Læs den officielle beskrivelse

International School of Management er en af ​​de bedste erhvervsskoler i Tyskland. Dette er bevist af mange placeringer af uafhængige organisationer. Blandt andet vil den internationale orientering og praktiske relevans, kvaliteten af ​​undervisningen og de små læringsgrupper blive hædret.

Internationalitet på alle områder

At studere ved ISM er tilpasset de højeste internationale standarder og forbereder dig optimalt til en global karriere. Du vil bruge mindst et integreret semester i udlandet eller modul på et af vores mere end 180 berømte partneruniversiteter. Praktikophold i udlandet, der integreres i fuld-time bachelorgrad, sikrer international praktisk erfaring under studietiden. Muligheden - til tider uden tidstab - at gøre Master's dobbelte grader hos udvalgte partneruniversiteter, bruges af halvdelen af ​​vores studerende. Intensive fremmedsprogstræninger udstyre dig til verdensomspændende kommunikation.

Udestående i placeringer

Ikke kun akkrediteringsorganisationer certificerer ISM's høje kvalitet. Vi har også været i topgruppen på nationalt og internationalt niveau i mere end to årtier - performance er certificeret af studerende, kandidater og medarbejdere. Den nuværende CHE-rangering bekræfter det fremragende supportforhold med en karakter på 1,3 og også i Trendence Barometer 2016 ISM tildeles den bedste FH i kvaliteten af ​​sine forelæsere. Dette påvirker også lønnen: Universum Professional Survey fandt ud af, at ISM-kandidater opnår en løn, der er betydeligt højere end gennemsnittet for erhvervslivet, kun fem år efter eksamen.

Tæt på økonomien

ISM er tæt forbundet med økonomien på mange måder. Medlemmerne i bestyrelsen udveksler regelmæssigt information for at optimere vores uddannelser optimalt til arbejdsmarkedets behov og krav. Job eller praktikophold er udelukkende videregivet til vores studerende. Selv foredragene er ikke kun praksisorienterede med casestudier og workshops med virkelige virksomheder. Studierne er alle integreret i økonomien.

Fuld støtte

Det være sig et studerendesekretariat, internationalt kontor, karrierecenter, placering eller bibliotek - dørene til vores servicefaciliteter er åbne for spørgsmål og forslag. Der er kun 30 studerende på ISM på ISM, så vi kan hjælpe og rådgive dig om alle spørgsmål vedrørende dine studier. Uanset om det er dit semester i udlandet, den perfekte applikation eller den rigtige litteraturforskning.

Et stærkt netværk - for en levetid

Fra den første dag er du ISMler og forlade os ikke kun med en internationalt anerkendt undersøgelse, men et stærkt netværk i ryggen. Specialiserede forelæsninger, ansøgningstræninger og alumni-arrangementer gør det muligt for dig at komme i kontakt med virksomheder og tidligere studerende på ISM på et tidligt stadium. Så intet står i vejen for din vellykkede start i det professionelle liv. Vi holder kontakten!

Moderne undervisning

Ved hjælp af moderne undervisningsmetoder læres indhold fra vores professorer, alle erfarne praktikere, i små gruppestørrelser. I praksis projekter, workshops eller partnervirksomheder er den lærede viden direkte implementeret. Vores ISM Net muliggør en god forberedelse og opfølgning af foredragene og indeholder blandt andet digitale forelæsninger.

Arbejde med store mærker

Vores studerende får ikke kun en intensiv erhvervserfaring inden for praktikophold og praktikophold i Tyskland og i udlandet, men arbejder også konsekvent på projekter med store mærker og kendte virksomheder i kurserne. Om Procter

Kompakt undersøgelse

Det sofistikerede studiebegreb og den optimale eksamenstilrettelæggelse gør det muligt for dig at studere på en kompakt måde, som også kan udføres realistisk i løbet af den almindelige studieperiode. På trods af den korte studietid er ophold i udlandet og intensiv praktisk erfaring integreret i kurset. ISM tilbuddet går langt ud over levering af specialkundskaber. De lærer at udarbejde præsentationer, præsentere dem, præsentere sig optimalt og anvende en række retorikteknikker. Eventuelt kan yderligere sprog og yderligere it-kurser tages.

Personlig atmosfære

Overfyldte foredragsteater og anonyme foredrag kan ikke findes på ISM. De små gruppers personlige atmosfære (32 studerende i bacheloruddannelserne, 25 i kandidatuddannelserne og 15 i MBA) fremmer samhørighed og giver plads til individuel coaching på højt niveau. I sprogundervisning træner kun 15 til 18 deltagere deres færdigheder og sikrer en aktiv talerdel. Vi lægger stor vægt på vores studerendes personlige udvikling. Vores 100% åbne dørpolitik understøtter regelmæssig faglig og personlig udveksling mellem professorer, medarbejdere og studerende.

Akkrediteret, testet

ISM er permanent anerkendt af ministeriet for videnskab og kultur i Nordrhein-Westfalen. De opnåede grader ved ISM er således absolut lig med dem, der opnås ved offentlige universiteter. Kvaliteten af ​​studier på ISM er også regelmæssigt gennemgået og bekræftet af eksterne overvågningsorganer. For eksempel blev ISM i juni 2016, den første private erhvervsskole landsdækkende, akkrediteret af Videnskabsrådet for det andet år i træk i den maksimale periode på ti år.

Programmer undervist i:
Engelsk
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MA

ISM International School of Management GmbH

Erhvervsstudier er i dag grundlaget for mange faggrupper. Mange kandidater på bacheloruddannelserne mangler dog stadig denne forretningskendskab til drømmejobbet. ... [+]

Pre-Master et overblikKursus længde:

Studie med 180 ECTS muligt uden forudgående viden om økonomi alle afdelinger

Yderligere adgangskrav

Semester i udlandet: valgfrit i 4. semester praksis: høring af projektet Undervisning sprog: 100% engelsk Undervisningsgebyrer per semester (1.-3. Semester):

6.180 euro i Dortmund 6.480 euro i Frankfurt / Main, München

også månedlig betaling mulig

Tilmeldingsgebyrer: 600 euro

Specialeafgift (4. semester): 1.200 Euro på alle Campi

Virksomhed for alle - studere international forretning

Erhvervsstudier er i dag grundlaget for mange faggrupper. Mange kandidater på bacheloruddannelserne mangler dog stadig denne forretningskendskab til drømmejobbet.... [-]

Tyskland Dortmund Frankfurt Munich Hamburg Cologne Stuttgart  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ISM International School of Management GmbH

Brand Management Master kombinerer virksomhedsledelse viden med en række kontaktpunkter, der kvalificerer til markedsføring, handel, køb eller salg aktiviteter i luksus o ... [+]

Master mode management et overblikKursus længde:

Studier med 180 ECTS, heraf mindst 30 ECTS i økonomi, forretnings psykologi, medie- og kommunikationsvidenskab. Alle adgangskrav Forkandidat giver dig mulighed for at erhverve manglende ECTS.

Semester i udlandet: Et integreret semester i udlandet Dobbelt grad: Anden international grad (dobbelt grad) på et partner universitet mulig praksis: 12 ugers obligatoriske praktikophold Undervisning sprog: Tysk, engelsk (i München 100% engelsk) Sprogundervisning: Obligatorisk sprog: Engelsk yderligere fremmedsprog (frivillig) Undervisningsgebyrer per semester (1.-3. Semester):

6.180 euro i Köln 6.480 euro i München og Hamburg... [-]

Tyskland Dortmund Frankfurt Munich Hamburg Cologne Stuttgart  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ISM International School of Management GmbH

I Marketing Master vil du lære at strenge udlede lovende marketingstrategier fra markedsundersøgelsens indsigt og retningslinjerne for virksomhedsledelsen for at planlægg ... [+]

Master studie Marketing et overblikKursus længde:

Studier med 180 ECTS, hvoraf mindst 30 ECTS inden for økonomi, kommunikation eller medievidenskab eller samfundsvidenskab eller psykologi

Alle adgangskrav

Forkandidat giver dig mulighed for at erhverve manglende ECTS.

Semester i udlandet: Et integreret semester i udlandet Dobbelt grad: Anden international grad (dobbelt grad) på et partner universitet mulig praksis: 12 ugers obligatoriske praktikophold, markedsundersøgelsesprojekt Undervisning sprog: Tysk, engelsk (i München 100% engelsk mulig) Sprogundervisning: engelsk yderligere fremmedsprog (frivillig) Undervisningsgebyrer per semester (1.-3. Semester):

6.180 euro i Dortmund 6.480 euro i Frankfurt / Main, München og Hamburg... [-]

Tyskland Dortmund Frankfurt Munich Hamburg Cologne Stuttgart  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

ISM International School of Management GmbH

Udover logistikprocesser og værdikæder, behandler du i Master Logistics også emner som finansiering, bæredygtighed eller kapacitetsplanlægning. ... [+]

Master Logistics et overblikKursus længde:

Studie med 180 ECTS, heraf 60 ECTS i økonomi eller 30 ECTS i Logistik eller 30 ECTS i matematik eller 30 ECTS i teknik Alle adgangskrav

Semester i udlandet: Et integreret semester i udlandet Dobbelt grad: Anden international grad (dobbelt grad) på et partner universitet mulig praksis: 12 ugers obligatoriske praktikophold Undervisning sprog: 100% engelsk Sprogundervisning: Obligatorisk sprog: Engelsk yderligere fremmedsprog (frivillig) Undervisningsgebyrer per semester (1.-3. Semester):

6.480 euro i Frankfurt / Main og Hamburg

også månedlig betaling mulig

Tilmeldingsgebyrer: 600 euro

Specialeafgifter (4. semester): 1.200 Euro... [-]

Tyskland Dortmund Frankfurt Munich Hamburg Cologne Stuttgart  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ISM International School of Management GmbH

Med International Management Master bygger du på din tidligere forretningsadministration viden og dermed kvalificere dig til en ledende stilling i erhvervslivet. Udover v ... [+]

Masterprogram Management på et overblikKursus længde:

Master of Science

Undersøgelse steder: Dortmund, Frankfurt / Main, München, Hamburg, Köln, Stuttgart akkreditering: FIBAA, Akkrediteringsrådet Krav:

Studier med 180 ECTS, heraf mindst 30 ECTS i økonomi

Alle adgangskrav

Forkandidat giver dig mulighed for at erhverve manglende ECTS.

Semester i udlandet: Et integreret semester i udlandet Dobbelt grad: Anden international grad (dobbelt grad) på et partner universitet mulig praksis: 12 ugers obligatoriske praktikophold, konsulentprojekt Undervisning sprog: 100% engelsk Undervisningsgebyrer per semester (1.-3. Semester):

6.180 euro i Dortmund, Köln og Stuttgart 6.480 euro i Frankfurt / Main, München og Hamburg... [-]

Tyskland Dortmund Frankfurt Munich Hamburg Cologne Stuttgart  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ISM International School of Management GmbH

Master of Finance forbedrer din viden inden for beskatning, finanslovgivning, regnskab og bedømmelse og træner dig som ekspert inden for økonomisk forvaltning. Studien se ... [+]

Master Finance et overblikKursus længde:

Studie med 180 ECTS i et økonomi grad program Alle adgangskrav

Forkandidat giver dig mulighed for at erhverve manglende ECTS.

Semester i udlandet: Et integreret semester i udlandet Dobbelt grad: Anden international grad (dobbelt grad) på et partner universitet mulig praksis: 12 ugers obligatoriske praktikophold Undervisning sprog: 100% engelsk Sprogundervisning: engelsk yderligere fremmedsprog (frivillig) Undervisningsgebyrer per semester (1.-3. Semester):

6.180 euro i Dortmund 6.480 euro i Frankfurt / Main, München

også månedlig betaling mulig

Tilmeldingsgebyrer: 600 euro

Specialeafgift (4. semester): 1.200 Euro på alle Campi... [-]

Tyskland Dortmund Frankfurt Munich Hamburg Cologne Stuttgart  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

ISM Imagefilm (EN)