International Medical College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IMC

International Medical College (IMC®) har til formål at udføre postgraduate internationale masterkurser og efteruddannelser i oral medicin og medicin som blandede læringsbegreber.

Det blev grundlagt som en spin-off institution i Westphalian Wilhelms University of Münster. Instituttets indehaver er MIB GmbH i Münster, Tyskland.

De ph.d.-uddannelser inden for oral medicin er blevet realiseret siden 2003 og blev akkrediteret den 4. juni 2004 og genautoriseret i august 2009 i overensstemmelse med Bologna-erklæringen fra akkrediteringsagenturet AQAS, som er certificeret af Akkrediteringsrådet i Tyskland.

Siden 2013 har IMC® tilbudt Master Courses som et fælles uddannelsesprogram. Det betyder, at de prestigefyldte universiteter i Dresden, Saarland, Essen, Leipzig, Szeged og Bangkok under tilsyn af IMC® i fællesskab har koordineret og matchet det teoretiske indhold og gennemførelsen af ​​seminarer og praktikophold. Udvidet samarbejde består derfor af Budapest (Ungarn), Bangkok (Thailand), Istanbul (Tyrkiet) og Taiwan, Hong Kong og Macao.

Fra studieåret 2018 er IMC®-masterprogrammet tilknyttet universitetet i Duisburg-Essen. IMC®-masterprogrammerne er en del af uddannelsen på universitetet i Duisburg-Essen. Den akademiske grad Master of Science vil blive tildelt i en officiel ceremoni af dekan ved Universitetet i Duisburg-Essen og IMC®'s videnskabelige direktør i henhold til forskrifterne fra eksamensorganet for det medicinske fakultet ved universitetet i Duisburg-Essen .

Vores koncept

Moderne blandede læringskoncepter gør deltidsuddannede uddannelses- og uddannelsesprogrammer tilgængelige til dem, der allerede er involveret i en daglig klinik eller praksis rutine. IMC®-konceptet er en specielt designet didaktisk tilgang, der kombinerer E-learning-moduler, live online forelæsninger og praktiske træningsblokke.

Disse uddannelser fokuserer både på overførsel af seneste forskningsresultater og resultater samt udveksling af deltagernes viden i deres relevante specialiteter. Samarbejdet mellem universiteter og de respektive internationale uddannelsesinstitutioner samt et specielt designet læseplan og integreret program muliggør denne tilgang.

Uanset alle nationale, politiske, kulturelle og religiøse forskelle er deltagere fra forskellige lande i stand til at diskutere online-specialiserede og videnskabelige emner.

Denne udvikling kræves og værdsættes af den tyske forbundsregerings videnskabs- og humanistiske rådsråd (Wissenschaftsrat) for at støtte forskning og videregående uddannelse inden for tandlæge. (Wissenschaftsrat, 2005)

Undervisningsfaciliteter

MIB GmbH har over 1.000 m² uddannelses- og undervisningslokaler på deres nuværende placering, hvor kurser, foredrag, seminarer og praktiske øvelser allerede er afholdt. Gennem samarbejdsaftaler med universiteter og samarbejdende klinikker og institutter har vi mulighed for at gennemføre kliniske praktikophold og workshops (7 universitetssygehuse, 5 undervisningssygehuse).

Samarbejdspartnere

 • DCS - Deutsche Chirurgiestiftung
 • CfC Münster - Craniofacial Center Münster
 • Deutsche Gesellschaft für Zahnärztliche Implantologie - DGZI eV / GBOI
 • Zahnärztekammer Westfalen-Lippe
 • Global Education Center (GEC), Taiwan
 • Progressive Ortodonti Program (POS)
 • Universitetshospitalet Dusseldorf
 • Klinikker Essen-Mitte
 • Universitetshospitalet Dresden
 • Universitetshospitalet i Saarland (Homburg Campus)
 • Civic Clinic Karlsruhe
 • Marienhospital Stuttgart
 • Privat Tandklinik Schloss Schellenstein
 • Semmelweis Universitet Budapest, Ungarn
 • Szeged Universitetshospital (Szegedi Tudományegyetem), Ungarn

Placeringer

Münster

Address
MIB GmbH
Gartenstraße 21
48147 Münster

Münster, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Programmer

Denne skole tilbyder også: