninger på Treskowallee campus tidligere fungeret som en skole og i DDR, som College of Economics. Den Wilhelminenhof campus har en lang og rig tradition som et center for industriel innovation. Beliggende i Berlins sydøstlige, det var vært for to berømte virksomheder, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) og Kabelwerke Oberspree (KWO).

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

HTW Berlin University Of Applied Sciences

Vores studieuddannelse udelukkende på engelsk er dedikeret til ingeniører, naturforskere, business managers, industrielle ingeniører og lignende fagfolk. Det sigter på at ... [+]

Postgraduate Master - Life Science Management Life science industrien er en af ​​de hurtigst voksende økonomiske sektorer verden over. I tråd med den internationale rækkevidde af denne industri bliver kryds-kulturel ledelseserfaring stadig vigtigere. Postgraduate masteruddannelsen Life Science Management hos HTW Berlin forbereder akademisk kvalificerede unge fagfolk ideelt til dette internationale arbejdsmiljø inden for bioteknologi og farmaceutisk industri. Optimalt forberedt til fremtidige stillinger med større ansvar Vores studieprogram, der udelukkende er uddannet på engelsk, er dedikeret til ingeniører, naturforskere, forretningschefer, industriingeniører og lignende fagfolk. Det sigter på at anvende eksisterende viden til konkrete problemer inden for biovidenskab og ved at supplere denne kompetence ved branchespecifik viden og ledelsesekspertise. Læreplanen dækker en lang række emner, som gør det muligt at forstå hele værdikæden fra forskellige perspektiver. Som kandidat til dette program er du således perfekt forberedt på et internationalt arbejdsmiljø inden for biovidenskab og er i stand til nemt at tilpasse sig de respektive arbejdsprocesser. Life Science Hotspot Berlin HTW er placeret i et af de mest interessante og multifacetterede hovedstæder i verden. Med sin internationale flair, høje levestandard, overkommelige leveomkostninger og sit tilbud om en bred vifte af fritidsaktiviteter tiltrækker Berlin studerende fra hele verden for at studere, leve og arbejde her. "Health Capital" Berlin er et af Tysklands livsvidenskabelige hotspots. Kombinationen af ​​biotek, medicinsk ingeniørvirksomhed og farmaceutiske virksomheder, forskningsinstitutter og offentlige institutioner er unik og giver et fremragende forretningsmiljø for samarbejder på alle niveauer. Berlin har ca.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Studying at HTW Berlin - Corporate video

HTW Motorsport
Address
Wilhelminenhofstraße 75A, 12459
Berlin, Berlin, Tyskland