International Media Innovation Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IMIM er en deltids-uddannelsen gennemføres online og i tilstedeværelse moduler i Tyskland, Østrig, Spanien og USA. Det henvender sig til højt potentiale personer fra midten ledelsesplan virksomheder og innovative medier iværksættere på grænsefladen mellem udvikling, indhold, produktion, distribution, regulering, finansiering, markedsføring - som alle repræsenterer værdikæden af ​​internationale medier. Eleverne skal have mindst 5 års praktisk erfaring. Det tværfaglige karakter er kernen i denne kandidatuddannelse, da det omhandler både forskellige områder som økonomi og journalistik, erhvervsliv og social ansvarlighed, innovation og tradition samt den normative akademiske teori og anvendt viden i den daglige forretning. IMIM er et samarbejdsprogram for Berlin University for Professional Studies (tilknyttet Steinbeis) og fjum_forum for journalistik og medier Wien. Flere stipendier vil blive ydet til deltagere fra medier og kreative industrier i central- og østeuropæiske lande, under hensyntagen til deres kvalifikationer, finansielle situation og engagement af deres beskæftiger organisationer.

Berlin University for Professional Studies er Tysklands første statsanerkendte Videreuddannelse universitet. Som en ny form for akademisk universitet, det kombinerer de højeste standarder for akademisk kvalitet i forskning og undervisning med omfattende service til den studerende. Universitetet tilbyder Master uddannelser og certifikat programmer til bearbejdning af fagfolk. Dens studieforløb er rettet mod personer med en første akademisk grad, der ønsker at fortsætte deres uddannelse i en fjernundervisning program, mens du arbejder. DUW undersøgelse model og tilsyn koncept er skræddersyet til behovene i disse erhvervsaktive studerende.

fjum_forum journalistik og medier wien er en non-profit medier institution grundlagt i 2011. Fjum tilbyder høj kvalitet kurser, primært for midten af ​​deres karriereforløb journalister. Det virker i et internationalt netværk, der undervisere velanskrevne fagfolk fra Tyskland, Storbritannien, USA, Schweiz og mange andre lande. Fjum tiltrækker journalister, multiplikatorer, studerende og andre interesserede parter fra Østrig og Europa til at slutte sig til sine kurser, paneldiskussioner, events og kongresser samt in-house træninger. Det er hele tiden at udvide sit netværk og fokus på internationale samarbejder.

Placeringer

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

Wien

Address
Wien, Wien, Østrig

New York

Address
Manhattan
New York, New York, USA

Alicante

Address
Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig