Læs den officielle beskrivelse

Hvad er ideen bag HUMBOLDT-Viadrina School of Governance? Hvad er det, der definerer denne School, og på hvilke måder er det unikt? Da vi startede dette projekt for flere år siden, hvad var det, vi håbede at opnå? Det er de spørgsmål, som vi fortsætter med at spørge, og de spørgsmål, der sætter denne virksomhed på prøve. Vi vil analysere og design. Med grundlæggelsen af HUMBOLDT-Viadrina School of Governance, har vi udvidet Alexander von Humboldt forestilling om enhed i forskning og undervisning til også at omfatte ideen om et "forum". Det er inden for dette forum, at udvikling og overførsel af teoretisk viden danner grundlag for handling. Skolens nye trefoldige tilgang til at studere er, hvad der vil inspirere eleverne til at handle på de problemer, der findes i mellemrummene mellem politik, erhvervslivet og civilsamfundet. Vi ønsker at være en katalysator for reform. Målet med praksis-orienterede Master of Public Policy grad program udbydes af Det Europæiske Universitetsinstitut Viadrina Frankfurt (Oder) og Humboldt Universitetet i Berlin HUMBOLDT-Viadrina School of Governance er udformningen og vellykket gennemførelse af konkrete projekter. Målet med undersøgelsen på School er at give de studerende mulighed for at teoretisk base og afspejler på muligheden for at gennemføre reelle og varige samfundsmæssige ændringer: En fundraising koncept, der forbliver på tegnebrættet er til megen nytte, men i ansøgningen man er i stand at teste sit potentiale til at skabe nødvendige reformer. På denne måde Humboldt-Viadrina School of Governance er en institution bygget på forskellige fundamenter: Vi gennemfører anvendt forskning og tilbyde en praktisk orienteret Master of Public Policy grad, mens den i at fungere som et forum, vi bringe folk sammen, der tilsammen løse udfordringer, som samfundet i dag. Vi er en uafhængig og kritisk skuespiller, der medvirker, bliver involveret og i sidste ende ændre effekter. Vi vil måle aktioner mod de faktiske resultater, ikke kun forlade sig på abstrakte, teoretiske standarder.

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Humboldt-Viadrina School Of Governance

The Master of Public Policy grad er et studieprogram i fællesskab designet af European University Viadrina Frankfurt (Oder) og Humboldt Universitetet i Berlin, og adminis ... [+]

Master of Public Policy

&nbsp

Den Master of Public Policy grad er et studieprogram i fællesskab designet af European University Viadrina Frankfurt (Oder) og Humboldt Universitetet i Berlin, og administreres af HUMBOLDT-Viadrina School of Governance gGmbH.

Det omhandler personer, der har en højere grad af uddannelse arbejder inden for politik, økonomi og civilsamfundets institutioner, så de kan udvikle, fremme og gennemføre tilpasset løsning til forskellige sociale udfordringer.

&nbsp

Inden for politik, kan den økonomiske og civilsamfundet dog ikke længere handle alene i at tackle de store udfordringer, som vores samfund står over for.I overensstemmelse med den overordnede tilgang HUMBOLDT-Viadrina School of Governance, er målet for Master i Public Policy derfor at tilbyde dig den træning du har brug for at arbejde som et socialt og politisk engageret iværksætter, i stand til at træffe beslutning og orientere forandring, men også i stand til at mægle og interagere med og inden for de tre områder for Økonomi, Politik og civilsamfundet. ... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2020
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk