Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Master programmer i CSR og Ledelse, bæredygtighed i Tyskland Fuld tid og fjernundervisning.

Master of Arts (MA) i Responsible Management (MRM) er en 15 måneders college uddannelse. Programmet er en international executive uddannelser, der giver nuværende og fremtidige ledere den nødvendige viden og værktøjer til at gennemføre projekter i bæredygtighed og CSR i forskellige typer af organisationer med fokus på resultater. Programmet følger FN og de PRME principper for bæredygtig udvikling og flere af pædagogerne er medlemmer af arbejdsgrupper relateret UN Global Compact-initiativ.

Der er et stort behov for ledere inden for bæredygtighed og CSR. Programmet er kommet under det begreb, CSR er et værktøj til at køre fremad bæredygtig udvikling i virksomheder og organisationer. Centralt i uddannelsen er strategisk lederskab for bæredygtighed. Studerende får indgående kendskab til metoden til at strukturere begreber, metoder og værktøjer til at understøtte planlægning og beslutningstagning til strategisk bæredygtig udvikling. Uden at CSR skal være en virksomhed barriere.

Desuden suppleres metode med teori om lederskab i kompleksitet. Der er fokus på, hvordan medarbejderne kan inddrages til at ændre og hvordan organisationer kan analysere deres omgivelser hurtigt og udvikle sig til fleksible, adaptive organisationer, der kan handle proaktivt og strategisk for bæredygtig udvikling. Flere komplementære teorier inden for bæredygtighed er inkluderet i programmet, og er struktureret i forhold til de centrale områder. Inden for programmet, studerende med en holistisk forståelse af, hvordan forretningsetik, CSR og bæredygtighed er forbundet fra en leder perspektiv.

Studerende får adgang til tværfaglige uddannelse klasser både online og offline. Studerende gennemgår forskellige seminarer. Vi anvender online undersøgelser via e-learning, webinars og MOOCs. Målet er, at studerende til at udvikle deres viden og færdigheder i Corporate Social Responsibility, Business Ethics, Bæredygtighed, Social Entrepreneurship og Social Innovation. Undersøgelser i de ovennævnte områder vil give studerende bredar deres viden på forskellige forskningsområder, hvor de kan udtrække begreber og værktøjer til en praktisk anvendelse af Sustainability og CSR-projekter. Derudover studerende internationale erfaringer og bedre karrieremuligheder i hele Europa.

Master of Arts Uddannelsen giver dig mulighed for at: • Undersøgelse på en af ​​de største universiteter i Tyskland • Du kan foretage dine studier i Berlin, en levende by, hvor du har en masse bevægelse og mange valgfrie aktiviteter. • Evnen til at bruge din viden om bæredygtighed og Business Ethics • Deltagelse i en international Master programmer og etablere kontakter med studerende fra mange andre lande. • Mulighed for at studere online. • Du kan deltage i seminarer under en certificeret program. • Muligheden for at fordoble graden og bygge videre på med en MBA uddannelse gennem vores partner universiteter i Tyskland. • Evne til at kreditere dig selv ECTS til at forfølge videregående studier. • Bredt din viden i både tysk og engelsk.

For mere information om indlæggelser krav skal du udfylde formularen ved siden af ​​en af ​​vores studie og karriere rådgivere vil kontakte dig.

Placeringer

Berlin

Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Address
Institute Corporate Responsibility Management
Guertelstr. 29a/30

10247 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+4930293309291

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig