Hamburg University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Hamburg University of Technology (TUHH)

"TUHH er et kompakt teknisk universitet med en klar profil i forskning og innovative læringsmetoder, hvor teori og praksis mødes. Nærhed er et vigtigt aspekt af vores kontakter med vores studerende. De oplever det først og fremmest under projektbaseret læring i små grupper og i tæt kontakt med vores fremtrædende akademiske medarbejdere. Vores mål er at uddanne kreative sind med en individuel specialprofil og et højt niveau af sociale færdigheder. Udvikling af teknologi til menneskeheden er fokus for vores mission statement.

Vi står for udviklingen af ​​Hamborg som en innovativ storby. TUHH yder et vigtigt bidrag til dette ved at indføre nye teknologier som energiforsyning, mobilitet, logistik og digitalisering. I denne sammenhæng vil TUHH udvikle sig og vokse som et topmoderne teknologiuniversitet i fremtiden. TUHH er identificeret med vellykkede reformer, ukonventionelle stier og initiativer på en måde, der matches af knap noget andet tysk universitet. I 1994 var det første tyske universitet at indføre en bachelorgrad, og dens omfattende engelsksprogede studieprogrammer tiltrækker studerende fra hele verden. TUHH sikrer yderligere finansiering fra private og offentlige forskningsinstitutter, der svarer til næsten halvdelen af ​​universitetets budget uden for tredjeparter. Grundforskning ved TUHH fe er fremhævet af Collaborative Research Center (SFB) "Skræddersyede Muli-Scale Materials Systems, M3" finansieret af Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG).

Med sine fagområder og tværfaglige strukturer arbejder TUHH forskningsorienteret og tilbyder banebrydende forskning og samtidig en moderne, forskningsorienteret og praksisorienteret uddannelse på grund af dets fremragende personale og udstyr. Denne kombination skaber gode muligheder for kandidater på arbejdsmarkedet, uanset fluktuationer i konjunkturcyklusen. Vi har mange samarbejdsaftaler med større virksomheder og små og mellemstore virksomheder. Vi fremmer spændende forskning og iværksætteri. Viljen til at hævde os som et førende internationalt universitet motiverer os løbende og er drivkraften bag TUHHs succes.

I øvrigt er Hamburg - hjemsted for TUHH - ikke kun placeret øverst på Tysklands geografiske kort, men også et af Europas mest dynamiske regioner med de bedste vækstmuligheder. Det er en levende storby med høj livskvalitet.

Jeg håber du nyder at opdage TUHH på følgende websider og udbrede en hjertelig invitation til dig til at blive en del af den fascinerende TUHH-verden. "

Prof. Dr. Ed Brinksma

-President of Hamburg University of Technology -

Mission

Grundlæggelsen af ​​TUHH er unik i Tyskland. Prioriteringen af ​​forskning, en tværfaglig tilgang, innovation, regionalisme og internationalisme er de obligatoriske grundlag for det, vi gør. Forskning, undervisning og teknologioverførsel er centreret omkring det ledende tema for udvikling af teknologi til mennesker.

Mission statement:

TUHH er et konkurrencedygtigt iværksætteruniversitet med fokus på højtydende præstationer og højkvalitetsstandarder. TUHH er dedikeret til Humboldts principper (enhed for forskning og uddannelse). TUHH har en stærk international orientering og fokuserer også på sit lokale miljø. Det gør det ved at bidrage til udviklingen af ​​samfundets teknologiske og videnskabelige kompetence. Formålet med ekspertise på nationalt og internationalt plan inden for sine strategiske forskningsområder. Uddanne unge ingeniører og akademikere inden for krævende programmer ved hjælp af avancerede undervisningsmetoder.

Placeringer

Hamborg

Address
Am Schwarzenberg-Campus,1
21073 Hamborg, Hamborg, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig