International Graduate Center - Hochschule Bremen

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International Graduate Center

International Graduate Center er rettet mod fremtidige ledere. Vi tilbyder fleksible deltid og fuldtids MBA og Masters programmer for studerende og unge fagfolk fra hele verden. Gennem et stort netværk af partneruniversiteter og virksomheder tilbyder vi højkvalitativ akademisk uddannelse på kandidatniveau lige i hjertet af Bremen.

Unikt i Tyskland

International Graduate Center (IGC) er den centrale institution for postgraduate og videregående uddannelse på universitetet i Bremen. Som ingen anden institution i Tyskland, kombinerer innovation og tradition ved Universitetet for Anvendt Videnskab Bremen at danne et vellykket koncept på regeringskonferencen. Med mere end 200 studerende fra over 40 lande, 15 kandidatuddannelser, herunder 12 MBA-programmer, er Graduate Center of Applied Sciences Bremen en af ​​de førende kandidatskoler i Tyskland.

Regeringskonferencen har til hensigt at uddanne folk optimalt til ledelsesopgaver og dermed tilbyde dem en meget god startposition for deres succesrige karriere. I uddannelsen af ​​lederskabskvaliteter for ledere og unge fagfolk indtager regeringskonferencen en fremragende stilling i Tyskland med hensyn til kvalitet og opfattelse samt det ekstra internationale og interkulturelle fokus i undervisningen. Blandt andet giver regeringskonferencen moderne business management know-how, ledelsesmetoder og sociale og internationale færdigheder, der også er nødvendige for ledelsesposter. Undersøgelsen på regeringskonferencen kan udføres i deltidsform som deltid eller fuldtidsstudie inden for et år. Et erfarent hold af forelæsere, højtydende studerende og engagerede medarbejdere garanterer høj kvalitet, internationalitet og praktisk.

Placeringer

Bremen

International Graduate Center

Address
International Graduate Center Hochschule Bremen Süderstraße 2
D-28199 Bremen, Bremen, Tyskland
Telefonnummer
+49 421 59054782