IUBH Duales Studium

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Deres interesse i at studere på IUBH Dual undersøgelse viser, at du sætter en praktisk og anerkendt grad værdi til en hurtig og vellykket indtræden i arbejdslivet.

Hvis du søger en udfordrende lederstilling og ønsker at tilhøre beslutningstagerne i nationale og internationale driftsselskaber senere, se dit universitet på vores hjemmesider.

Vi tilbyder dobbelt bacheloruddannelser i business administration, sundhed ledelse, markedsføring, socialt arbejde, human resource management, logistikstyring og turistindustrien. Efter din bacheloruddannelse, tilbyder vi også den dobbelte kandidatuddannelser, som du kan planlægge det andet trin i din professionelle fremtid med gode karrieremuligheder. Den unikke dobbelte undersøgelse model med regelmæssig vekslen mellem teori og praksis på college, du køber fra den første undersøgelse dag på vigtige kernekompetencer, der gør du har anmodet om unge ledere.

Vores erhvervet i den professionelle verden omdømme og vores knowhow vil give dig værktøjerne til en succesfuld karriere. Vi tilbyder gode betingelser for succes og sjov i studiet.

Din succes er vores succes! Hvis du medbringer foruden nysgerrighed og motivation til fleksibilitet, mobilitet og motivation, dine dobbelte undersøgelser for dig at den bedst mulige start i fremtiden.

Vores mission

Aktuel læseplaner, anerkendte professorer og den rette balance mellem teori og praksis: med de rigtige studieforhold vil vi gerne tilbyde dig den bedst mulige start på din karriere. Gennem aktiv netværk vedligeholdelse, arbejder vi tæt sammen med mange virksomheder fra regionen af ​​deres universitet. Vi støtter potentielle studerende i at finde deres ideelle praksis partnere og tilbud gennem ugentlig skift mellem teoretiske studier og arbejde i virksomheden en optimal praktisk relevans.

Med vores bacheloruddannelser ønsker vi at sætte nye standarder for ung ledelse. Vi lægger vægt på overførsel af ekspertise og bløde færdigheder til at træne vores kandidater egnet til arbejdsmarkedet og til at kræve ledere.

IUBH succesfaktorer på et blik

  • Praktisk - Omfattende praksis og erfaringer i løbet af deres studier: De tætte forbindelser mellem teori og praksis på IUBH giver gode karrieremuligheder.
  • Kvalitet - Kvaliteten af vores undervisning demonstreres af mange uafhængige ranglister og akkrediteringer: Den IUBH er anerkendt af staten. Dine igangværende programmer er akkrediteret af de FIBAA Tildeling IUBH fem premium sæler.
  • Personlighed - Individuel støtte og læring i små grupper - hvilket betyder personlig kontakt med lektorer og professorer og garanterer den bedst mulige pleje under hele undersøgelsen.
  • Netværk i branchen - mere end 1.000 virksomheder har allerede samarbejdet med succes med IUBH. Fra dette netværk, vores studerende til gavn: de må ikke finde deres egen praksis selskaber forud for at studere påbegyndelse, men kan vælge at udelukke en praksis plads i en af ​​vores partnervirksomheder.
  • Mangfoldighed - Med talrige avancerede kurser, kan de studerende specialisere til dit eget ønske sektor på et tidligt tidspunkt: De får i blot syv semestre specialiserede færdigheder for deres drøm forretning.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Tysk

Se Health BAs » Se BAs »

Studier
Videoer

IUBH Duales Studium - maximal preisnah