Læs den officielle beskrivelse

Den University of Applied Sciences Ludwigsburg har specialiseret sig i undervisning af ledelse i den offentlige administration. Den cirka 2500 studerende af universitetet bliver undervist af en række professorer og lektorer. De to fakulteter,

Ledelse og lov Skat og Erhvervsret

tilbyde fire Bachelor grader og to mestre grader. Over 98% af alle oprindeligt indskrevne studerende færdiggøre deres valgte uddannelse.

Kandidater konkluderende deres bachelor studier er i stand til at anvende den erhvervede viden og færdigheder i et professionelt miljø. Den didaktiske koncept opmuntrer videnskabeligt arbejde og er designet til at give kandidater en følelse af ansvar i forbindelse med et frit demokratisk og social retsstat. Programmerne sætte de studerende til at udvikle deres akademiske, personlige, sociale, teambuilding og business-færdigheder.

Et kendetegn for bacheloruddannelser er kombinationen af ​​akademisk arbejde og praktisk erfaring i form af praktikophold i offentlige forvaltning på statsligt og kommunalt niveau. Små studiegrupper sikrer fremragende støtte kan gives til enkelte elever fra de professorer og lektorer. Ansøgere til bacheloruddannelser skal have et gyldigt videregående uddannelse indgangen kvalifikation (f.eks A-niveauer).

Den UNIVERSITET tilbyder to Master programmer: Den fuld tid Master programmet i European Public Administration forbereder kandidater til en karriere i ledende tjenestemandspensioner positioner. Det Master of Public Management er en deltids-program med særlig fokus på ledelse og er designet til den offentlige forvaltning medarbejdere søger en ledende stilling.

Programmer undervist i:
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Målet med kandidatuddannelsen er at give en dybere forståelse af de administrative, juridiske og sociale strukturer, herunder deres metoder, politik, økonomi og kultur i ... [+]

Målet med kandidatuddannelsen er at give en dybere forståelse af de administrative, juridiske og sociale strukturer, herunder deres metoder, politik, økonomi og kultur i medlemsstaterne i Den Europæiske Union og de europæiske institutioner i forbindelse med at fremme den europæiske integration.

Programmet giver dig professionel, metodiske, personlige og sociale nøglekvalifikationer, der gør du passer for Europa. Din kommunikation, juridiske, økonomiske og organisatoriske færdigheder gør det muligt at deltage kompetent i den progressive europæiske integration.

Hvem er målgruppen for kandidatuddannelsen?

Målgruppe af kandidatuddannelsen "europæisk Administrative Management" er kandidater i særdeleshed en School of Public Administration eller fra områderne jura, økonomi eller samfundsvidenskab, - at kvalificere sig til en karriere relateret til Europa, - den, en karriere starter med europæiske referencepunkter i kommuner søge tilstand, føderale ministerier eller europæiske myndigheder med mulighed for adgang til højere offentlige tjeneste, ngo'er eller industri.... [-]

Tyskland Ludwigsburg
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk