International Medical College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IMC

International Medical College (IMC®) har til formål at udføre postgraduate internationale masterkurser og efteruddannelser i oral medicin og medicin som blandede læringsbegreber.

Det blev grundlagt som en spin-off institution i Westphalian Wilhelms University of Münster. Instituttets indehaver er MIB GmbH i Münster, Tyskland.

De ph.d.-uddannelser inden for oral medicin er blevet realiseret siden 2003 og blev akkrediteret den 4. juni 2004 og genautoriseret i august 2009 i overensstemmelse med Bologna-erklæringen fra akkrediteringsagenturet AQAS, som er certificeret af Akkrediteringsrådet i Tyskland.

Siden 2013 tilbød IMC® masterkurser som et fællesuddannelsesprogram. Dette betyder, at de prestigefyldte universiteter i Dresden, Saarland, Essen, Leipzig, Szeged og Bangkok under opsyn af IMC® samlet har koordineret og matchet det teoretiske indhold og gennemførelsen af seminarer og praktikpladser. Herved udvidet samarbejde består af Budapest (Ungarn), Bangkok (Thailand), Istanbul (Tyrkiet) og Taiwan, Hong Kong og Macao.

Fra studieåret 2018 er IMC®-masterprogrammerne tilknyttet University of Duisburg-Essen. IMC®-masterprogrammerne er en del af studiet af universitetet i Duisburg-Essen. Den akademiske grad Master of Science tildeles under en officiel ceremoni af dekanen ved Universitetet i Duisburg-Essen og den videnskabelige direktør for IMC® i henhold til forskrifterne for eksamensbestyrelsen for det medicinske fakultet ved Universitetet i Duisburg-Essen .

Vores koncept

Moderne koncept blandet læring gør avanceret deltidsuddannelse og uddannelsesprogrammer tilgængelige selv for dem, der allerede er involveret i en daglig klinik eller praksisrutine. IMC®-konceptet er en specielt designet didaktisk tilgang, der kombinerer E-learning-moduler, live online-forelæsninger og praktiske praktiske træningsblokke.

Disse træningsprogrammer fokuserer både på overførsel af de seneste forskningsresultater og resultater samt udveksling af deltagernes viden om deres relevante specialiteter. Samarbejde mellem universiteter og de respektive internationale uddannelses- og uddannelsesinstitutioner samt en specielt designet læseplan og det integrerede program muliggør denne tilgang.

Uanset alle nationale, politiske, kulturelle og religiøse forskelle er deltagere fra forskellige lande i stand til at diskutere onlinespecialister og videnskabelige emner.

Denne udvikling kræves og værdsættes af den tyske forbundsregerings videnskabs- og humanistiske rådsråd (Wissenschaftsrat) for at støtte forskning og videregående uddannelse inden for tandlæge. (Wissenschaftsrat, 2005)

Undervisningsfaciliteter

MIB GmbH har over 1.000 m² trænings- og undervisningslokaler på deres nuværende sted, hvor kurser, forelæsninger, seminarer og praktiske øvelser allerede er afholdt. Gennem samarbejdsaftaler med universiteter og samarbejdende klinikker og institutter er vi i stand til at gennemføre kliniske praktikpladser og workshops (7 universitetshospitaler, 5 undervisningshospitaler).

Samarbejdspartnere

 • DCS - Deutsche Chirurgiestiftung
 • CfC Münster - Craniofacial Center Münster
 • Deutsche Gesellschaft für Zahnärztliche Implantologie - DGZI eV / GBOI
 • Zahnärztekammer Westfalen-Lippe
 • Global Education Center (GEC), Taiwan
 • Progressive Ortodonti Program (POS)
 • Universitetshospitalet Dusseldorf
 • Klinikker Essen-Mitte
 • Universitetshospitalet Dresden
 • Universitetshospitalet i Saarland (Homburg Campus)
 • Civic Clinic Karlsruhe
 • Marienhospital Stuttgart
 • Privat Tandklinik Schloss Schellenstein
 • Semmelweis Universitet Budapest, Ungarn
 • Szeged Universitetshospital (Szegedi Tudományegyetem), Ungarn

OREC Bibliotek

OREC-biblioteket er et online universitets encyklopædi under opsyn af en videnskabelig rådgivende bestyrelse sammensat af universitetsprofessorer. Biblioteket er designet som en permanent informationskilde, specielt til tandlæger / læger og tandlæger / medicinske assistenter. Foruden generel tandpleje og medicin inkluderer biblioteket supplerende bøger til specialiteter og resume af udvalgte aktuelle forskningsresultater med litteraturoversigt.

Placeringer

Münster

Address
MIB GmbH
Gartenstraße 21
48147 Münster

Münster, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig